• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum artık!

Kapinin onune koy ki o temizle dedigi kil yumagini mumla arasin terbiyesiz

Benimkide bir ara saçlarım dökülüyor diye çok şikayet etti ve çok bıdı bıdı etmeye başladı. Bir daha dersen kökünden keserim rahatlarsin dedim. Sustu ve son deyişi oldu :KK53:

Eşiniz çok zor bir insan. Diğer konularınıza dayanarak söylüyorum. Yapacağınız tek şey alttan almayı, onun keyfine göre hareket etmeyi bırakmak. Sizin uyumlu ve sessiz biri olmanızdan cesaret alıyor.

Sesinizi çıkarın biraz ve önceliğiniz kendiniz olsun. Önce kendi iyiliğinizi ve huzurunuzu düşünün.

Umarım buradaki önerileri ciddiye alıp harekete geçersiniz. (Bayramda ailenizde kalma konusunda ısrarcı ve cesaretli değildiniz ama -belki buradaki yorumların da etkisiyle- kendinize güvenerek adım attınız ve ailenize de gerekli süreyi ayırabildiniz.)

Şimdi ne yapmam gerekiyor konuşmaya başlayınca ben mi konuşmayım.ve yaptığı çocukluğu bu defa ödesin istiyorum.

Eşiniz çok zor bir insan. Diğer konularınıza dayanarak söylüyorum. Yapacağınız tek şey alttan almayı, onun keyfine göre hareket etmeyi bırakmak. Sizin uyumlu ve sessiz biri olmanızdan cesaret alıyor.

Sesinizi çıkarın biraz ve önceliğiniz kendiniz olsun. Önce kendi iyiliğinizi ve huzurunuzu düşünün.

Umarım buradaki önerileri ciddiye alıp harekete geçersiniz. (Bayramda ailenizde kalma konusunda ısrarcı ve cesaretli değildiniz ama -belki buradaki yorumların da etkisiyle- kendinize güvenerek adım attınız ve ailenize de gerekli süreyi ayırabildiniz.)
Çünkü artık huzurlu bir hayat istiyorum bıktım sıkıntıdan tartışmadan .ben karşı çıktığımda daha çok büyüyor kavga.ve ben iyice sinmiş durumdayım.lanet olsun .olmaz bana asla dediğim olıyor.işim var maaşım var ama kendimi onun yanında hep haksız görüyorum.öyle bir bilmiş bilmiş konuşuyorki hakkımı savunmama bile izim vermiyor .yine aile terapistiyle baya aştık sınıntıları ama bu konuyu düzeltmedik hala.bu ay görüşmemiz var yine .severek evlendim ama artık keşke evlenmeseydim diyorum.

Şimdi ne yapmam gerekiyor konuşmaya başlayınca ben mi konuşmayım.ve yaptığı çocukluğu bu defa ödesin istiyorum.

Bence sizin çözümünüz eşinizle küsmek değil. Öncelikle kendinizi üzmeyin, üzülüyorsanız da eşinize belli etmeyin. Normal bir şekilde hayatınıza devam edin. Konuşmak istediğinde de konuşun. Ama tavırlarından ne kadar rahatsız olduğunuzu net ve kesin bir şekilde belirtin. Eşiniz kredisini tükettiğini, artık tahammül etmeyeceğinizi anlasın.

Sizin sinirle değil de, sakin kafayla konuştuğunuzu görünce uyarıyı ciddiye alacaktır diye düşünüyorum.

Bundan sonra da rahatsız olduğunuz şeyleri anında söyleyin ve hakkınızı koruyun.

Kizim haksiz olsan bile hakliymis gibi davranacaksin erkek milletine yoksa hem suclu okup hem uste cikmaya devam ederler. Ben bunu evliligimin bir kac ayinda öğrendim.
Adama haksizlik et demiyorum cok ez demiyorum. Ama boyle erkekge cok fazla ozur dilemiceksin.
Hem cok sacma sapan kil kalmissa kalmis ne olmus? Cok yuz verme boyle. Yoksa dahaa cok surat asar suratmi asti bastir uste cik.

Bir silkelen arkadaşım, bir kendine gel!
Çocuğu musun sen onun? Ne demek ayağına çağırmak, temizletirken başında durmak falan.
Face paylaşımı eeennn ennn ennn son sıkıntı. Önce şu zatı bir kendine getir.

Bu kadar alttan almayın, böyle bir adama dayanamamanız çok normal. Siz sustukça tepenize binmiş. O tepeden bi indirin sonra görün bir daha böyle gereksiz alınganlık yapabiliyor mu?

Hataniz kılı görüp sizi cagirdiginda almaniz temizlemeniz ee ne olmus sen temizle dememeniz bu adamlara bu kadar yuz vermeyin.

1 yıllık evliyiz arkadaşlar. Eşim dün evi süpürürken süpürgesini ucunda kıl gördü beni çağırdı bu ne diye normalde dikkat ederim ama kalmış çekince içine kıl topagı tuttu.çocuk gibi beni yanına çağırdı temizle bakalım şunu dedi başımda durdu beni izlemeye başladı sinirlerim çok bozuldu.yüzümde de bunu yansıttım.rahatsız edici davrandığını.ama konuşmaya devam ettim sonra çay istermisin filan diye sordum tavır yapmadım konuştum yani.sonra face de birşey paylaştım beğendiğim bir yazıyı bu tuttu neden onu paylaştın diye bana küstü bütün gün oturdu ve somurttu.o yazıyı onu düşünerek paylaşmadığımı özür dilediğimi söyledim .ama nafile.yazılıda sildim baktım alınmış.yazıda iyi insanlar çıkarsın Karşınıza gibi bir ifade vardı üzerine alınmış.gece konuşmayı denedim .sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun dedi ve üzüldüğümü ağladığımı görmesine ragmen taviz vermedi.şimdi küsüz aynı işyerinde tavırlı bir şekilde muhatap olmuyor.ve ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık bıktım bu huyundan.
merhaba canm hepsi aynı biri degil merak etme ama daha 1 yıl çok uzun birsüre degil evlilik oturasıya kadar bu tarz problemler yaşanması normal fakat ona bu kozu sen vermişsin yani yanlış anlama bende öyleyim seni iyi anlıyorum üstüne vardıkça tepene çıkar özür dilemeseydin ve o tavrı sen yapsaydın emin ol o senin peşinden gelicekti fakat bu tarz şeylerden birbirinizi kırdıgınızla kalıyosunuz ufak tefek şeylerden yıpranıyosunuz ve evliliginizi yıpratıyosunuz sonrada bitiyo yada kim ne kadar dayabiliyosa dayanıyo genelliklede kadınlar dayanıyo ama takma kafana iki gün sonra düzelir çünkü erkeklerin geninde bir problem var imalat hatası bunlar kaçım kurası napacan :D

Eşim çok titiz sürekli talimat verir bende yaparım. Bigün hastaydım eve geldi akşam ev temizlenmemiş ( ama temizlenmemiş hali bile çok temizdir çünkü bende titizim dağınıl bişey hiçbizaman olmaz) hayatım sen bütün gün evde napıyprsun dedi bende bozuldum hasta olduğum için. Sonra özür diledi. Çokta güçlü görünmemek lazım sonra düşünce anlam veremeyip hayırdır diyorlar:) neyse ben yine de bozuldum bikere. Ertesi gün herzamanki gibi salonda çorabını çıkardı akşam. Kaldırmadım 2 gün boyunca hergün temizliğimi yaptım ama o çorabın duruşunu bile değiştirmedim o da kırılırım yine korkusuyla "aşkım bişey sorabilir miyim, bı çorap nedem sürekli burda" dedi bende "sen söyle niye orda sen çıkarmadın mı" dedim o kaldırana kadar dokunöadım. ensonumda da
"burası seninde evin rahatsız olduğun bişey olduğunda düzeltebilirsin çekinme:)" dedim

Ama kavga etseydim işler böyle olmazdı.

1 yıllık evliyiz arkadaşlar. Eşim dün evi süpürürken süpürgesini ucunda kıl gördü beni çağırdı bu ne diye normalde dikkat ederim ama kalmış çekince içine kıl topagı tuttu.çocuk gibi beni yanına çağırdı temizle bakalım şunu dedi başımda durdu beni izlemeye başladı sinirlerim çok bozuldu.yüzümde de bunu yansıttım.rahatsız edici davrandığını.ama konuşmaya devam ettim sonra çay istermisin filan diye sordum tavır yapmadım konuştum yani.sonra face de birşey paylaştım beğendiğim bir yazıyı bu tuttu neden onu paylaştın diye bana küstü bütün gün oturdu ve somurttu.o yazıyı onu düşünerek paylaşmadığımı özür dilediğimi söyledim .ama nafile.yazılıda sildim baktım alınmış.yazıda iyi insanlar çıkarsın Karşınıza gibi bir ifade vardı üzerine alınmış.gece konuşmayı denedim .sen yaptıklarının bedelini ödüyorsun dedi ve üzüldüğümü ağladığımı görmesine ragmen taviz vermedi.şimdi küsüz aynı işyerinde tavırlı bir şekilde muhatap olmuyor.ve ben nerde hata yapıyorum bilmiyorum artık bıktım bu huyundan.
tirip atan sacma erkekler.küs olmayı biz kadınlar basaramayız hemen barısalım bos ver sende konusma bakalım illakı uzak durdugunda o yaklasacak sana

Aynı evde iki yabancı gibiyiz artık.hiç bir şekilde taviz vermeyeceğim. İletişimim gerekmedikçe yok.yemek içmek vs konuları dışında konuşmuyorum.konuşma çabalarını dinliyorum ve kısa cevap veriyorum.kaf dağından ya o inecek yada ben pes edip çekip gideceğim.gurursuz ve bağımlı yaşamak bana göre değil .nasıl bir kadın olarak var olmak istediğimi biliyorum ve ben böyle bir kadını sevebilecek ve kabul edebilecek bir adam istiyorum.beni embesil haline dönüştürecek bir adam değil.çok sinirliyim ve önerilerinizde uyanmama çok yardımcı oldu teşekkür ederim.bana gelip neden böyle olduğumu sormadan da konuyu açıp açıklama yapmayı bile düşünmüyorum.madem aynı evde 2 yabancı olmak istiyor kendi kaybeder !

Back
X