• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum bu adama artık

byby69

hayat zor çok hemde....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
490
37
43
30
Mrb okadar yıldımki sizlerinde affına sıgıniyorum içimi dökmek adına... 7 aylık hamileyim esimle olanlrı az cok cogunuz biliykrsunz su son 2 aydr aramz iyiydi... tabi ben idare ettim bugun pazar ben haftanin hergunu evdeyim hamileyim canm skilio bir gunde demzki gel gidelim biyere hava al biraz.. neyse pazar gunleri htmezdi isyerne gtti mecbrsabh aksam 5 de bitti isi bnde biraz yuruyelim dedim canm sklyo gezelm braz evinde eksikleri var markete gdelm dedim gel dedi asagdaym indim bana cocuk gbi dioki surda park var gderz oraya az bisey sustum markete gittik alcgmi aldm sinir kupu gbiyim ciktik parkin onune geldk agzinin ucuyla yurucenmi dedi agliodm bnde sinirden evin alt sokagndaki parla gktrdu resmn ugrasamm senle dedi eve geldik .. sinirden nasil agliorm su anda bir pazarimiz var hicbitsey yemedim yemk yapmadim disarda yeriz diye umrunda bile degil su anda

:cry: BENDE BENZERİni YAŞADIM BUGÜN ama ben hamile değilim.. nasıl oldu bilmiyorum ama sonunda iyi olduk şükür. Bence yine sen adım at iyi olmanız için. Hepsi aynı işte mecbur uğraşıyoruz:KK69:

:cry: BENDE BENZERİni YAŞADIM BUGÜN ama ben hamile değilim.. nasıl oldu bilmiyorum ama sonunda iyi olduk şükür. Bence yine sen adım at iyi olmanız için. Hepsi aynı işte mecbur uğraşıyoruz:KK69:
Vicdanlidir seninki belki ondan iyi oldunuz bunda oyle birsey yok

birazcık fazla mı alınmışsın sanki canm ben öncesini bilmiyorum sadece bu konuya göre söylüyorum. sonuçta işten gelmiş e sen isteyince çıkmışsınız evet hayalindeki gibi olmamış ama yine bişeyler yapmış hava almışsınız beraber. sen ağlayınca oda uğraşamam senle demiştir ben ağlasam benimkide der gibime geliyor

birazcık fazla mı alınmışsın sanki canm ben öncesini bilmiyorum sadece bu konuya göre söylüyorum. sonuçta işten gelmiş e sen isteyince çıkmışsınız evet hayalindeki gibi olmamış ama yine bişeyler yapmış hava almışsınız beraber. sen ağlayınca oda uğraşamam senle demiştir ben ağlasam benimkide der gibime geliyor
Konu o olsa canim keske hep boyle biryere gittgmizdeki zoraki gdiyor benimle birsey yapmaktan zevk almiyor sanki dun cok iyiydik mesela bugun degiskenlezdi yine itici itici konusmalr

Disari cikalim gezelim demissin.
Cikmissiniz ve gezmissiniz.
Sorun ne.
Beni surya gotur dedinde o hayir goturmem cumlesinimi kurdu?.
Baska konulari bilmem belki ters bi adamdir bilmeiyorum.
Ama su konuda hic bi sucu yok.
Buna neden agladinki?
Hamilelik Hormonlari.

Disari cikalim gezelim demissin.
Cikmissiniz ve gezmissiniz.
Sorun ne.
Beni surya gotur dedinde o hayir goturmem cumlesinimi kurdu?.
Baska konulari bilmem belki ters bi adamdir bilmeiyorum.
Ama su konuda hic bi sucu yok.
Buna neden agladinki?
Hamilelik Hormonlari.
Gezmekmi markete gotrup getrdi sadece avmye gidicektik sorun beni hic dusunmemezi

Açık açık iste, öküz gibi hayır derse o zaman otur ağla.
Azıcık hava almak istemişsin adam iş yorgunu evin yakınını seçmiş.
Diğer konularını hatırlamıyorum ama bu konuda hata göremedim eşin de..

Bazı erkekler düşünemez, çok bunaldım evde bu akşam yemeği dışarda yiyelim
hem hava almış oluruz canım olmaz mı desen daha iyi olurdu.

'Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin' size çok uygun.
Ya şikayet etmem o hayatta mutlu olurum olamıyorsam da bırakırım... Ağlanma, sızlanma, şikayetçi olma bir yere kadar ne de olsa.

Gezmekmi markete gotrup getrdi sadece avmye gidicektik sorun beni hic dusunmemezi

Eger sen: beni avmye gotur demisseniz.
Ve kocan goturmediyse suclu o burda haklisin.

Ama egerki sen: hadi gezelim diyip.
Kocam beni anlamiyor hic beni dusunmuyor ne istedigimi bilmiyor benim gezmekten kastim parka olmadigini anlamaliydi benim avmye gitmek istedigimi bilmesi gerekti diyosan.
suclu sensin. Hadi sen demiyelimde hamilelik hormonlarindan dolayi diyelim.

Gidisat nasil oldu bilmiyorum.

Konu o olsa canim keske hep boyle biryere gittgmizdeki zoraki gdiyor benimle birsey yapmaktan zevk almiyor sanki dun cok iyiydik mesela bugun degiskenlezdi yine itici itici konusmalr
canm diğerlerine bişey diyemem ama bi süredir iyiymişsiniz e bu anlattığındada çıkıp gezmişsiniz. belki eşin o senin sevmediğin huyundan vazgeçicek çünkü senin dediğin zoraki gelme olayı burda yok ama eskiden öyle olduğu için belki sen bişeyleri içine attığın için hep öyle yapıcakmış gibi geliyor olabilir sana. o yüzden bence suçlama eşini şuan bi hatasını göremiyorum. eskiden yaptıkları içinde bugün suçlama zaten. hamileliğini de ağlayarak geçirme ya kıyamadm hormonlardan belki düşünme böyle şeyleri :)

Ağlamak yerine parka gitmek istemiyorum yemeğe gidelim deseydiniz de senle uğraşamam deseydi neyse ama siz beynimi okusun ben söylemeden beni anlasın istiyorsunuz. Nerde o erkek daha uretilmedi malesef o modeller.

Cimlelerinizi bolca kisaltarak yazmissiniz.
Esinize de boyle yarim yamalak kelimelerle ifade ediyorsaniz kendinizi, tabi ne istediginizi anlayamayip sizi yakindaki parka goturur.

Kelimeleri tam yazin lutfen. Biz de anlayalim. Bakin ben telefondan yaziyorum. Hic de zor olmuyor.

Asil konuya gelirsek beklentinizi yuksek tutuyorsunuz ama esiniz o beklentileri karsilayacak yada anlayacak biri degil.
Surekli olumsuz dusunerek kendini mutsuz ediyorsun gibi.

Genelleme yapmayayim ama bu erkekler çok bencil sende onun anlamasını bekleme ben yemek yapmadım bugünde disarda yeriz diye düşündüm de. Onun anlamasını beklersen çok beklersin gibi. İsteklerini açıkça ilet..

Burada adamin sucu ne? Bunaldim hava alalim yuruyus yapalim demissin adam da seni parka götürmek istemiş. Sen dedin mi beni avm ye götür?

Bir sey istiyorsan acik acik soyle kocanin senin beynini okumasini bekleme. Ben suraya gitmek istiyorum dedin de kocan goturmedi mi?

Bazen erkekler anlamiyorlar canim , ilaki soyliceksin ben buraya gitmek istiyorum .

Yemege gidelim dedinmi en azindan ?
Yoksa sen ac kalirsin , hic dusunmez yemege gidecektik felan.

Back
X