• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamıyorum çaresizim

Niye oraya gidenler psikopat veya deli mi? Eşin dünyaya kendi bencil ve sığ penceresinden baktığı sürece sen onunla mutlu bir ilişki yaşayamazsın. Anneme, kardeşime küfür eden adamla aynı yatağa da girmezdim bu saatten sonra...

Baba yapmayın bu eş kişisini.

Çocuk yok ben de aynı düşüncedeyim zaten İnan’ın sevgi felan kalmadı içimde
Sevgiyi kendisi bitirmiş. Bir insan irkindan vurulmaz ki. Üstelik karşındaki bir kadın ve eşin, el değil. Keşke hatasını anlasa, kendini düzeltse ve sizi yeniden kazanmaya başlasa. Çok yürekten diliyorum bunu.

hayır adamın ağzını zorla bozdurmuşsun.ne biçim bir üslup o.konuşmaya girişin bile yanlış.

Çok geçmiş olsun diyeceğim ama tahmin ediyorum ki, kalbe geçsin gitsin demek kolay olmuyor... Ama böyle seneler nasil geçer, kalbiniz nasıl dayanır bu olaylara, her yaşanan olayda daha fazla yıpranmaz, daha çok kaybetmez misiniz birbirinize sevginizi...
Sadece kendi fikrime göre yorumlayacağım, zira herkesin aile anlayişı, yaşamı ve standartları farklı;
* Aile içerisinde maddi konu ayırımı olmaz, koca evinden çikarken kadınına, çocuğuna sorar( lafta bile olsa, parası olmasa bile...) Zaten kadın da bilir eşinin cüzdanını...
* Alınacak, yapılacaklar aldım-verdim olmaksızın zaten yapılır.
* Kimlik, din, ırk, mezhep konuları üzerinden yorumda bulunulamaz... Ailesin sen, yani o kadın-o adam senin yuvan! Toprağın gibi, kök salacağın gibi... Dağ gibi sen yanında durmaz savunmazsan, ne anlamı kaldı...
...
Gerçekten zor işlermiş. Hele ki günümüzde, bu kadar anlam karmaşası, kimlik bunalımlari arasında, aile kutsallığı da iyice kaybolmaya yüz tuttu.
...
Sizin için hayırlı olan ne olacaksa, kalbinize o serpilsin.

Irk ve vatan hainliği mecaz anlamda kızlar. Irk derken senin sülalene demek istiyor. Vatan haini ise ne kadar büyük zararlar veriyorsun demek

Irk ve vatan hainliği mecaz anlamda kızlar. Irk derken senin sülalene demek istiyor. Vatan haini ise ne kadar büyük zararlar veriyorsun demek
Hayır, anladığımız anlamda olduğunu konu sahibi kendisi söyledi.

Okumadım ve şaşırdım. Çünkü bu sözler halk arasındaki kalıp ifadelerdir. Yani aynı kökenden olanlar da birbirine söylüyor hakaret amaçlı
Biliyorum, başta ben de öyle sandim. Fakat olay bambaska. Ciddi ciddi kadini irkindan vuruyor. Üstelik kendisi bedelli askerlik yaparken.

Bu konuda kadın haksız evet ama adam da her fırsatta kadını irkindan vurup hakaret eden bir "insan" imiş.
Ben ne olursa olsun karışıyım böyle kelimeler kullanılmasına,sonuçta ayrılmayacaksan tekrar yüz yüze bakacaklar. İkiside çok yanlış yapıyor.

• Beğen
Reactions: Kuf
Keske daha güzel bi dille söylemeyi deneseydinizz artık olan olmuş. Sıkıstıgınızda ihtiyacınız oldugunda daha güzel bi sekilde dile getirirseniz o zaman ters tepki verirse daha ince düsünürsünüz. Sanırım biraz sert cıkmıssınız ama her evlilikte oluyor

Kızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.

İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi

Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.

Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor
Esiniz sizin para kazandığınız alışkın olduğu icin para sormak bırakmak aklına gelmemiş olabilir bence oyle sormak yerine benim ihtiyacım var eve bırakmamışsın verirmisin bana deseydin yine ayni sorun çıkarsa ozaman esiniz suçludur diyebilirim yani siz direk eve para bırakmıyorsun adammısın sen diye olaya girdigin icin kavga çıkmış gibi duruyo

Kız vatan haini ne alaka :D :D
Delirmis o hahahahahaha ya kusura bakma güldüm ama bazi erkekler,parasi olmayınca böyle kukruyor ben babamdan biliyorum esimde öyle sey görmedim Allah var ama babam boyle bağırırdı anneme

Bir kadın eşinin erkekliğine laf ediyorsa gerçekten canı yandığı için, karşısındakini düşünmeye zorlamak için, beklediğinin, kol kanat gerilmek-ince düşünülmek olduğu için ediyordur o lafı.
Erkek bu lafı duyunca kendi acizliğini farkeder ve o yüzden bu kadar öfkelenir.
Eşim bana sen de kadın mısın dese, gülerim, âlâsıyla derim.
Eşin farkında eksik olduğunun ama görüyorum ki para zaafı. Ama ettiğin lafı sana karşı çok güzel kulanacak. Şu duruma kendimi koyduğumda sanırım yapacağım hareket, yanına gidip erkekliğine laf ettiğim için üzgünüm, tabii ki sapına kadar öylesin( yalan ama öyle sanmasında sakınca yok), ama ben bana ettiğin küfürleri kaldıramıyorum, bir süre düşünmeye ihtiyacım var der çeker giderdim üç beş parça eşyayla.

Gerisini o düşünsün.

:D :D :D tabiki sapina kadar öylesin (yalan ama oyle sanmasinda sakinca yok) bu coook iyiydi

Bi insanı değiştirmek hayatın en zor şeyi sanırım
Sizin de degismeniz gerekiyor madem kocaniz erkek degil, adam degil niye evlisiniz? Denecek söz mü bunlar benim tanidiklarim bu laf yuzunden son noktaya geldik deyip bosandilar cok agir hakaret bu soyledikleriniz eger farkinda degilseniz.

Back
X