- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgiyi kendisi bitirmiş. Bir insan irkindan vurulmaz ki. Üstelik karşındaki bir kadın ve eşin, el değil. Keşke hatasını anlasa, kendini düzeltse ve sizi yeniden kazanmaya başlasa. Çok yürekten diliyorum bunu.Çocuk yok ben de aynı düşüncedeyim zaten İnan’ın sevgi felan kalmadı içimde
Lütfen çocuk yapmayınBiz o işi hiç başaramadık iki buçuk yıllık evliyim hiç beceremedik o bana hep tahammülsüz ne desem tmam bitsin der
Hayır, anladığımız anlamda olduğunu konu sahibi kendisi söyledi.Irk ve vatan hainliği mecaz anlamda kızlar. Irk derken senin sülalene demek istiyor. Vatan haini ise ne kadar büyük zararlar veriyorsun demek
Bu konuda kadın haksız evet ama adam da her fırsatta kadını irkindan vurup hakaret eden bir "insan" imiş.Al yine adam misin,erkekliğin bu kadar diyen bir "kadin" daha...
Okumadım ve şaşırdım. Çünkü bu sözler halk arasındaki kalıp ifadelerdir. Yani aynı kökenden olanlar da birbirine söylüyor hakaret amaçlıHayır, anladığımız anlamda olduğunu konu sahibi kendisi söyledi.
Biliyorum, başta ben de öyle sandim. Fakat olay bambaska. Ciddi ciddi kadini irkindan vuruyor. Üstelik kendisi bedelli askerlik yaparken.Okumadım ve şaşırdım. Çünkü bu sözler halk arasındaki kalıp ifadelerdir. Yani aynı kökenden olanlar da birbirine söylüyor hakaret amaçlı
Ben ne olursa olsun karışıyım böyle kelimeler kullanılmasına,sonuçta ayrılmayacaksan tekrar yüz yüze bakacaklar. İkiside çok yanlış yapıyor.Bu konuda kadın haksız evet ama adam da her fırsatta kadını irkindan vurup hakaret eden bir "insan" imiş.
Fikri neyse zikri odur durumu zaarBiliyorum, başta ben de öyle sandim. Fakat olay bambaska. Ciddi ciddi kadini irkindan vuruyor. Üstelik kendisi bedelli askerlik yaparken.
Esiniz sizin para kazandığınız alışkın olduğu icin para sormak bırakmak aklına gelmemiş olabilir bence oyle sormak yerine benim ihtiyacım var eve bırakmamışsın verirmisin bana deseydin yine ayni sorun çıkarsa ozaman esiniz suçludur diyebilirim yani siz direk eve para bırakmıyorsun adammısın sen diye olaya girdigin icin kavga çıkmış gibi duruyoKızlar yine ben geçenlerde eşimin üşengeçliğinden ve kötü laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dövüş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını söyledi.
İyi gidiyoruz birkaç gündür ta ki bu akşama kadar. Ben normalde çalışıyordum öğretmenim geçen ay işten çıkarıldım zaten ücretli öğretmendim üc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi
Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dünden beri düşünüyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay geçmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı çıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken güzelce dedim ki sen niye hiç bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten çıkalı bi ay oldu dedim.
Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak çalışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Ödemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana küfürler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana göğsüm acıdı annene babana sülalene dönsün dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı içerde yatıyor
Bir kadın eşinin erkekliğine laf ediyorsa gerçekten canı yandığı için, karşısındakini düşünmeye zorlamak için, beklediğinin, kol kanat gerilmek-ince düşünülmek olduğu için ediyordur o lafı.
Erkek bu lafı duyunca kendi acizliğini farkeder ve o yüzden bu kadar öfkelenir.
Eşim bana sen de kadın mısın dese, gülerim, âlâsıyla derim.
Eşin farkında eksik olduğunun ama görüyorum ki para zaafı. Ama ettiğin lafı sana karşı çok güzel kulanacak. Şu duruma kendimi koyduğumda sanırım yapacağım hareket, yanına gidip erkekliğine laf ettiğim için üzgünüm, tabii ki sapına kadar öylesin( yalan ama öyle sanmasında sakınca yok), ama ben bana ettiğin küfürleri kaldıramıyorum, bir süre düşünmeye ihtiyacım var der çeker giderdim üç beş parça eşyayla.
Gerisini o düşünsün.
Sizin de degismeniz gerekiyor madem kocaniz erkek degil, adam degil niye evlisiniz? Denecek söz mü bunlar benim tanidiklarim bu laf yuzunden son noktaya geldik deyip bosandilar cok agir hakaret bu soyledikleriniz eger farkinda degilseniz.Bi insanı değiştirmek hayatın en zor şeyi sanırım