dayanamiyorum evlenmek istiyorum

justalittlegirl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
30
1
32
Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz

Arkadaslar gerçekten boyle ev fotograflarina(esya vs) bakinca mutlu oluyorum benim neden yok diyorum
dayanamiyorum ne yapmaliyim
daha universite ogrencisiyim
sevgilim var
o da evlenmek istiyor
gerekirse calisiriz
evlenlimiyiz
Gerekirse çalışırız? Çalışmadan nasıl ayrı bir evi geçindereceksiniz ki?

Evliligin e sini bilmiyorsunuz... Ev esya zannetiginiz sey degildir evlilik... Olgunlasin biraz... Oh bide devlete sirtinizi yasliycaksiniz... Ne ala memleket... Bunca insan niye cekiyor o zaman...:KK14:

Ne aceleniz var Allah aşkına evlilik öyle özenti şile yapılacak birşey değil. Kendi evim eşyalarım oldun diyerek de olacak iş değil. Büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Ne kolay diyorsunuz hem okurum hem çalışırım gerekirse diye, okurken nasıl full tıme iş bulup çalışacaksın part tıme çalışmayla ev geçinmez. Eşyası ıvırı zıvırı kirası nasıl karşılayacaksın öyle annenin evinde rahat tabi. Evin temizliği, ütüsü, yemeği bir yandan başa çıkabileceğini düşünüyor musun. Sonra da buraya yetişemiyorum bıktım diye konu açarsın sanki evcilik oyunu. Böyle ani evlenilmez zaten aileleleriniz de istemez dur bakalım okulu bitirin önce eliniz ekmek tutsun yahu. Bir de devlet evlenenlere ev veriyormuş tabi canım tabi nerede o bolluk.

gecmı kaldınız ? bende senın gıbı duğun hazırlıklarına bayılırdım gelıınlık, mobılya vsvs.. ama bır gunde bır bakmıssın gecmıs sonra hayat mucadelesıne baslıyacaksın :) guzel seyler haklısın canım ama enınde sonunda olacak:)

X