Dayanamıyorum O'nsuzluğa Artık :(

çok zor bi durum 3 ay falan oldu benimde eskisi kadar cok acımıyo ama hala duruyo içimde bi yerlerde . sanırım bunun bi çözümü yok sabredip beklemekten başka . çünkü tüm gün bişeylerle ugrassan kahkahalarla gecirsen bile aksam basını yastıga koydugunda eksikliğini hep farkediyosun . o yüzden sabret içinden aglamk geliyosa agla sıkma kendini . anlatmak istiyosan anlat etrafındakilere . ne rahatlatacaksa onu yap . eminim bigün gecicek .

Aynen canım geçmiyor..Ben özledim sadece özledim..Gözlerine bakıp derinlere inmeyi özledim..nefesini özledim ya..nasıl bir acı bu geçmek tükenmek bilmiyor...İnanabiliyormusun ona ulaşamayınca gittim ablasına faceden mesaj çektim..tenezzül edip baan cevap bile vermediler ben onun sadece iyi olduğunu öğrenmek istemiştim..ne kadar yalnız kaldım bir bilsen..bu kadar mı kötüymüşüm ben bu kadar mı değersizmişim..

canım seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki .:14: bende 1 ay önce ayrıldım. sabretmekten ve dua etmekten başka çaremiz yok maalesef :14::14: biliyorum hep o aklında. hep onu düşünüyosun onsuz olamam diyosun bi başkasına karşı böyle şeyler hissedemem diyosun..:14: Ama dua et canım . Allah'ıma yalvar. elbet sabrını veriyor.

Bir Rabbimle dertleşebiliyorum zaten..Bir O beni sessiz sakin dinliyor..Baskaları 1-2 anlatmadan sonra sıkılıyor..Bir onun huzurunda rahatlıkla ağlayabiliyorum..Umarım geçer artık..

kardesım senı cok ıyı anlıyorum bzde kasımda ayrıldık ama ocakta yıne gorusmeye basladık...ölüm gibi bişi oluyo...smdı gorusuyorz ama eskısı gb deil bi mesafe var we dewam etsede mutsuz oluyosun...ilişki içine sinmeyınce bırlıkteykende mutluluk vermıyo...ayrıldıktan 1 ay sonra ben kabullenıp kendımı ıyı hıssetmıstım ben tam ıyı oldum derken o aramaya basladı boylece unutamadım gıttı...sana tawsıyem umutsuz bir asksa kabullenmeye ayrılıgı kabullenmeye calıs..sakınn baska bırını sokmaya calısma daha cok acı werır...eger pisi pisine biten bır ilişkiyse we senı hala sewdıgını dusunuyorsan bır kez sansını dene derım ama hakedıyorsa....Allah sabrının sonunu werır yıpratma kendını arkadasım...

Canim benim 2 ay daha cok yeni.
Kendine biraz zaman tani.
Vaktini bos gecirmemek icin elinden geleni yapmalisin.
Bol bol kitap oku, kendini gelistir. Ona takili kalma.
Bende 2 hafta once nisanlimdan ayrildim.
Arada bi geliyolar uzuluyorum.
Ama hayat devam ediyor.
Kim bilir beni daha neler neler bekliyor.
Biraz kendine zaman tani sonra yeni kismetlerini degerlendirirsin.
Kimse kimsenin yerinide tutmaz.
Herkes farklidir. Eminim eski sevgilinden cok daha iyi insanlar geziyor ortalarda.
Analar ne yigitler dogurmus. Birak ne hali varsa gorsun.
Insallah bir gun pisman olur, ama o zaman pisman olmak icin onun icin cok gec olmus olur :))

Amin canım :) Ben onu ne kadar unutmak istesem de hani asım yıldırımın bir şiiri var ya ansızın kapı aralığından gelen bir koku ya da onu hatırlatan bir şarkı beni darmaduman ediyor..Bazen şeytan diyor çık karşısına at bir okkalı tokat sonra diyorum ki öyle bir laf söyler ki aban bu seferhiç içimden çıkmaz diyorum ve duruyorum zaten hep duruyorum..Allah seninde yardımcın olsun canım..

kardesım senı cok ıyı anlıyorum bzde kasımda ayrıldık ama ocakta yıne gorusmeye basladık...ölüm gibi bişi oluyo...smdı gorusuyorz ama eskısı gb deil bi mesafe var we dewam etsede mutsuz oluyosun...ilişki içine sinmeyınce bırlıkteykende mutluluk vermıyo...ayrıldıktan 1 ay sonra ben kabullenıp kendımı ıyı hıssetmıstım ben tam ıyı oldum derken o aramaya basladı boylece unutamadım gıttı...sana tawsıyem umutsuz bir asksa kabullenmeye ayrılıgı kabullenmeye calıs..sakınn baska bırını sokmaya calısma daha cok acı werır...eger pisi pisine biten bır ilişkiyse we senı hala sewdıgını dusunuyorsan bır kez sansını dene derım ama hakedıyorsa....Allah sabrının sonunu werır yıpratma kendını arkadasım...

Zaten yapamıyorum şu an bir başkasıyla canım..canım daha fazla yanıyor..Zaman diyorum ama zamandan da dost omuyor malesef..İlacını bilmediğim bir zaman benim pek de bir işime yaramıyor..

cnm bende bu aralar çok zor günler geçiriyorum ,
tamam kabullendim diorum bi kaç dakika sonra çok farklı hallerde buluyorum kendimi
sende kendine uğraş bul , düşünmemeye çalış
herşeyden önemlisi bol bol dua et
allah yaşadıklarımızı görüyor
inş. sevgilin geri döner cnm

Allah seninde yardımcın olsun canım..Ne diyim Rabbim kadrimizi kıymetimizi bilenlerle karşılaştırsın..

Hayatta çektiğimiz hiçbir çilenin mükafatsız kalacağına inanmıyorum ben. Bir gün öyle birşey olacak ki, bugünleri hayal meyal hatırlayacaksın. Ben de ayrıldım nişanlımdan, daha 1hafta oldu. Hala uğraşıyorum ne yapsam da kendimi affettirsem diye. Olmayınca olmuyor, ne yapalım? Bir gün elbet bize bu günleri unutturacak güzel şeyler olacak. O günün kısa zamanda gelmesi dileklerimle..

Amin canım amin..Dediğin gibi olacak belki de ama bitsin gitsin artık içimdeki bu acı yeter..

Amin canım amin..Dediğin gibi olacak belki de ama bitsin gitsin artık içimdeki bu acı yeter..

ben de 20 gun once ayrıldım erkek arkadasımdan. 2 gun once bana ayrilip ben eve geldgmizde "senden hic vazgecmeyecegmi anladm" diye msj atan adam, mesajindan 2 gun sonra ayrildi. beni face den engelledi sildi. aradim daha 2 gun oncesine kadar aradim agladim. herhalde en cok pisman olacagm sey bu aramalarim olacak su hayatta. her sefernde hayir bitti kabul et. asla bir daha ayni hatayi yapmiycaz biz anlasamiyoduk zaten bitti bunu kabul et. dedi her sefernde. 20 ay surdu ve sonunda bitti o kadar seviyordu ki ya ben yaninda gozlerinin icinden her hareketnden anliyordum bunu. en yakin arkadasyla gorusyorum o da benm arkadasm zaten ama konu bi sekilde ona geliyor sakasina bile olsa icim daha yaniyor. yemin ederm ders mers yalan oldu cok kotuyum ya. kokusunu burnuma geliyor devamli. hele ruyalarimdan nefret ettim. o kadar gercekki ya. ne olur dua eden arkadaslar benim icin de edin,yaptiklarimiz eglenmelerimiz gulmelerimiz hic gitmiyo aklimdan. doner mi diye dusunuyorum doner ama yillar sonra bence. unutmak zorundayim of cok ozluyorum yaa cok ozluyorum yemin ederim herkes gozlerimdki muthis cokmenin farkinda ben hic duramiyorum aglamadan..
BUhte,bu arada yazdiklarini okudum bi haber var mi?ve diger ayri arkadaslar var mi gelismeler?

oda senı ozluyomudur bıde ole dusun bende senın gıbıydım baktım kendımı harap edıyorum o kendı hayatından cok memnun unuttum her aklıma geldıgınde yaptıkları aklıma gelıyoo nefretım sevgımı bastırıyoo

oda senı ozluyomudur bıde ole dusun bende senın gıbıydım baktım kendımı harap edıyorum o kendı hayatından cok memnun unuttum her aklıma geldıgınde yaptıkları aklıma gelıyoo nefretım sevgımı bastırıyoo

senin ne kadar oldu biteli peki gzde? bn onun bi taraflarini muthis derecede kaldirdgim icin ozlemiyodur bile ama yediremiyorum ben kndime ya.bu kadar kolay vazgecilmek nasil bi seydir anlamiyorum. hala aptal gibi donse nasil davranirim diye dusunuyorum,eskisi gibi olur mu diye dusunuyorum. burda gidenlerin aylar sonra da olsa dondugunu gormek de beni ayri umutlandiriyor:( aslinda donmeyecegni biliyorum bu umut da nesi bilmiyorum lanet olmasin:S 1 hafta sonra da dogum gunu ya:(((

2 tavsiyem var,
ya slow müzik dinleme, romantik filmler izleme, onu hatırlatan şeyleri yapma, sen kendine baktığında onu hatırlıyosan aynaya bile bakma, odanda değil oturma odasında yat. .
yada bunların tam tersini yap, bir yere kadar ağlıyabilirsin, bataklığa sapnabilirsin en sonunda doğrulacaksın. ders alacaksın.. ama bu iki kararı da sonuna dek yap.

acını öyle bir ifade etmişsin ki gözlerim doldu burda :( biz kızlar kendimizi harab ediyoruz erkekler hayatına bakıyor galiba, güçlü olmak gerek kimseyi kaf dağının zirvesine çıkarmamak gerek ordan bakıp alay ediyorlar sonra...

tatlım benım bıtelı 1 sene oldu ha unuttun mu dıe sorarsan hayır ama duygularımı bastırdım gercekten haketmedım yaptıklarını bana asktan kımse olmemıs senın yenı sanırım acın suan ne solesem anlayamazsın bende oleydım arkadaslarım bosver falan dıyolardı ama ozamanlar gozum ondan baskasını gormuyodur ama ne oldu hıcbısey uzulen ben oldum onun keyfı yerınde nısanlanmıs bılee bosver hayatın tadını cıkar askta degılmıs benımkısı onu anladım sadece alıskanlık..

Back
X