Dayanamıyorum,onu çok özledim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi nigh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nigh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
134
2
0
Ankara
ya bu özlemim nasıl gecicek herseyi denedm birsürü aktiviteye ktldm sacmn rengini bile deiştrdm kmseyle cıkmadım arkadaslarmla oldm gezdm eglendm aama yok ya aklmdn cıkmıo kafayı yicem onu geri isitorm okadar hatasına ragmen napim cok seviorm

ah canım ah sana dediklerimi yapmışşsın hep ama fayda vermedi he ..sende hakılısın hemen unutulmaz ki..
hiç aradımı ogünden sonra

ah canım ah sana dediklerimi yapmışşsın hep ama fayda vermedi he ..sende hakılısın hemen unutulmaz ki..
hiç aradımı ogünden sonra

hayırrrr hiç aramadııı ben dün gece yanlslıkla msj attm buna aynı işsimde bir arkadasm daha vardı ona atrkn karstı :S smdi bilerek attıgımı düşünücek emnm gece 12.30 gbi attm sabah cevap yazms sadece gülmş bnde pardn dun gece yanls oldugunu soylucktm ama ıletlmemstr inş die yazmadmj bişi ddm ama ıltlms ksuura bakam ddm oda nedemek canım sorun deil yazmıs bnde tm i günler dedm oooff offf napcm bnm attıgımı düşünüoy kesn bilerek hemde ya bilerek atmadmki arkadasıma bi film anlatıodum :s ona gtti gittiginide sonradan rapordo numaradan anladm ama cok özlemişim ya napıcam beeenn

Üzgünüm eğer seni arayıp sormuyorsa o çoktan unutmuştur.Madem herşeyi denedin unutamadın ama oda dönmedi sindire sindire unutmayı dene acını yaşa özle özlemini kağıtlara felan dök bir müddet özlemini yaşa bir söz vardı aklın zamansız öldürdüklerini yürek amansız diriltir madem dediğin gibi olmadı birde acını yaşarak unutmayı dene..

bende çok özledim yaa..97 gün oldu hep rüyama girio (
gün geçtikçe dahada kötü oluo ama artık herşey imkansız...
o da beni rüyasında görüyo mudur özlüyo mudur acaba..

kızlar benden size bir tavsiye hiçbir erkeği sizi çok seviyor olsa bile fazla sevmeyin hep bigün gidecek diye düşünün hep aklınızın bir kenarında bu düşünce olsun.İnanın ben eskiden sevgilimden ayrıldığımda sabahlara kadar ağlardım ne gecem kalırdı ne gündüzüm.Yemek içmek hak getire ağzıma su bile koymazdım.Ama akıllandım artık öldüğüm yok bişeyim yok hayatıma girip sonrada istediği zaman giden biri için ağlayamam diye düşünüyorum hep.Geçmişimden kimseyide istemiyorum beni ağlatan üzen bırakıp giden insandan hayır mı gelir.Seven insan sevdiğinin yanında olur onu sarar kollar sizde böyle düşünün

Hayattaki en kötü şey bir insanın değmicek olduğunu bile bile özlemektir. Hepimizin geçmişinde olmuştur böyle şeyler bazen karşı tarafın umrunda bile değilizdir o gününü gün ederken bizim kan kustuğumuz oluyordur ama yenide özleriz

aynen öyle yapabiliceğimz hiçbişiy yok ama gece gündüz dua ediyorum sürekli cunku baska sansım yok unutmaya calısıyorum olmuyo beraberlik olamıo nolcak bilmniyorum

ayrıldıktan sonra en kötü şey özlemek
ama eğer karşı taraf hatasını anlayıp aramıyorsa bişeyler kopmuş demektir
zor olucaktır ama sizde yolunuza bakın

Herşeye rağmen özlemek bile güzel değil mi? Hala dolu dolu sevmek.. Her gece rüyanda görmek... Yasak da olsa anlık da olsa senin olduğunu hissetmek :')

bence bu en kötüsü aşktanda öte bişiy bu anlatılır gigbi değilki her yolu denemene ragmen aramıyorsa evet dgru unutmus vazgcms demektr ama hep bi umut beklersnya hep hayal kurarsın belki geri döner söyle olursa diye sürkli kndni deiştiri ona hazrlarsınya bu cok kötü bi duygu cok üzücü okadar emegine degmiyo bu adam içn akıcak tek gözyası bile degmio ama elmzde deil ooff off cokkk seviyorumyaaa napsam unuturm bilemiyorum

kızlar acı ama gercek biri hayatından çıkıyosa gidiyo..daha da dönmüyo..
zaten bir daha dönmiyeceğini bildiğimiz için acı çekiyoruz..bende ilk 3-4 ay bekledim ha döner döner..bi baktım 7 ay olmuş..ne gelen var ne giden..:)) olan bana oluyo..acısı hafifliyor ama bi türlü geçmiyo....off yaa en acısı bu aslında o kadar zaman geçmiş o hala aklımda..oysaki kim bilir kimler onun aklındaa..olan bana oluyo o hayatını yaşıyo...giden dönmüyo yaaa..((

Iki tarafli ozlem tabii ki cok hos ama bu tek tarafliysa hicbirseye yaramaz, sadece kalbinizi agritir...

haklısın canım çok haklısın hemde bende böyle düşünmeye çalışıyorum aklıma geliyor halen ayrılalı 6-7 ay oluyor ulaştı yazdı bana tersledim.sonra arkadaşının sevgilisi geldi normal ayaküstü konuştuk filan neyse.geçen gece msn de gördü beni diyorki hakkımda bişey demişsin çok zoruma gitti ne dedim.dedi ben barışmak için peşinde koşuyormuşum,seni zorluyormuşum sen beni istemiyormuşsun filan..
yani demem o ki bi şekilde ulaşıyorlar önemli olan bizim ilgisiz,alakasız davranmamız sevsek bile unutmuş gibi yapmamız ayrıldıktan sonra ben ona böyle davranmasaydım eminim böyle her konuda bişeyler yazmaz,ulaşmaya çalışmazdı..

konu sahibi arkadaşım acını çok iyi anlıyorum ama yokmuş gibi davran,ilgisiz ol numaranı değiş bak peşine düşer sen böyle yaptıkça daha çok uzaklaşır nasıl olsa halen beni unutmamış ne zaman istesem barışır kafasındadır büyük ihtimalle

canım benim denedm umursamazda oldum okadar inatki ben atmadıkca atmıyo ya inanabiliyomusun en yakın arkadasyla kanka gibi bişiy olduk gerci bilmiyorm o benden hoşlanıyo gibide hoşlanmıyo gibi de konsutugumuzu eski sevgilime söylemiyomus güya küsüz diyomus oda ama ben sanki benmle ilgili herseyden ona bahsettigini düşünüyorm belkide kendi kendime kuruyorum ama nebiliyim işte diyorm acaba bu beni hep anlatıo da ona onunda merak edicek bişiyiolmuyo bu yzudenmi acaba diye düşünyorm ama :s bilemiyorm genede 3 gün sonra ilk cıkmaya basladıgımz gün ve biz hala ayrıyız tek duam o gun bana msj atması unutmadıgını göstermesi

canım yaa Allahın izniyle olur inşallah gönlünde yatan dilek..
bende bugün gittim o kadar terslemeden sonra msn den çevirimdışı anlık ileti yolladım bilmiyorum doğru mu ettim :26:
amann bi yanım ne halleri varsa görsünler diyor diğer yanımda halen seviyor eminim sendede böyledir..
sen mi terketmiştin onu..

o o aşamaya getirdi ayrılalım dedi daha iyi dedi bende tamam dedim

yarın benim için cok acı bir gün umarım aklına gelirim ve hala bişiyler hissediyordur sanmıyorum ama inşllh atar kızlar dua edin lütfeeeeennn:84::84:

canım benim 5 yıllık ilişkim bittiğinde 3 hafta sonra dogum günümdü ve msj bile atmadı,o gün öyle sinirlendim ki agzıma geleni saydım degerim bu kadar mıydı onca yıldan sonra dogum günümü bile kutlamadın falan diye,onlara bile cvp vermedi 1,5 ay ayrı kaldıktan sonra barıstık ben de bana yaptıgı her şeyin (dogum günümde dahil olmak üzere) acısını cıkarttım ama şimdi her şey düzeldi cok sükür üzerinden uzun zaman geçti yani eger yarın sana msj atmazsa cok da sasırma canım,kendini de üzüp yıpratma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…