ah canım ah sana dediklerimi yapmışşsın hep ama fayda vermedi he ..sende hakılısın hemen unutulmaz ki..
hiç aradımı ogünden sonra
ya bu özlemim nasıl gecicek herseyi denedm birsürü aktiviteye ktldm sacmn rengini bile deiştrdm kmseyle cıkmadım arkadaslarmla oldm gezdm eglendm aama yok ya aklmdn cıkmıo kafayı yicemonu geri isitorm okadar hatasına ragmen napim cok seviorm
Üzgünüm eğer seni arayıp sormuyorsa o çoktan unutmuştur.Madem herşeyi denedin unutamadın ama oda dönmedi sindire sindire unutmayı dene acını yaşa özle özlemini kağıtlara felan dök bir müddet özlemini yaşa bir söz vardı aklın zamansız öldürdüklerini yürek amansız diriltir madem dediğin gibi olmadı birde acını yaşarak unutmayı dene..
kızlar benden size bir tavsiye hiçbir erkeği sizi çok seviyor olsa bile fazla sevmeyin hep bigün gidecek diye düşünün hep aklınızın bir kenarında bu düşünce olsun.İnanın ben eskiden sevgilimden ayrıldığımda sabahlara kadar ağlardım ne gecem kalırdı ne gündüzüm.Yemek içmek hak getire ağzıma su bile koymazdım.Ama akıllandım artık öldüğüm yok bişeyim yok hayatıma girip sonrada istediği zaman giden biri için ağlayamam diye düşünüyorum hep.Geçmişimden kimseyide istemiyorum beni ağlatan üzen bırakıp giden insandan hayır mı gelir.Seven insan sevdiğinin yanında olur onu sarar kollar sizde böyle düşünün
haklısın canım çok haklısın hemde bende böyle düşünmeye çalışıyorum aklıma geliyor halen ayrılalı 6-7 ay oluyor ulaştı yazdı bana tersledim.sonra arkadaşının sevgilisi geldi normal ayaküstü konuştuk filan neyse.geçen gece msn de gördü beni diyorki hakkımda bişey demişsin çok zoruma gitti ne dedim.dedi ben barışmak için peşinde koşuyormuşum,seni zorluyormuşum sen beni istemiyormuşsun filan..
yani demem o ki bi şekilde ulaşıyorlar önemli olan bizim ilgisiz,alakasız davranmamız sevsek bile unutmuş gibi yapmamız ayrıldıktan sonra ben ona böyle davranmasaydım eminim böyle her konuda bişeyler yazmaz,ulaşmaya çalışmazdı..
konu sahibi arkadaşım acını çok iyi anlıyorum ama yokmuş gibi davran,ilgisiz ol numaranı değiş bak peşine düşer sen böyle yaptıkça daha çok uzaklaşır nasıl olsa halen beni unutmamış ne zaman istesem barışır kafasındadır büyük ihtimalle
canım yaa Allahın izniyle olur inşallah gönlünde yatan dilek..
bende bugün gittim o kadar terslemeden sonra msn den çevirimdışı anlık ileti yolladım bilmiyorum doğru mu ettim :26:
amann bi yanım ne halleri varsa görsünler diyor diğer yanımda halen seviyor eminim sendede böyledir..
sen mi terketmiştin onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?