Dayanamıyorum,onu çok özledim..

• Konu Sahibi Konu Sahibi nigh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim 5 yıllık ilişkim bittiğinde 3 hafta sonra dogum günümdü ve msj bile atmadı,o gün öyle sinirlendim ki agzıma geleni saydım degerim bu kadar mıydı onca yıldan sonra dogum günümü bile kutlamadın falan diye,onlara bile cvp vermedi:53: 1,5 ay ayrı kaldıktan sonra barıstık ben de bana yaptıgı her şeyin (dogum günümde dahil olmak üzere) acısını cıkarttım :64::64::64: ama şimdi her şey düzeldi cok sükür üzerinden uzun zaman geçti:nazar: yani eger yarın sana msj atmazsa cok da sasırma canım,kendini de üzüp yıpratma

haklısın canım :( ama cok isterdim :( atmasınııııııııııııı:(

kızlar hiçbi şekilde atmadı mesaj cok bekledim hatırlamamıstır bile eminmin neyse yapıcak bişiyim yok keyfi bilir beyfendinin ben koştukça o dahada cok geri cekiliyo hoşuna gidiyodur hatta gülüyodur bana umrumda değil artık seviyorum hala ama o yazana kadar asla yazmıcam zaten yazmıyodumda isterse 2 sene sonra yazsın yazmıcam :50:attıgı mesajada pişman edicem çok çabaladım çabalarım boşuna üzülen ben oldum o hep hayatını yaşıyor bense kimseye bakmıyorum bile birgün döner umuduyla ama yok artık yeter bukadarı azcıkda ben saltanat süreyim bakıyım nasıl oluyormus:90:

Back
X