dayanamiyorum sesini duydum cok özlemişim

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Kizlar gecen hafta ayrildik. Kisaca ozet geceyim, bana yalan soyledi, isteyim dedi oysaki degilmis. Ben bunu sordugumda sadece bi ara sekreteri avm ye biraktim dedi. Aksam saatiydi eminim ben iste olmadigindan.Sonra uste cikti bağırdı, yalan mi soyluyorum vs dedi ve o ayrildi benden.
Hic iletisime gecmedik bu süre icinde, zaten sildi facedeb filan.benim kartim ondaydi. Dun mesaj atmis karti nereye birakayim diye, bende cevaplamadim.
Sonra aradi, gel bana ver dememi bekledi galiba bende demedim. Nasilsin diye bile sormadik birbirimize.
Ama o.kadar cok özlemişim ki sesini, aglaya aglaya bi hal oldum. Yani zaten onun kendini affettirmek gibi bi cabasi yok ama ben onu cok ozluyorum, eksikligini cok hissediyorum. Ben yazsam barisma ihtimalimiz yuksek, ama ayni seyler bi daha yasanir diye korkuyorum. Ben neler yaptim hala kendi kendine affetti der.
Bana bisey soyleyin kizlar? Sanki zaman girdikce kaybetcem gibi. En basta cok diktim. Aramazsa aramasin modundaydim sesini duyunca boyle oldum. 2 yillik iliski. Bide o kesinlikle yanlis bisey yaptigini kabul etmiyo.
Yazsam mi? Arasam mi? Akil verin bana :KK43:

Ben olsam yazmadım yanı .s
Yalan söylemiş ...

Belki gerçekten masumdur.Sizden çekindiği için,yanlış anlayacağınızdan korktuğu için gerçeği söylememiştir.Araştırın,yalansa ihaneti affetmeyin.

siz emin misiniz bir işler karıştırdığına

Konunuzu hatirliyorum. Bircok yorum yapildi ama tum bu yorumlar bir kulaginizdan girip digerinden cikmis.

Takinti haline getirmissiniz bu adami.

İs yeri 7 de kapaniyo nerdeyse 9 a kadar yoktu. Patronundan ogrendim is yeri kapaliymis o saatte. Ve ben sordugumda israrla iste oldugunu soyledi. Bitaz daha israr ettim sadece sekreteri bıraktim avm ye sonra zaten seni aradim dedi. İs yeri ile avm arasi 10 dakika :(
Belki gerçekten masumdur.Sizden çekindiği için,yanlış anlayacağınızdan korktuğu için gerçeği söylememiştir.Araştırın,yalansa ihaneti affetmeyin.

siz emin misiniz bir işler karıştırdığına

Konunuzu hatirliyorum. Bircok yorum yapildi ama tum bu yorumlar bir kulaginizdan girip digerinden cikmis.

Takinti haline getirmissiniz bu adami.
Takinti mi aliskanlik mi bbilmiyorum ama cok ozluyorum, ne uyuyabiliyorum, ne yemek yiyebiliyorum. Bunlari hak etmiyo biliyorum ama elimde değil :(

İs yeri 7 de kapaniyo nerdeyse 9 a kadar yoktu. Patronundan ogrendim is yeri kapaliymis o saatte. Ve ben sordugumda israrla iste oldugunu soyledi. Bitaz daha israr ettim sadece sekreteri bıraktim avm ye sonra zaten seni aradim dedi. İs yeri ile avm arasi 10 dakika :KK43:

hatırladım konunuzu şimdi. aldattığını düşünüyorsanız kesinlikle aramayın hatta düşünmeyin bile. hatta hiç bir şekilde aramayın yaptığına bakmadan birde üste çıkıp ayrılmış beyefendi

Eger bi isler cevirdigini dusunuyorsaniz asla iletisime gecmeyin.
Unutulur gider.
Bi sabah uyanirsiniz puf yok artik aklinizda.
Bosa uzmeyin kendinizi. Kendinizi uzecek seylerden de kacinin.

Takinti mi aliskanlik mi bbilmiyorum ama cok ozluyorum, ne uyuyabiliyorum, ne yemek yiyebiliyorum. Bunlari hak etmiyo biliyorum ama elimde değil :KK43:
Nasıl bir ilişki istiyorsunuz.Sizin gibi tutkulu bir aşık olmasını mı.Hep beni düşünsün,hep bana önem versin,benim için dağları delsin mantığı mı.Öyle aşıklar geçmişte kaldı,haberin olsun.

Nasıl bir ilişki istiyorsunuz.Sizin gibi tutkulu bir aşık olmasını mı.Hep beni düşünsün,hep bana önem versin,benim için dağları delsin mantığı mı.Öyle aşıklar geçmişte kaldı,haberin olsun.
Benim anlattiklarimla yorumda baglanti kuramadim. Ben oyle bisey istiyorum dedim mi?

O sabah gelse bian önce :)
Gelir merak etme.
Sadece bu filmin basrol oyuncusu benim, yanimdaki adam yardimci oyuncu de. Kendini sev. Seni uzecek seylerden uzak dur. Kimse icin kisiliginden karekterinden taviz verme. Unutursun.
Bu arada 78 derken karabuklu musun?

Bende hatırladım Önceki konunu Sen o sekreterden hiç hoşlanmamıştın ve uzak durmasını söylemiştin ama o seni dinlememişti bide yalan söylemişti bunun üstüne bide haklıymışngibi senden ayrılıyor!!!
Bi düşün bakalım bu adam arayıp sorulmayı hak ediyor mu?
Hemde arayıp özür dilememişken, hata yaptığını bile kabul etmezken....

Benim anlattiklarimla yorumda baglanti kuramadim. Ben oyle bisey istiyorum dedim mi?[/QUOTE

İstiyorum demedinizde nerede olduğuna dair ısrarla hesap
sormanızdan. Aldattığını düşündüğünüz halde uyuyamadığınızdan,yemek yiyemediğinizden,kaybetme korkusundan,arayıp aramama konusunda kararsızlığınızdan

Ben neler neler yaptım kendi kendine affetti diyen bi insanı gene affetmekten mi bahsediyorsunuz?

Bu kadar değersiz olmayın ya.

Gelir merak etme.
Sadece bu filmin basrol oyuncusu benim, yanimdaki adam yardimci oyuncu de. Kendini sev. Seni uzecek seylerden uzak dur. Kimse icin kisiliginden karekterinden taviz verme. Unutursun.
Bu arada 78 derken karabuklu musun?
Cok tsk ederim destegin icin :) 78 oylesine yazilmis bi rakam

Bende hatırladım Önceki konunu Sen o sekreterden hiç hoşlanmamıştın ve uzak durmasını söylemiştin ama o seni dinlememişti bide yalan söylemişti bunun üstüne bide haklıymışngibi senden ayrılıyor!!!
Bi düşün bakalım bu adam arayıp sorulmayı hak ediyor mu?
Hemde arayıp özür dilememişken, hata yaptığını bile kabul etmezken....
Cok haklisiniz ama bazen duygular mantigi bastiriyo. O donem birilerinin uyarmasina, kendine getirmesine ihtiyac duyuyo insan. O yuzden buraya konu actim.

Cok haklisiniz ama bazen duygular mantigi bastiriyo. O donem birilerinin uyarmasina, kendine getirmesine ihtiyac duyuyo insan. O yuzden buraya konu actim.
Bizde uyarıyoruz o zaman sananyalan söylemiş senin istemediğin bişeyi yapmış bunu sadece mantıken değil duygusal açıdan da düşünüp yorumlayabilirsin...

Back
X