• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanamıyorum yardım edin

yok cnm ya dayak olayı biteli 5 ay oldu birşey yapamaz,ctesi yi iple cekiyorum ucak bileti alıcam sabah yüzüne tükürücem ama suratına da carsı ortasında kocaman bir osmanlı tokatı vurucam, taksi tutup taksiyi bekleticem hemen taksiye binip dönücem

Karşısında seni görünce sana bir zarar vermesin ya imkanın varsa yanında birisi olsun tek kalma orada bilmiyorumkismile

hepiniz sağolun yazılırmı die bekledim ama hepiniz cok ilgii gösterdiniz kararımı burayı okudukca unutmayacağım, Allah razı olsun hepinizden.....

Özge sende dikkat et kendine ara sıra haberdar et bizi gelişmelerden, ve o adama kararını açıklarken yalnız olma sakın hatta şu kararından sonra mümkünse hiç bir araya gelme, kesin psikopata bağlayacak

İnşallah kurtulursun. O adamda dilerim belasını bulur yaptıklarının cezasını çeker. Allahım inşallah yardımcın olur sürüm sürüm süründürürsün onu.

inşallah canım sorunsuz birşekilde ayrılırsın.kendine çok dikkat et ama eşin seni karşısında aniden görünce şokla kötü birşey yapmasın

arkadaşım oraya tek gitmesen.... babanla falan gitsen daha ii olur bence ... tabi onun yanına gittiğinde tek olda,, ailenden biri en azından uzaktan seni kontrol etse daha iyi olur bence...

aman ha kuzum çook dikkat et.. sakın Bu adamla yalnız görüşme sakın.. çünkü cidden normal değil.. BeBeğini taşıyan Bi anneye vuran Bi adamdan her türlü psikopatlik beklenir.. allah korusun sana Bi zarar fala vermeye kalkar.. çok dikkat et.

ya kesinlikle yanliz gitme bak herkes sana bunu tavsiye ediyor, kesinlikle yanliz gitme, yanina abini, yada en azindan bi arkadasini al, ne olur ne olmaz arkadasim. yanliz gitme!!

özgecim arkadaslara katiliyorum yalniz gitmek pekte saglam bir is degil.
Sokak ortasindada olsan hersey yapabilir. Yanina birini al git, ailende bir erkekle beraber git hatta babanla git diyenler olmuski bencede isabet olur.

Hatta simdi düsündümde mahkemede bu konuyla ilgili sahitlik yapabilecek birini al yanina.
Baban 1. dereceden yakinin oldugu icin belki bu konuda sahitlik yapamaz? Tam emin degilim ama.

bune yaaa gercekmi bu benneyaptımki
dayak yeyip yeyip neden sustun???
zamaninda neden bosanma davasi acmadinki?

ok haklısınız, gitmeyeceğim yanlız hatta hiç gitmeyeceğim arkdasımlar konustum süper bir plan yaptık delil olacak kişilerde bulucam bu sayede ctesi olsun bir yapayım anlatırım, siizinde içinizin yağları erir okuyunca, vazgectim gitmekten ne kalkıcam o manyak için onca yolu gideceğim değmez o adama
bencede dogrusunu yaparsin...ama bizi merakta birakma ..anlat sonradan ne oldugunu.o herife neler yaptiginikötükedihüso..

bencede gitmemelisin degersiz insana deger verdigini gösterir bu hareketin çok yalnış şeyler yapmış inan kimsenin yaptıgı kimseye kalmaz iyilikte olsun kötülükte olsun sen sadece allahımdam iste mukafatını emin ol verir sana kesinlikle yalnış anlama beni ama sana vurmasını desteklemiyorum fakat iyikide düşürmüşsün bebegini ya çocukların olsaydı bundada bir hayır vardır canım ailenide kendinide yanlışa sürükleme bırak mevlam versin verecegini ..hakkında hayırlısı inş.ilerde mutlu olursun insan evladı çıkar karşına....

Back
X