arkadaslar ben 2 sene önce evlendim, balayında tokatla baslayan siddet yavas yavas 5 ayda hafta da iki defa sert dayaklara dönüştü. sonra beklenmeyen süpriz bir gebeliğim oldu, aslında basta eşimde cok istedi aama sonra ailesinin yanına gidip geldi ordan aldığı gazla evde sadece gecerken koluna carptım die belime cok sert yumruk attı karnıma tekme attı.... velhasıl bebeğim karnımda öldü, sonra kan pıhtılasmam olduğu anlasıldı, sebep dayakmmı hastalıkmı bilemedim acıkcası. bir ay sonra ilişki istemedim die en şiddetli dayağımı yedim, o geceyi unutamam, düşük yapalı 20 gün olmuştu, sabah siddet uyanıncada devam etti, ailemin yanına gidelim dedi hyr deyince dayak yedim, hemen ailemi aradım dayanamıyorum gelin dedim ailem sok oldu, bosanacaktıkki herkes bi sans dedi, 20 gün eve almadım konusmadım. sonra bi sans verdim, eşim düzeldi derken yazın eski kız arkadası ile faceboktan konusmalarını gördüm, bir daha affettim. kayınbabam zaten bana çok kötü davranıyor, içip içip beni arar bana kızar eşim bir laf demez. sonra hersey düzelmeye basladı, 2. defa hamile kaldım. eşim bu bebeği istemedi. bende hamilelik stresi cok sinirliydim, birgün kendimi yerde dayak yerken buldum, karnıma değil saçlarıma kafama geliyordu dayaklar:) neyse 1 hafta sonra o ebebğimde karnımda öldü, eşimin msnde mesajlar buldum, baska bi kızdan gene affettim.... ama şimdi askerde gideli 3 hafta oldu ama facebbookdan ve sohbet sitelerinden birinde eşime ait doğru bilgilerle bi üyelik buldum, şimdi bende gizliden onla konusuyorum, evli değilim diyor. bosanacağım kesin ama öyle bir sey yapmalıyımki mahkemede tek celsede bitsin, bana akıl verin, nasıl dava uzamasın