- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablanı zorla evlendirip mi yolladılar yoksa evden?Geri yollarlar, millet duyar rezillik çıkar diye... Zaten nişanlıyken de bir sürü sorun çıktı yine aynı şekilde sabret sabret diye diye evlilik oldu. Ve yine sabret.
Hayır tabi ki zorla değil zaten onun çocuğu da yoktuablanı zorla evlendirip mi yolladılar yoksa evden?
eğer öyleyse ben kendi aileme selam dahi vermem. kendi çözümümü bulurum. sabır da bir yere kadar.
Aminnbu kadina yukleniyosunuz ama kizimi vermezler filan diyor. eger oyle bir ihtimal varsa tedirgin olmakta hakli. ama kocan iyi biri filan degil tatlim bu lafi gec. iyi olan biri onun bunun lafiyle fiziksel siddetle filan tehditler savurmaz. Allah yardimcin olsun
Evet tek erkek evlat olunca öyle oluyoSana şunu söyleyeyim kocanı bırakmaya zaten niyetin yok belli ki kocan o kadar iyiyse anasının dolduruşuyla sana kötü dabranıyorsa buyur sende dolduruşa getir sende gaz ver zormu yani yok eşim böyle şöyle demek kolay buyoçur kaynanan ne yapıyosa sende yap....
Sen avantajlısın bebeğiniz var tabi adam cidden sizleri seviyorsa sizin yanınızda olur ama anne kuzusu belliki eşininde işine geliyor
Onunla hiç alakası yok tek erkek diye anasının sözünden çıkmayıp dolduruşla hareket edicek diye birşey yok sakın yanlış anlama ama böyle diyip geçmek senin kolayına geliyor bence ...E
Evet tek erkek evlat olunca öyle oluyo
Sana tavsiyem politik ol sende göstermelik davran eşinin yanındayken iyi ol tatlı dilli ol ortalıkta salın eşin yokken gitme bile onları onların silahıyla vur eşinle aranı düzelt ve onları eşine sürekli şikayet edip onları daha fazla kıymetli etmeMrb arkadaşlar bu ilk konum, keşke böyle tatsız bir mesele ile başlamasaydım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim. Görücü usulü evlilik bizimkisi. Biraz olaylı tatsız bir evlilik oldu. Sonrasında boşanmaya karar verdim ama hamile oldugumu öğrendim. Allahın bir işareti heralde dedim ve çocuğum için tekrar barıştım. Şuan 2 aylık kızım var. Eşimi seviyorum, kaynanamgil üst katımda oturuyo. İstemiyorum onlarla dibdibe olmayı ama yavrum için katlanıyorum. Eşim çok çabuk gaza geliyo, en ufak bişey de ananın evine git diyo. Artık dayanamıyorum, bugun yine tartıştık bana fiziksel şiddetle ilgili tehditde bulundu. Sana yapmadığım Şey kalmaz dedi artık yıprandım yemin ediyorum ya dayanma gücüm kalmadı. Boşansam kızımı vermezler. Napıcam ben böyle de yürümüyo bir akıl verin lütfen
seni çocuğun var diye mi evliliğe mecbur ediyorlar?Hayır tabi ki zorla değil zaten onun çocuğu da yoktu
kızını vermezler değil 2 aylık bebeği hangi güç annesinden kopartır mahkeme dahi kızını sana verirMrb arkadaşlar bu ilk konum, keşke böyle tatsız bir mesele ile başlamasaydım. Yardımcı olursanız sevinirim. Ben 1 yıllık evliyim. Görücü usulü evlilik bizimkisi. Biraz olaylı tatsız bir evlilik oldu. Sonrasında boşanmaya karar verdim ama hamile oldugumu öğrendim. Allahın bir işareti heralde dedim ve çocuğum için tekrar barıştım. Şuan 2 aylık kızım var. Eşimi seviyorum, kaynanamgil üst katımda oturuyo. İstemiyorum onlarla dibdibe olmayı ama yavrum için katlanıyorum. Eşim çok çabuk gaza geliyo, en ufak bişey de ananın evine git diyo. Artık dayanamıyorum, bugun yine tartıştık bana fiziksel şiddetle ilgili tehditde bulundu. Sana yapmadığım Şey kalmaz dedi artık yıprandım yemin ediyorum ya dayanma gücüm kalmadı. Boşansam kızımı vermezler. Napıcam ben böyle de yürümüyo bir akıl verin lütfen