• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayanamiyorum

katra212121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
336
168
33
43
Esimle aramizda ciddi sogukluk var.bugun onu is cikisi almaya gittim.kahvedeymis.is yerindeki sekreterle biraz sohbet ettik.ben arabaya gectim.o esnada geldi.sekreterle isyerinin darabalarini indiriyorlardi.araba cok sicakti.aradim hadi yorgunum gidelim dememe kalmadi bu basladi bagirmaya.darabayla ugrasiyom acik mi kalsin gormuyonmu diye bagirdi.sonra arabanin kapisini acti .in ben kullancam dedi.zaten sinirliyim.inmicem ben kullancam.sen ne hakla milletin yaninda bagirip beni rencide edersin dememle bana s..git dedi.sen defol in arabadan dedim.ilk isikta inip kapiyi carpti.eve vardigimda mesaj atmis.yarin bosanma davasi ac diye.bi saat sonra eve geldi.benim icin yoksun bittin dedi.gecen hafta yillardir gormedigimiz bi aileyi agirladik.onlara bile beni kotuledi.biktim usandim artik ya

Bu konu bugünün konusu değil uzun süredir olan davranışlarınızın sonucu belli ki. Eşinize saygı göstermeyip ondan saygı mı bekliyorsunuz?
Cok saygi gosterdim.bikez olsun elin icinde terslemedim.ama o hep bunu yapti.kahveye gidecegine onu alacagimi biliyodu.onceden gelip darabayi indirseydi

Davayı kendisi açsın hiç üstüne gitme evini de terketme
Eğer tekrar ederse davayı aç diye sen aç De bırak gözünde bitirdiyse evliliği madem açsın davasını

Şuana kadar yapılacak olanları yapmışsanız yani aranızdaki sorunu konuşmuşsanız ya da evlilik terapistine gitmişseniz ve sonuç aynıysa boşanın gitsin.Bekarım,büyük konuşmak istemem ama boşanalım s.git diyen bir adama anında tekmeyi basar mahkeme kağıdını kendi elimle götürür veririm.Ezdirmeyin kendinizi bu kadar.Öyle tartışmalarda kavgalarda boşanalım diyen kadında olsa erkek de olsa ikinci kez o lafı söyletmeden boşanacaksın,boşanacaksın ki o boşanma lafının öylece bi laf olmadığını blöf yapmak için kullanılamayacağını bilsin...Allah yardımcınız olsun

Cok saygi gosterdim.bikez olsun elin icinde terslemedim.ama o hep bunu yapti.kahveye gidecegine onu alacagimi biliyodu.onceden gelip darabayi indirseydi
Daraba ne ola ki. Araba daraba derken beynim yandı..

Belli ki aranızda başka sıkıntılar var. Ya da bu adam kafadan kontak eserekli..

S
Şuana kadar yapılacak olanları yapmışsanız yani aranızdaki sorunu konuşmuşsanız ya da evlilik terapistine gitmişseniz ve sonuç aynıysa boşanın gitsin.Bekarım,büyük konuşmak istemem ama boşanalım s.git diyen bir adama anında tekmeyi basar mahkeme kağıdını kendi elimle götürür veririm.Ezdirmeyin kendinizi bu kadar.Öyle tartışmalarda kavgalarda boşanalım diyen kadında olsa erkek de olsa ikinci kez o lafı söyletmeden boşanacaksın,boşanacaksın ki o boşanma lafının öylece bi laf olmadığını blöf yapmak için kullanılamayacağını bilsin...Allah yardımcınız olsun
Sagolun.inanin boyke es zulum boyle evlilik sadece izdirap

Benim tek istegim saygi.kibarlik baskada bisey istemiyorumki
Onun kumaşında kibarlık yok ama. O sonradan olcak bi şey değil. Bu yaştan sonra kaba olan adam kibarlaşmaz. Can çıkar huy çıkmaz. İyi sabırlıymışsınız.. başkasının yanında bağırması falan katlanılcak gibi değil. Haklısınız yani. Canınız nasıl istiyosa öyle davranın..

Back
X