• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DAYANAMİYORUM?

Minikinci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
6
2
1
32
Daha öncede bir konu acmistim arkadaşlar.Kisaca babami kaybettim okulum uzadi ve sinava hazirlaniyorum.Sorunum da annem evlenmeme taktı demiştim.Memleketteydi yeni döndü annem geldiğinden beri baskı yapıyor sanki nefes alamıyor um artık.Konusur sonra vazgeçer diyordum ama bugün öğrendim ki bir çocuk varmış tanıdık oğlu ailesiyle falan konuşmuş.Benim hiçbir şeyden haberim yok pazarteside çocukla konusucam dedi aklıma yatarsa dışarı çıkarsınız sonrada eve gelirler diyor.İcimde attığım çığlıkları duymuyor laftan anlamıyor sinavada adapte olamıyorum tek diyecegim dayanamıyorum.Sanki birileriyle yarışta gibi kızımı evlendirdi m torunum oldu demek için bunları yapıyor gibi.

Ben babami kaybetmedim ama annem de baski yapiyor bazen.Anneni ikna etmeye calis evlensem ne olucak iki gun sonra ayrilip donsem uzulmez misin elime meslegimi almam daha onemli diye soyle.Sana rahat ettirmeyecekse bulus cocukla olmadi dersin annene belki cocuk da istemiyor anlasirsiniz olmaz.

Öncelikle başınız sağolsun, mekanı cennet olsun babacınızın.
Anneniz geleceğinizden korkuyordur belki babanızda olmadığı için, maddi durumunuzdan dolayı olabilir durumumüsait değilse vs. Belki oda çok sağlıklı düşünemiyordur.
Siz tekrar mantıklı ve kesin bir şekilde konuşun istemediğinizi. Yoksa böyle emrivakilerle olurmu evlilik!!!

Ben babami kaybetmedim ama annem de baski yapiyor bazen.Anneni ikna etmeye calis evlensem ne olucak iki gun sonra ayrilip donsem uzulmez misin elime meslegimi almam daha onemli diye soyle.Sana rahat ettirmeyecekse bulus cocukla olmadi dersin annene belki cocuk da istemiyor anlasirsiniz olmaz.
Son çare öyle yapicam

Başınız sağolsun,
Anneniz istediği kadar konuşsun, kafaniza silah dayayıp zorla buluşturacak değil ya. Vurdumduymaz olun, anneniz konuşmaktan anlamıyorsa kendi kendine konussun dursun

Başınız sağolsun canım
Kaç yaşındasın?
Annen neden ısrar ediyor
Okulum var desen

Back
X