Arkadaşım PRİNCESS_in_LOVE..... Ya sen beni yanlış anladın,ya da sizinde gelininizden yana sıkıntılarınız var !!! Ben eşime anneni arama sorma,kop onlardan demedim ki....Sadece açık açık umursamadıklarını,gelin olarak beni geçtim,evlat olarak oğullarını bile umursamadıklarını anlattım.Bir kaç gün aramasan çok merak ediyorum arayıpta oğlum hayırdır nerelerdesin sesin soluğun çıkmadı diyecekler mi diye dedim.Neyse seninde düşüncene saygı duyuyorum.
Anne kız ilişkisine gelince.Tabiki gelinle kız ilişkisi bir olmaz.Bende annemle çok iyiyim.Ama kadının varı yoğu kızı olmuş.Kızı hapşırsa üzüntüden yataklara düşer kadın,kızım hapşırdı diye.Durum böyleykende madem her şeyi kızı olmuşsa,kusura bakmasın ama kıçı tutuştuğu zaman hatırlamayacak oğlunu sadece.
Para pul yardım olayıda şöyle...Onlar artık işin yüzsüzlüğüne vurmuşlar.Görümcem evde,gayet dinç sağlıklı,genç.İş bulduk sağdan soldan.Yok hafta sonu tatil istermiş,yok parası azmış.İhtiyacı olan insan çalışır değil mi? Hafta sonunu,parasını,pulunumu arar.Kocası desen ondan beter.İşe girer 3 günden fazla durumaz.Şartları uymaz nedense hep ona.Çocuklarda dayamışlar sırtlarını anneanneye,babaanneye ve benim enayi kocam dayılarına.....Zoruma giden bu anlıyormusun.Ben böyle insana neden yardım edeyim.Eşim yapıyorsa da gizli gizli yine söylüyorum haram zıkkım olsun.
Eşek gibi çalışıyorum.Saatlerim uzun,tatillerim çoğu kez belli değil.Tamam kazanıyorum da ama bi çizme alırken bile bir ay düşünüyorum başka acil ihtiyacım var mı diye.Kendime bile rahat rahat harcama yapamıyorum çünkü biliyorum nasıl kazanıldığını,ne şartlarda kazanıldığını.Onlar öğlene kadar yatsınlar sıcak yataklarında,biz çalışıp didinip onlara harcayalım.hangi mantığa sığar bu?