Dayanamıyorum!

Geceeee

sensiz mutsuzum!
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.385
13
158
İstanbul
Annem ve eşimin arasında kaldım öyle çaresim ki...Öncellikle şöyle anlatmaya başlayayım annem eşimi bir türlü sevemedi.Eşimin her yaptığı hareket,her söylediği söz anneme batıyor.Eşim bi laf söylese atla deve oluyor vay efendim öyle konuştu böyle konuştu.Tamam kabul ediyorum eşimde konuşmayı,herşeye burnunu sokmayı seven bi tiptir ama bu kadarda olmaz ki..Kadına herşeyi batıyo.Annem bana geliyo anlatıyo yok kocan öyle dedi yok böyle dedi.2.5 yıllık evliyim canımdan bezdirdiler beni,hiç huzurum kalmadı.Dün yine aralarında bişey geçmiş telefonda,eşim biraz akıl verir gibi konuşmuş sanırım annemde sinirlenmiş anladığım kadarıyla,telefonu kapadıktan sonra eşime kafamı bozma falan yazmış.Gece kaç saate ağladım niye her defasın da böyle sorunlar oluyor diye.Eşimle annemi fazla bir araya getirmemeye çalışıyorum ama her bir araya geldiklerinde mutlaka bi sorun oluyor.Nasıl başa çıkacağım bunla bilmiyorum

Böyle anneler duyduğumda içten içe kızıyorum..Anne-ebeveynler, çocukları evlendikten sonra gözleri, kulakları tıkalı olmalıdır ta ki acil durum zamanlarına kadar.

Daha önce hiç olumsuzluklarınızı annenize anlattınız mı, acaba bundan dolayı mı kinlenmiş eşinize,atamıyor artık ?

Bakın, hangisi haklıysa haksız tarafla uzun uzudaıya kırmadan konuşun..
Kesin tavrınızı koyun ve hatta gerekirse kısa zaman için mesafe koyun araya.

yalnış anlamadıysam haksız olan taraf anneniz.annenizle konuşmalısınız bence.neden böyle yapıyo.belki gerçekten bi sebebi vardır.eşinizle de konuşun.alttan almasını sorun çıkarmamasını söyleyin ona.başbaşa kalıp çok konuşturmamaya çalışın.

Evet annem biraz kinlenmiş eşime bazı kavgalarımızı falan biliyor ama benimde üzerime bu kadar gelinmez ki...Tamam eşim biraz herşeye karışıyor yorum yapıyor olabilir ama ona söylediğimde de annenler bana ne söylese kabahat olmuyor ben ufacık bişey söyledim mi atla deve yapıyorlar diyor,haklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…