Tum cocuklugum+gencligim boyunca okuyup,muhendisligi bitirip sonunda ev kizi olmak cok ama cook agirima gidiyor. Benim dusledigim gelecek bu degildi. Bu kadar uzun surmeyecekti issizlik. Babam bana sen ev kizisin evin islerini sen yapacaksin her seyini bana soracaksin demicekti benim ekonomik ozgurlugum olacakti kendi ayaklarim uzerinde duracaktim kendi hayatim olacakti. Onca emegime karsilik biraz farkim olacakti hic okumamis ev kizi akrabalarimdan... Cok kirildim hem hayat hem ailem tarafindan.evde huzur yok kendimi bildim bileli, isim olunca surekli evde durma mecburiyetim de olmayacakti . Sirf kurtulayim bu huzursuz,gerilimli ortamdan diye yanlis insanla evleniyordum neredeyse...bir turlu cikamiyorum buradan,kendi yasam alanimi kuramiyorum!!!
Babamin umrunda degiliz,ilgi isteyince benim yapim bu sevme beni o zman diyebilen biri. Bir isimiz ciksa kendin hallet der karismaz...
Bi haftasonu kursum vardi kafami dagitabildigim,onu da yasakladi
benim rizam olmadan hic bi yere gidemezsin sen ev kizisin evi temizle yemek yap vs vs diyip duruyor cildiricam ya ben ev kizi olmak istemiyorum ama bir Allahin kulu da beni ise almiyor ya!
((
Babamin umrunda degiliz,ilgi isteyince benim yapim bu sevme beni o zman diyebilen biri. Bir isimiz ciksa kendin hallet der karismaz...
Bi haftasonu kursum vardi kafami dagitabildigim,onu da yasakladi