dayanamiyorum

26 yasındayım beni staja alırlar mı ki? :/

Ben de 25 olacağım, yüksek seneye bitecek ama bu yaz ben de staj bakacağım. Neden almasınlar? Bende bazen üzülüyorum 25 oldum sürekli okudum iş deneyimim yok diye ama , yoksa yok denemekten zarar gelmez...Acilen staj aramalarına başla bence!:)

26 yasındayım beni staja alırlar mı ki? :/
aynı yaştayız hemen hemen aynı dertten muzdaribiz ama emin ol ki karşına öyle bir fırsat çıkacak ki geri dönüp boşa üzülmüşüm diyeceksin
ben de 2 yıl önce tekniker olarak mezun oldum aöf son sınıfım 2. uni olarak bende de tek eksik deneyim ve maalesef ki iş bulamıyorum
ama donanımlı olmak okulla olmuyor insanın kendisi istemeli öğrenmeyi, gelişmeyi...
bir internet sitesi falan kursan? ne bileyim e-ticaret falan? ya da bir blog açıp yazı eklesen, reklam alsan? en azından harçlığını çıkartırsın, bir nebze olsun özgüvenin gelir inan ben geçen sene düşündüm ama imkanlar kısıtlı olunca ve bilmeyince vazgeçtim şimdi ise aöf derslerine ve zayıflamaya yöneldim bari var olan kilolardan kurtulayım dedim
sen de kendinde eksk olduğunu düşündüğün alanlara yönelsen?
umarım en kısa zamanda işin olur, inan ki en az kendim kadar istiyorum bunu çünkü çok kişi tanıyorum aynı duurmda, diplomalı işsizlik vasıfsızlıktan daha zor... geçen yıl içinde çok kez ağlama krizlerine girdim bu işsizlik yüzünden...:50:

Ben de 25 olacağım, yüksek seneye bitecek ama bu yaz ben de staj bakacağım. Neden almasınlar? Bende bazen üzülüyorum 25 oldum sürekli okudum iş deneyimim yok diye ama , yoksa yok denemekten zarar gelmez...Acilen staj aramalarına başla bence!:)

bence de... stajda yaş önemli değil ki... misal uni okuyup staj yapan evli çocuklu insanlar da var ki biz daha evli bile değiliz
araştır bence de...:34:

bence de... stajda yaş önemli değil ki... misal uni okuyup staj yapan evli çocuklu insanlar da var ki biz daha evli bile değiliz
araştır bence de...:34:

Öyle tabi hatta biri vardı tanıdığım işinden memnun değildi, başka aland staj yapıyordu kadın. Stajın yaşla ilgisi yok aslında,deneyim kazanmak istediğin her alanda her yaşta deneyebilirsin. He iş veren daha genç birine bakıyordum falan derse de, ne kadar istekli olduğunu gösterebilmelisin, işin kuralı bu bence:) Konu sahibi umarım denemeye başlarsın.

Back
X