Dayanamıyorum

sosyo

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
1
0
Cok kötü durumdayim, anksiyete depresyon panik atak hepsini tekrar yaşıyorum hemde ayni anda, ne yapacagimi bilmiyorum delirmek üzereyim, ilac kullanıyorum fayda etmiyor, terapi gormem lazim birini önerir misiniz bana, cok korkuyorum

Vakit kaybetmeden bulundugun bölgede doktora git o seni yönlendirecektir.Korkma geciyor yalniz kalmamaya Calis doktorada mutlaka git.

Cok kötü durumdayim, anksiyete depresyon panik atak hepsini tekrar yaşıyorum hemde ayni anda, ne yapacagimi bilmiyorum delirmek üzereyim, ilac kullanıyorum fayda etmiyor, terapi gormem lazim birini önerir misiniz bana, cok korkuyorum

Öncelikle sakin olun.
Anksiyete ya da panik atak yüzünden ölme ihtimaliniz yok, öncelikle bunu bilin.

Ezbere ilaç kullanmayın, bu sizi daha çok hasta eder. Her hasta farklıdır, kullanacağı ilaç da öyle.

Kaygı/endişe atağının geleceğini hissettiğiniz zaman yapmaktan hoşlandığınız bir aktiviteye yönelin.
En iyi tedavi neşelenmek, gülmektir. Mesela komedi filmi izleyin, internetteki sözlüklere, sosyal medya kanallarına bakın, komik yazılar okuyun, oyun sitelerine bakın. Yani zihninizi başka bir şeye/neşeli ve kaygısız bir şeye yönlendirmeye çalışın.

Bahar ayları depresyon ve panik atakların nüksettiği aylardır, sadece size olmuyor, korkmayın.

Muhakkak bir doktorla konuşun, Ona kaygılarınızı, korkularınızı anlatın. Sadece reçete alıp gelmeyin.
İlaçlarınıza ezbere başlayamayacağınız gibi ezbere de bırakmayın. Bu konuyu da yine doktorunuza danışın. Muhtemelen azaltarak bırakacaksınız.

Kendi kendinize telkinde bulunun.
İlginizi çekiyorsa yoga, reiki, namaz, dua, zikir, melek çalışması gibi manevi tedavilere yönelebilirsiniz, bence araştırın.

Geçmiş olsun.

İzmir'deyim şu anda. Beklerseniz size ücretsiz yardımcı olabilirim. Nisan ayı içerisinde döneceğim. Tabi İstanbul'daysanız.

Kesinlikle yalnız kalmayınız. Akraba veya arkadaş, en güven duyduğunuz ve sevdiğiniz bir kişi ile vakit geçiriniz. Bu arada konu çok acil sanırım. Bulunduğunuz şehiri yazarsanız yardımcı olacak bir uzman buluruz.

X