Dayanamıyorum

Suçun çoğu annenizde. Diyorum işte kadınların çoğu çocuğu bahane ediyor. Olan yine çocuğa oluyor ve anneye. Bak ömrünü sevgisiz ilgisiz tüketmiş. Baba da daldan dala. Çok zor

Çevredeki aileleri mutlu sanarak kendini uzme herkesin sorunlari var. Annene gelince babani topluma karşı bir paravan sığınma alani olarak görüyor belli ki. Bu yaştan sonra hele de öyle bi adamla sevdiği için duracak değil. Kendini öyle güvende hissediyorsa ve babanin yaptiklari umrunda değilse sen onun için yok yere üzülme bence. Seni kendi ayaklarin üzerinde durmaya bak. Bosver onlari.

Ah canım benim kıyamam sana , anlattıkların günümüzde çok fazla var , ancak annenin mesleği var sen arkasında durursun, buna rağmen devam etmek istiyor ise yapabileceğin bir şey kalmıyor onlar için ...

Amaaaa kendin için çok şeyler yapabilirsin .En başta kötü örneğini bizzat yaşadığın için annenin düştüğü duruma düşmezsin. Okuyor musun , çalışıyormusun bilmiyorum , kendini geleceğe hazırla , her şeyi kendin,için yap ,unutma bu hayatı devam ettirme annenin kararı , ilerde iyi bir meslek kariyer yaptıktan sonra ince eleyip sık dokur hayatına güvenebileceğin bir insan alırsın.Herkes kötü de değil iyi de değil , bunların hepsi mevcut.Önemli olan güçlü dik ve onurlu hareket etmen...

Kendini üzme binlerce insan var anne yada babası yok ,birde şunu unutmayın herkese söylüyorum...Yuvam diyoruz ya.. YUVA evde koca olmadan da olur , kızım oğlum ben çok güzel bir yuvaya sahibiz .

Annen boşanmadıkça, bu durum daha da kötüleşerek ilerleyecek

Aldatılan bir kadın, mesleği olsun yada olmasın, neden boşanmaz? Nasıl bir çevre baskısında büyüyorsak.. Kadınların ellerinden cesaretlerini alıyorlar..

Hele ki annen, işi var, destek olacak sen varsın.. Ama neden devam ediyor? Hem kendisine hem sana eziyet çektiriyor?

Hepinize teşekkür ederim. Dediğiniz gibi belki toplum baskısı belki kendine güvenememesi annemin elini kolunu baglamis. Her şeyi kabullenmiş ve normal karşılıyo hatta üzülerek söylüyorum ki ben bile onu böyle kabul ettim. Ama eskiden bizim bi baba kız iliskimiz vardi her seye ragmen artik onu da yitirdik. Her seyi yapip ustune bi de hakkiymis gibi kotu davranmasina katlanamiyorum.

Gelseler de çaktırmadan giderler.
Ne yazacaklar ki.
Savundukları her şeyin çöktüğünü mü okusunlar burada.
Görmezden gelmek en iyisi onlar için.
Yine de arada bir iki cesaretlisi çıkıyor , ama çok da uzun sürmüyor sayemizde :)

bir iş bul.
al anacığını yanıda.
basın tekmeyi.
ne hali varsa görsün.
olmaz olsun öyle baba!

Şimdi bekarsınız annenize destek oluyorsunuz ama ileride evleneceksiniz o zaman anneniz ne yapacak.Sanırım anneniz sizin kadar problem yapmıyor.Kendi ayakları üstüne durabiliyormuş zaten.Sizi bahane mi ediyor acaba,alışmış aldatılmaya zor gelmiyor katlanması herhalde.

Annenle babanim evliliginin artik seninle ilgisi yok bence. O evde olmak seni mutsuz ediyosa annen senin icin ayrilmali. Ayrilmali diyorum cunku kari koca iliskileri kalmamis. Senin istemene ragmen annen ayrilmiyorsa artik kendi tercihidir. Anneme kiyamiyorum deme. Evden uzaklasma imkanin varmis, okumak icin. Uzaklas. Evde kalip, baban yaptiklarini gozunun icine soktugu surece basarinda dusecektir.

Valla kötü giden evliliklerinde sırf ayrilmamak icin çocuk yapıp bahane ediyor gibi geliyor burdaki bazı insanlar.
Konu Sahibi allah sana yardım etsin bence sen kendi hayatına bak

Benimde en buyuk istegim kendi ayaklarimin ustunde durabilmek ama buna da musade etmiyolar. Annemin bi girisimde bulunacagi yok o da uzuluyo ama sindirmis artik bu saatten sonra bende ne desem lafta kaliyo. Iyice kapana kisilmis hissediyorum artik

Umarım şu yazınız burada çocuğum için boşanmaya cesaret edemiyorum deyip evliliklerini sürdüren mutsuz insanlara bir ders olur.
Size gelince yaşadığınız durum çok zor.
Yani kendi akranlarınıza art niyetle bakan bir baba dayanılamaz.Ama siz şuan bu kadar mutsuzsanız suçun çoğu da anneniz de.Çünkü cesaretli davranabilseydi siz olayların bu kadar içinde olup yıpranmazdınız.
En önce kendinizi düşünün. Eğitim hayatınızı düşünün. Hiç birşey şuan için sizden önemli değil ve sizi ancak siz kurtarabilirsiniz.Çalışın iyi bir eğitimi tamamlayıp ayakları yere basan güçlü bir karakter olun.
Allah yardımcınız olsun kolay değil.
Ama tek çıkış yolunuz da sizsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…