Dayanamıyorum..

Güneşe cıkmadıgınız surece sıkıntı yok.. Zaten bazı donemlerde almıyorlar.. Merdivenaltı tarzı yerlere gıtmeyın.. Özel hastanelerde de bu ıslemı yapan yerler var. Daha saglıklı bu tur yerleri tercih edin muhakkak.. Benım gıttıgım yerde yaz donemınde bazı hastaları almadıklarını soyledıler mesela.. Benım 2. seansta 2 ay oldu hala yenı seans ıcın gıtmedım..Insallah tez zamanda gecer..

Dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum.Her gece böyleyim düşünmekten uyuyamiyorum.Ne olur bana yol gösterin.Benim bu tüylerle başım belada.Boynumda bile vardı ince uzun uzun.Dayanamadım geçen gün yuzumle birlikte aldırdım.Çok pişmanım.Çıkarken traş olmuş gibi çıkarsa ne yaparım ben..Yüzümde de fazlaca var ben nasıl baş edeceğim bunlarla?Birden takıntı oldu bende aşırı derecede.Kpss ye hazırlanıyordum onu falan da bırakmak üzereyim.Sırf bu yüzden evden çıkamaz hale geldim.Ozguvenim bitti.Ben perişan ailem bana uzulmekten perişan.Erkek arkadaşım evlenince gidersin epilasyona diyor ama ben şimdiden nisanlansak evlensek ne yapacağım onu düşünüyorum kara kara.Kafayı yemek üzereyim.Kendimi toparlayamıyorum bir türlü aynalara bakamıyorum ne yapacağım ben :KK43:
Bence guzel bi hastaneye gidip lazer icin bilgi al belki bu kadar uzulmene deymeyecek pratik.bi cozumu vardir..sen dert ettikce gozune daha cok batar ama ozguven onemli onun icin hemen tuylerinden kurtul evlenmeyi vs bekleme hic hatta yarin git bi arastir kendini heba etme ne teknolijiler var artik 2 ayda degil 2 gunde yok ederler o tuyleri..

Yazın olmuyor diyorlar lazeri.Bir de çoğu kişi lazerin cogalttigini söylüyor iğneliyi öneriyor kafam çok karışık
alakası yok, lazer gayet azaltıyo hatta boşlamazsan kesin olarak bitiriyor, ayrıca siyah köklü diyosun demek ki şanslısın, lazer sarı tüyleri görmüyo çünkü

bi de nişanlın takılma diyosa öp başına koy ve gerçekten takılma
biliyorum zor ama bi de o bırbır yapsa daha kötü olurdu psikolojin
en azından adam sana takma evlenince lazere gidersin bile demiş, takdir ettim kendisini

bi de nişanlın takılma diyosa öp başına koy ve gerçekten takılma
biliyorum zor ama bi de o bırbır yapsa daha kötü olurdu psikolojin
en azından adam sana takma evlenince lazere gidersin bile demiş, takdir ettim kendisini
teşekkürler o takmıyor ama ben aşırı takıyorum işte onun da benden soğumasından bıkmasından korkuyorum :(

teşekkürler o takmıyor ama ben aşırı takıyorum işte onun da benden soğumasından bıkmasından korkuyorum :KK43:
ben senin yerinde olsam adamın gözüne sokmazdım bu konuyu sürekli
tamam işte biliyo durumu, sıkıntı yaptığını da biliyo, zamanı gelince lazerle hallolucak bişey bu
ama adamı bunaltma, kendini de bunaltma
ayrıca jiletle kesmediğin sürece eskisinden ince ve yumuşak çıkıcak tüylerin
lazere gidince jiletle kesicekler, sakın şoka girme ben girmiştim
tüylerim fırça gibi çıkıcak diye kabus modunda dolandım,3. ayın sonunda yarısından fazlası gitmişti, kıltüy için daraldığına değmez, az sabır lazere kadar

ben senin yerinde olsam adamın gözüne sokmazdım bu konuyu sürekli
tamam işte biliyo durumu, sıkıntı yaptığını da biliyo, zamanı gelince lazerle hallolucak bişey bu
ama adamı bunaltma, kendini de bunaltma
ayrıca jiletle kesmediğin sürece eskisinden ince ve yumuşak çıkıcak tüylerin
lazere gidince jiletle kesicekler, sakın şoka girme ben girmiştim
tüylerim fırça gibi çıkıcak diye kabus modunda dolandım,3. ayın sonunda yarısından fazlası gitmişti, kıltüy için daraldığına değmez, az sabır lazere kadar
Çok sağolun biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı.Sürekli bunu düşünmekten delirecegim.Aynanın karşısına geçip inceliyorum çıkıyor mu nasıl çıkıyor çok mu kötü olacak diye.Lazere iğneliye kadar bu şekil idare edeceğim başka çaresi yok..

Bence guzel bi hastaneye gidip lazer icin bilgi al belki bu kadar uzulmene deymeyecek pratik.bi cozumu vardir..sen dert ettikce gozune daha cok batar ama ozguven onemli onun icin hemen tuylerinden kurtul evlenmeyi vs bekleme hic hatta yarin git bi arastir kendini heba etme ne teknolijiler var artik 2 ayda degil 2 gunde yok ederler o tuyleri..
Sanmıyorum öyle pratik bir çözüm olacağını insanlar aylarca yıllarca uğraşıyor yaz mevsiminde oluşu da kötü bir etken..bu özgüvensizlikle bir şeyler nasıl olacak ben de bilmiyorum inan ki :(

Back
X