Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce de olmustu. Barıştık. Ama ayrılmıyor da... İstemese ayrılmaz mı?Seni istemiyorum diyor. Aileler istemiyor. Daha da zorlamanın bi anlamı yok bence.
Düşüncesini bilemem ama seven insan istemiyorum diyemez. Belki yalnız kalmak istemiyodur alışkanlık yapmıştır. Düşüncesini bilemeyiz. Sen daha iyi bilirsin.Daha önce de olmustu. Barıştık. Ama ayrılmıyor da... İstemese ayrılmaz mı?
Biraz inatcı... Ben söyle ilgili ol dedikçe sana bugünleri aratırım demişti. Cok cok üzülüyorum. Ask acısı niye bu kadar zor...:-(Düşüncesini bilemem ama seven insan istemiyorum diyemez. Belki yalnız kalmak istemiyodur alışkanlık yapmıştır. Düşüncesini bilemeyiz. Sen daha iyi bilirsin.
Degil... Ben de sana mı kaldım deyip cekip gitmeyi cok isterdim. Yapamıyorum. Eski günlerimiz gibi olalım istiyorum. Cok sey mi istiyorum?:-(Kendine layık gördüğün şeyler bunlar mı cidden![]()
Yani acaba bunaldı biraz ayrı kalsa mı diyorum. Sevdiğini anlar yine ister belki. Ben ne yaptım böyle oldu diyorum. Sen iyisin ben böyle olmasına sebep oldum diyorSeni istemiyorum diyor arkadaşım. Ama ayrılmıyor da diyorsun, ip mi bu kesecek gidecek?
O ayrılmıyorsa sen ayrıl, seni istemiyorum diyen biriyle neden duruyorsun?
Daha bu sana iyi günlerim ne demek? Siz düşman mısınız?
Bu cümlenin açılımı "hayatına edicem" demek.
Ayrıl derhal.
Evlenince mutlu olacağına inanıyo musun ?? evlilik yaşım geçiyo evlenmem lazım gibi düşünüp bu adama katlanmaya çalışıyosan yanlış yoldasın. Evlenince mutlu olamazsın gibi gözüküyo.Biraz inatcı... Ben söyle ilgili ol dedikçe sana bugünleri aratırım demişti. Cok cok üzülüyorum. Ask acısı niye bu kadar zor...:-(
Aklım derhal ayrıl diyor. Gönlüm dayanmıyor... Ben de isterim Mutlu olmayı? Gönlüm ondan yana...Daha iyi gunlerim sana bu derken? Yahu bile bile atese atmak nden ? O olsun diye cabalama hayrlisini iste..
Yoksa simdiden sana cektrmenin planlarini kuran bi adama evlenince nasi katlanicaksin dogrusu bu laf beni delirtirdi ..
İnanıyorum. Yaşım gecti gitti zaten. Evlensek bu sorunları yasamayız sanki. Ask acısı cok zor:-(Evlenince mutlu olacağına inanıyo musun ?? evlilik yaşım geçiyo evlenmem lazım gibi düşünüp bu adama katlanmaya çalışıyosan yanlış yoldasın. Evlenince mutlu olamazsın gibi gözüküyo.
O zaman diyecek bişey yok canım. Mutlu olursun inşallah.İnanıyorum. Yaşım gecti gitti zaten. Evlensek bu sorunları yasamayız sanki. Ask acısı cok zor:-(
Seviyor olsa sorunları düzeltmek için çabalardı, seni istemiyorum demezdi.Yani acaba bunaldı biraz ayrı kalsa mı diyorum. Sevdiğini anlar yine ister belki. Ben ne yaptım böyle oldu diyorum. Sen iyisin ben böyle olmasına sebep oldum diyor
Aileler izin vermiyor.onun ailesi yani. Tutucular biraz. Bizim dediğimiz olacak diyorkar. Daha önce birinden ayrılmış mesela ailesi onay vermediği için. Ama benim için ayrılmadı. Evlenmem böyle sevgili oluruz gene de bırakmam demişti. Simdi ise ne hale geldik:-( of ofEvlenmek için aile engeli nasıl bir şey
Yani 10 yıl sonra mı evleneceksiniz hiç mi
Neden beklesin ki adam yıllarca ya da siz
Kıskançlık vs karşılıklı bezdirmiş de olabilirsiniz