- 30 Ocak 2013
- 29.440
- 43.939
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendince cok sey yaptığını ve uğraştığını söylüyor. Ayrılmıyoruz işte bak hatırın var diyor.Seviyor olsa sorunları düzeltmek için çabalardı, seni istemiyorum demezdi.
Ayrı kal evet ama döner diye beklemeden, beklentide olmadan.
Kendi hayatına bakınca zaten ben neden beni istemeyen biriyle olmuşum diye dank edecek kafana.
Sen reset programı mısın ki adamı eski haline döndüreceksin.
Boşver gitsin.
Keske...bir an önce önüne bak yol verip
Suan sevdgin icin sana zor geliyo. Ama inan evlenince sevgi disinda cok seyle bas etmek zorunda kaliyosunAklım derhal ayrıl diyor. Gönlüm dayanmıyor... Ben de isterim Mutlu olmayı? Gönlüm ondan yana...
Ama cok seviyorduk ne ara bunlar oldu. Cıldıracagımayrıl bundan. evlenirsen çok pişman olursun.
:-( o derece mi durum:-(Suan sevdgin icin sana zor geliyo. Ama inan evlenince sevgi disinda cok seyle bas etmek zorunda kaliyosun
Eger sana bu sekilde devam ederse emin ol sende burda ayrilyoruz diye konu acarsin.
Hayrlisi..
Niye bunun oldugunu da bilmiyorum. Persembe günü cok iyi idik. Eve gittik babası ile cok fena atışmış annesi hastanede... Sonra o gece böyle oldu.Adam seni tehdit ediyor, bırak ya biterse bitsin. Uğrunda ölünecek kimse yoktur şu hayatta.
Tutucu olunca neden izin vermiyorlarAileler izin vermiyor.onun ailesi yani. Tutucular biraz. Bizim dediğimiz olacak diyorkar. Daha önce birinden ayrılmış mesela ailesi onay vermediği için. Ama benim için ayrılmadı. Evlenmem böyle sevgili oluruz gene de bırakmam demişti. Simdi ise ne hale geldik:-( of of
İyi madem hatrınız var diye evlenin de tam olsun.Kendince cok sey yaptığını ve uğraştığını söylüyor. Ayrılmıyoruz işte bak hatırın var diyor.
Ben acımı paylaştım ve sizce geçici midir geri düzelir mi diye actım:-(İyi madem hatrınız var diye evlenin de tam olsun.
Burada yapılması gereken ayrılmak, ayrılamıyoruz diyorsun. E o zaman boşuna yorum yapmış oluyoruz. Mutluluklar
Ailesine cok baglı... Tutucu derken; kızın ailesi kim bizle yasar mı bize uygun mu vs tarzında tabuları var.Tutucu olunca neden izin vermiyorlar
Tutucu ailesi olanlar bekar mı
Yaşınız küçük değil diyorsun neden izin bekliyor
geçtiğimiz günlerde aldatıldım şuan hazmetmekle uğraşıyorum ama önüme bakıyorum bence sende yapabilirsinKeske...
Zaman'la düzelir mi sizce? Biraz uzak dursam tümden gider mi ki?Seni seviyorum demekle sevilmez. Herkes değişik gösterir sevgisini. Bence çok bunaltmışsınız. Erkekler böyle şeylerden korkar kendini çeker. Zamana bırakın.
Sizin kadar güçlü olmak isterdimgeçtiğimiz günlerde aldatıldım şuan hazmetmekle uğraşıyorum ama önüme bakıyorum bence sende yapabilirsin
ilişkide hep şuana odaklan. geçmiş güzel günleri bırak. sözler vaatler yaşananlar gün gelir toz bulutu gibi uçar gider.Ama cok seviyorduk ne ara bunlar oldu. Cıldıracagım
Seni uzmek deil niyetm.:-( o derece mi durum:-(
Aslında ben kendimi suçluyorum biraz ondan. İlgi gösterdim ilgi bekledim. Hep daha fazlasını... Ne yapayım dedi her seferinde. Onu yapıyorum yetmiyor diye söylendi. Sonra da böyle oldu. Sevgi olsun da geri kalanları asarız diye düşünüyorum. Dış faktörlere karşı daha birlik beraberlik oluyor aramızda.Seni uzmek deil niyetm.
Ama gercektn evlenmeden once cocukluk zamaninda tanistm esimle beni umursamaz biriydi bn aynu senin gbi kiskanc asiri ilgili o da erkek arkadasn gbiydi.. ama. Evlenmeden son 2 bucuk sene ikimzde dengedeydik.. ama. Suan evlilikde cok sorun ckiyo aileler olmasi gerkenler yaplmasi gereknler maddi manevi hersey var..
Ama bnm esim hep yanimda. Oldu eger o hallerine devam etseydi durmazdim. Emin ol. Bu kadar anlayisli ve sakinken bile bazen ufacik bi tartisma cok buyuk yerlere gdebiliyi kaldiki sana bu ii hallerim diyen bi adamdan nasi bi ilgi sefkat sevgi bekliyosin?