istemiyorum diyormuş, bu daha iyi günlerin diyormuş. sevgisini sorgulamak haddim değil fakat insan sevdiğine bunları söyleyemez gibi geliyor bana. evlenmem ama sevgili olarak devam ederiz demesi bahane değildir umarım. bilmiyorum ama ya şu an sizin ilginiz, sevginiz hoşuna gittiği için devam ediyorsa. belki alışkanlıktan, boşluğa düşmemek için devam ediyorsa. ya siz böyle çabalarken birisine aşık olur da pat diye evlilik kararı alırsa ne yaparsınız. bunlar geldi aklıma ilk olarak. yalvar yakar barıştık demişsiniz. kim barışma taraftarıydı bilmiyorum ama kopan bir şey kolay kolay eskisi gibi olamazmış gibi geliyor. bence siz de sevdiğiniz kadar sevilmeyi hak ediyorsunuz. ilgilenilmeyi, özen gösterilmeyi. bunları size yaşatacak insanlar varken neden azla yetinesiniz. ya da yalnızlık bile belki böylesine acı çekmekten iyi olabilir sizin için. kendinizi kötü hissetmeye devam ettikçe gururunuz zedelenecek. üstüne düşmeyin bence ayrılamıyorsanız da. eksilerini, size yaşattığı olumsuzlukları düşünün bir bir. geçmiş tekrar yaşanamaz bir daha çünkü.