Dayanamıyorum

Ailesine cok baglı... Tutucu derken; kızın ailesi kim bizle yasar mı bize uygun mu vs tarzında tabuları var.
Iyi de bunlar 18 yaşında sorun olur 30 da ana babaya sana ne denir ben evleneceğim sen değil diye söylenir

Ailen neden önemli ve neden onlarla oturasın ki

Zaman'la düzelir mi sizce? Biraz uzak dursam tümden gider mi ki?
adam geçmişin hatırına sana dürüst davranıyor. "istemiyorum, eskiye dönemeyiz, hatırın için seninle arkadaş kaldım" diyor ama sen anlamak istemiyorsun. napsın daha anlaman için, dövsün mü sövsün mü?
ailesine bu kadar bağlı madem, yakında sözünü, nişanını duyarsan şaşırma.

Aslında ben kendimi suçluyorum biraz ondan. İlgi gösterdim ilgi bekledim. Hep daha fazlasını... Ne yapayım dedi her seferinde. Onu yapıyorum yetmiyor diye söylendi. Sonra da böyle oldu. Sevgi olsun da geri kalanları asarız diye düşünüyorum. Dış faktörlere karşı daha birlik beraberlik oluyor aramızda.
Sen su bdv konularina evli bayanlari actigi konulara bi goz at. Baklm sadce sevgi yetiyomu.

Bence seni daha fazla incitmesine izin vermemelisin. Senin yanında ama aslında değil. Yanındayken bile yanında olmayan biri için kendini tüketmemelisin. Sevgini ve vazgeçmek istememeni anlıyorum, fakat bence bu şekilde çok yıpranırsın. İnceldiği yerden kopart. Elbette üzüleceksin fakat hiçbir acı baki değil ki, bu acı da hafifleyecek ve geçecek. Neler geçmiyor ki, bu da geçer kendine bu kötülüğü yapma :KK50:

evlenirsem pişman olma olasılığın yüksek. seni seviyorum demekten aciz biri, bence yol yakınken geri dön. zaten ailende istemiyomuş.

istemiyorum diyormuş, bu daha iyi günlerin diyormuş. sevgisini sorgulamak haddim değil fakat insan sevdiğine bunları söyleyemez gibi geliyor bana. evlenmem ama sevgili olarak devam ederiz demesi bahane değildir umarım. bilmiyorum ama ya şu an sizin ilginiz, sevginiz hoşuna gittiği için devam ediyorsa. belki alışkanlıktan, boşluğa düşmemek için devam ediyorsa. ya siz böyle çabalarken birisine aşık olur da pat diye evlilik kararı alırsa ne yaparsınız. bunlar geldi aklıma ilk olarak. yalvar yakar barıştık demişsiniz. kim barışma taraftarıydı bilmiyorum ama kopan bir şey kolay kolay eskisi gibi olamazmış gibi geliyor. bence siz de sevdiğiniz kadar sevilmeyi hak ediyorsunuz. ilgilenilmeyi, özen gösterilmeyi. bunları size yaşatacak insanlar varken neden azla yetinesiniz. ya da yalnızlık bile belki böylesine acı çekmekten iyi olabilir sizin için. kendinizi kötü hissetmeye devam ettikçe gururunuz zedelenecek. üstüne düşmeyin bence ayrılamıyorsanız da. eksilerini, size yaşattığı olumsuzlukları düşünün bir bir. geçmiş tekrar yaşanamaz bir daha çünkü.
Haklısınız... Biraz duygularını belli etmekte sorun oluyordu. Ben de hep cözüm üretelim söyle yapalım dedikçe sahip oldugum tüm güzel davranışları terk etti. Sebep olarak da sana yetmiyor ben de tümden bıraktım dedi. Alışkanlık mıyım onun için bilmiyorum ama hep istemese ayrılır , belki geçicidir diye ümit ediyorum

Bence seni daha fazla incitmesine izin vermemelisin. Senin yanında ama aslında değil. Yanındayken bile yanında olmayan biri için kendini tüketmemelisin. Sevgini ve vazgeçmek istememeni anlıyorum, fakat bence bu şekilde çok yıpranırsın. İnceldiği yerden kopart. Elbette üzüleceksin fakat hiçbir acı baki değil ki, bu acı da hafifleyecek ve geçecek. Neler geçmiyor ki, bu da geçer kendine bu kötülüğü yapma :KK50:
Ben de onu cok bogdum. Ben cok hassas biriyim oturup ağlayasın geliyor saatlerce. Bu acı Nasıl gecer ki? Ayrılsa ölürüm gibi

adam geçmişin hatırına sana dürüst davranıyor. "istemiyorum, eskiye dönemeyiz, hatırın için seninle arkadaş kaldım" diyor ama sen anlamak istemiyorsun. napsın daha anlaman için, dövsün mü sövsün mü?
ailesine bu kadar bağlı madem, yakında sözünü, nişanını duyarsan şaşırma.
Kahrolurum... Allah korusun

Iyi de bunlar 18 yaşında sorun olur 30 da ana babaya sana ne denir ben evleneceğim sen değil diye söylenir

Ailen neden önemli ve neden onlarla oturasın ki
Öyle işte ailesi... Bence de cok sacma ama onları geçemem diyor

Bugün yazdığı bi kac seyi yolladım. Bak böyleydik dedim. Unuttum dedi:-(
ben anlatsam geçmişte geçirdiğimiz güzel günleri burdan köye yol olur. peki sonuç ne oldu? duygum bitti seni sevmiyorum artık dedi bana. ben bir ilişkide asla geriye dönüp bakmamayı o zaman öğrendim.

Ben yapamam... Cok seviyorum
sevgi bencillik içermez, seninki kapris bence.
ayrıca adam seni istemiyor, zaten platonik takılıyorsun.
yakında acı gerçeklerle yüzleşirsin.

Back
X