• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanılacak gibi değil

Acaba istifçilik temizlik yapmamasi bir hastalik olabilir mi hani var çünki böyle olan nasil yardim edilebilir uzman yardimi almadan oda sorun ayrica.

Ama Scarlett kadın gençmiş 50 yaşındaymış.
70 80 olsa eyvallah haklısın
Başkasının pisliğini temizlemeye iğrenir insan ben iğrenirim midem almaz
Kaldı ki bu kadın da çalışıyorum edyrm demiş eli ayağı tutan bir kadının evini neden temizlesin
N nilgul80 iğrenmekte haklısınız
Eşiniz çözüm bulsun siz karışmayın öz evlat varken
Misscherrymm
Konu sahibi Temizlikçi de tutmuyor kiradalarmış
Ve kv köy de yaşıyormuş
Ozaman iki çare
Ya gitmeyecek yada bi el atıvericek
Daha ne kaldı ki geriye :KK14:

Toplaşıp gidelim bi ara :KK53:
Allah konu sahibine kv yi muhtaç etmesin
Tuvalet hijyeni bi domestosa bakıyo ya
Bunun neresi zor
Ben umumi tuvaletlerde , temiz kirli farketmez önce sifonu çeker ıslak mendil peçetelerle işimi hallediyorum
Kaldı ki ev burası ..
Konu sahibi Öyle bi bahsetmiş ki
Sanırsın belediyenin çöp boşaltım merkezi bu ev
Yani anlamıyorum ki niye konu açtı?ne desek bir bahane bulmuş. Ya abartıyor ya da kv cekistirmeyi seviyor:)

sen gitme. anan değil baban değil sonuçta. eşin gitsin görsün temizlesin, evlat değil mi yapsın.
niye sen temizliyorsun ki.
ben olsam asla gitmem.
En bencil ce yorum bence k.bakmayın o zman oğul da onların

Haklısınız bence genç daha kadın ama pis işte . pisin kimyası değişmez ne desem boş annem de çok pistir eve zorla giriyorum inanin aklım çıkıyor 2 ay temizlesem anca temizlenir arada yardım ediyorum ama çocuğum var tek benim yardımıyla fln ev adam olmaz

50 yaşında kadın dinç olur ki yaşlı değil yani , temizlik yapmayı sevmiyor demek ki bu kadar rahatsız oluyorsanız gitmeyin ya da temizleyecek birini bulun. Bu kadar konu acıp dert edilecek bir şey göremedim ben.

Midem bulandi. Hayattan kopmuslar belliki. Esiniz bir seyler yapsin. Sonucta anasi babasi. Hasta olmasin o insanlar i evde

Elli yaşa yaşlı denmez ama demek ki kv nin icinde yok temizlik. Bu durumda yapacak bir şey yok bence siz ya da bir başkası temizlese ne olacak yine eski haline getirirler iki günde. Dert etmeyin kendinize bu durumu ne dertler var valla düşünüyorum zamanında benim eski kv de böyle olsaydı kendi evi olsaydı ve kendi evindinde pis pis yaşasaydı öpüp başıma koyardım

Aynen
İstifçilik psikolojik rahatsızlık
Bunu çözmek sifirdan herşeyi atarak temizleyerek kabul ederek oluyor ama kv hergün yapilan temizliği abarti buluyirmus o zmn 3.günde yapilabilirde kabul etmemesi bi yerden başlanmamasi sorun pskolojik sonuçta önce kendi baslamasi gerek bi yerden yoksa temizlikçi gelse bir seyi atamaz laf eder atma diye bağirir temizlese arkadan hiç bir sey yapilmayinca ardi gelir ...

Iki seceneginiz var ya gitmeden bir gun once evine temizlikci yollayin
Ya da gitmeyin (kendi ailemin evi olsa girmem pis eve)
Farkindaysaniz siz temizleyin demiyorum empati yapiyorum hicbir guc temizletemez bana oyle bir evi.
Ama siz hem yakinip hem gitmeye devam etmeyi seciyorsunuz, bu da sizi mutsuz cocugunuzu hasta eder.

Iki seceneginiz var ya gitmeden bir gun once evine temizlikci yollayin
Ya da gitmeyin (kendi ailemin evi olsa girmem pis eve)
Farkindaysaniz siz temizleyin demiyorum empati yapiyorum hicbir guc temizletemez bana oyle bir evi.
Ama siz hem yakinip hem gitmeye devam etmeyi seciyorsunuz, bu da sizi mutsuz cocugunuzu hasta eder.

+1

Anlaşılan kv nizde istifçilik hastalığı var. Psikolojik destek alması lazım. Bu sorun sizin gidip temizlik yapmanizla çözülmez maalesef. Bu yapıdaki insanlar başkalarının da evini temizlemesini, eşyalarını atmasını kabul etmiyorlar. Bununla ilgili kaç kanalda program var çılgın istifçiler diye. Evlerini psikologla beraber bir temizlik ekibi gidiyor yine de evi temizleyemiyorlar. Allah kolaylık versin size. Yapacak 2 şey var ya eşinizi ikna edeceksiniz gitmeyeceksiniz yada kv nizi terapi almaya ikna edeceksiniz.

Anlaşılan kv nizde istifçilik hastalığı var. Psikolojik destek alması lazım. Bu sorun sizin gidip temizlik yapmanizla çözülmez maalesef. Bu yapıdaki insanlar başkalarının da evini temizlemesini, eşyalarını atmasını kabul etmiyorlar. Bununla ilgili kaç kanalda program var çılgın istifçiler diye. Evlerini psikologla beraber bir temizlik ekibi gidiyor yine de evi temizleyemiyorlar. Allah kolaylık versin size. Yapacak 2 şey var ya eşinizi ikna edeceksiniz gitmeyeceksiniz yada kv nizi terapi almaya ikna edeceksiniz.
belediyeden yardım alın dediler onada yok. ne yazılsa hala pislikten bahsediyor.

Bi adam varmis yillarca temizlenmemis falan sonra yikamislar bir gün yaşamiş mikrop bağisiklik yapmis kaldiramamis bünyesi temizliği kv 'nizde öyle belki de kaldiramiyor kimyasina aykiri ne yapsaniz olmayacak belki de ...

belediyeden yardım alın dediler onada yok. ne yazılsa hala pislikten bahsediyor.
Pislikten bu kadar rahatsızsa, sunulan alternatiflerden birini değerlendirmek zorunda. Sonuçta burada kimsenin sihirli değneği yok, dokunup herşeyi temizleyip kv sine temizlik duygusu aşılayasın.

köy gibi bir yer.kadın çağırsak kızarlar zaten pis miyiz diye.zaten imkanım yok.ya bilsem ki temiz tutacak yemin ediyorum her hafta gidip temizliycem.
Siz ayda bir bile temizleseniz yeter sadece banyo tuvalet mutfağa el atsaniz bile ayda bir bile yapsaniz yeter en azından tuvalete banyoya girilecek kadar olur

En bencil ce yorum bence k.bakmayın o zman oğul da onların
o zaman evlenmesin oğulları.
benim kv de de pis. o da benim her işime kulp takardı. o yüzden gitmiyorum. oğlu gitsin gelsin anası sonuçta.
ben anneannemin evini temizlerdim çünkü anneannem yaşlıydı. ama dedemin evini temizlemem çünkü hem çok pis hem huysuz. bardak alt rafta değil üst rafta diye hakaret beddua eden biri.

kalkıp da bu işleri eşime yaptırmadım. el oğlu sonuçta.

E bütün önerilere bahane buldunuz, her şeye kapalısınız. Bu konuyu bize kadını şikayet etmek için mi açtınız, amaç ne?
Temizlemek veya temizletmek gibi bir niyetiniz yok. E sık da gitmiyormuşsunuz. O zaman size ne elalemin evinden ki, hiç gitmeyin bu kadar kötüyse. Bu öneriyi bile kabul etmemişsiniz. İstiyorsunuz ki sizle birlikte 'ıyy mıyy' yapalım. Bu konu dedikodudan başka bir şey değil.

Back
X