- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
Niye bencilce oluyormuş? Kadın haklı, ana baba kiminse o ilgilensin. Sırf kadın diye bütün köle işlerini yapmak zorunda mı?En bencil ce yorum bence k.bakmayın o zman oğul da onların
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye bencilce oluyormuş? Kadın haklı, ana baba kiminse o ilgilensin. Sırf kadın diye bütün köle işlerini yapmak zorunda mı?En bencil ce yorum bence k.bakmayın o zman oğul da onların
Dağınık insanı sorun etmem bende dağınıklığı severim çoğu zaman ama temiz olması çok önemli konu sahibine tek hak verdiğim yeri evinde yemek yiyememesiymiş ona katılıyorum. Dağınık yada düzensiz olabilir ama pis olmasın yaİyi de her hafta temizlersen kirlenmez zaten
İki kişi normal şartlarda 15 günde bile kirlenmez
Siz çok temiz titiz olabilirsiniz ama Kv değil ve olmak zorunda da değil
Her gün temizlik yapan delidir diyor demişsiniz ben de Kv ile hemfikirim
Hayat kısa eşyaya hizmet için dünyaya gelmedim
Şu an ocağım kirli mutfakta bulaşık var ve ben salonda oturuyorum
Bulaşıkları bir ara makineye koyarım ama bu saatten sonra ocak silmem hatta haftada bir yardımcı siler aylardır hiç silmedim
İlerde benim gelinim de diyebilir çok pis Kv diye onun sorunu istemiyorsa gelmesin
Benim Kv dem çok temiz her gittiğimizde çok yorulmuş yerleri silmiş vs vs tek muhabbet bu
Dağınık insanı sorun etmem bende dağınıklığı severim çoğu zaman ama temiz olması çok önemli konu sahibine tek hak verdiğim yeri evinde yemek yiyememesiymiş ona katılıyorum. Dağınık yada düzensiz olabilir ama pis olmasın ya![]()
Öğrenci evinden pis mi?Asla kabul etmiyorum biz tertemizdik.bazen gittipimde benden çekinip temizlemiş ama kendince tabi olduğu zamanlar oluyordu.ama Allahım resmen korkunçtu.tuvalet kirli banyodakine gireyim dedim.resmen simsiyah yerlerde köşelerde saçlar pislikler böyle yapışmış.berbattı.zaten çok eşya biriktiriyor.mutfak çok pis tuvaletlere girilmiyor.her yer toz içinde.öğrenci evinden pis yani.
Alıntı yaptığınız arkadaşın durumu normal bence de. Ama maşallah aşağılar gibi cevap vermişsiniz hemen. O zaten çok pis insanlarda olduğu için mi anlayamıyor sizi. Ne var benim de mutfağımda bulaşık var şu an. Ancak akşam yemeği hazırlayacağım zaman toplarım makinaya atarım. O yemekten sonrakiler de bir sonraki gün akşam yemeğinden önce. Benim de ocağımı temizliğe gelen kadın temizliyor sadece.sen beni anlayamazsın zaten canım.
Doğru ama yemek artıklarının olduğu yerde bi süre sonra böcek olur bide köy yeriymiş eski binalarda daha çabuk olur böceği geçtim bakteri üretmeye başlar bi süre sonra. Ev dağınıklığı bi yana ama mutfak biraz daha farklı :)Haklısınız da örneğin ocaktaki yağ lekesi ya da fayansa sıçramış yağ insana ne yapar
Ocağın üzerine bir şey dökülmüş ama yemeği ocakta değil tencerede yapıyorum sonuç olarak
Konu sahibi ocak pis diyor olsun diyorum ben de önemli olan yemeğin sağlıklı ve temiz olması
boşver benim kaynananın asıl evi de böyledi. en son eşim temizlikci gelecek her hafta buraya diyip ikna etmişti.en az 5 temizlikci kovdu. 1 tanesini sevdi . o bir zaman sonra sgk lı iş buldu gitti. sonra gelen herkesi tükürükle evinden kovdu. şimdi oturdugu evi de nasıl istiyorsa öyle temizlesin dedi.daha önce de yazdım ama üstünden yıllar geçti.abartma ya da sen yap diyenler oldu.ama şöyle söyleyim.kaynanam kayınbabam evde yalnızlar.yani bekar çocuk yok evde.iki hafta üst üste gittik geçen.Allahım ev resmen leş gibi.neyse geçen hafta sonu tekrar gittik.eşimin bir işi vardu.ev bir hafta boyunca aynı hatta daha da kirlenmiş.mutfak ev tıklım tıklım elya.toz almak yok zaten.mutfak yerler ocak berbat.tuvalet simsiyah lavabo aynı.yani umurunda değil.çocuk hasta olacak .dayanamıyorum ya ben böyle bir şey hayatta görmedim.insan pislik içinde yaşar mı.ev silmek yok.tuvalet yıkama yok.toz almak yok.masa silmek yok.masaya kırışmış örtü koyuyor ama asla silmiyor.bir şey de diyemiyorum.ama nefret ediyorum elimde değil.
Doğru ama yemek artıklarının olduğu yerde bi süre sonra böcek olur bide köy yeriymiş eski binalarda daha çabuk olur böceği geçtim bakteri üretmeye başlar bi süre sonra. Ev dağınıklığı bi yana ama mutfak biraz daha farklı :)