Dayanılırmı.

the other

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
83
30
3
35
Gamsız anne ve babam var..şu yaşımda babamın karşısında tek tük konuşan asla uzun cümleler kuramayan biriyim..evin en küçüğüyüm yaşım 26.Çocukluğum gençliğim ezilerek susturularak hep birilerinin baskısı altında geçti..asi bir çocuk olmadım hiçbizaman.Zira itaat etmem gerekiyordu.evin en küçüğüydüm ve benden büyük herkesin azarlaması dövmesi normal birşeydi.Şimdi ise toplumda yerim yok.İnsanlarla gözgöze uzun süre bakamıyorum konuşamıyorum..üniversiteyi bitirdim kendimi zorladım ama bu durum değişmedi.evlilik görüşmesi için kimseyle konuşamıyorum bile.Ailemden hiçkimseye güvenmiyorum.

Hani bu kabuğu kırıp çıkmak istersin...ama bırakmazlar.bırakmadılar..............26 yaşındayım ama yaşanmamış bir hayatım var.korkularla dolu.En kötüsüde insanların konuşurken sizin zavallılığınızı anlaması.Kendini ifade edemeyen çekingen olduğum o kadar belliki..Beni anlayacak bir kaç insana ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Çalışıyor musun? Okuma imkanın oldu mu? O evden ancak bu sekilde kendini kurtarıp, kabugunu kırıp başka bir hayat kurabilirsin. Yoksa evlenene kadar çekmek zorundasın malesef ama umarım karsina iyi bur insan cikar cunku ailenin bu halinden, senin bu pasifliginden yararlanıp dahada ezecek insanlar çooooook fazla. Evlendiğin yerdede yanarsın. Dikkat et çok.

İnşallah kpss yi kazanip atanman hayatini degistirmen icin bi dönüm noktası olur...
Annen de baban da normal degiller sen daha fazla gayret göster yeni insanlarla tanışmak icin ve bi uzmanla görüş göz temasi ve iletişim hakkinda...
Allah yardimcin olsun.

Babanın da annenin de ciddi sorunları olduğunu düşünüyorum.
Sağlıklı hiç bir anne baba bu görüntüye kayıtsız kalamaz.
Bir anne evladını ruhunu korumak için gerekirse o evden çıkıp gider de boşanır da.
artık çok geç...boşanmayı kaç kere düşündüler ama yapmadılar 6 çocuktan sonra.

Ayyy okuyunca kötü oldum inanin
Nasıl bir babadir bu ya böyle
Inşallah kurtulursunuz

Çalışıyor musun? Okuma imkanın oldu mu? O evden ancak bu sekilde kendini kurtarıp, kabugunu kırıp başka bir hayat kurabilirsin. Yoksa evlenene kadar çekmek zorundasın malesef ama umarım karsina iyi bur insan cikar cunku ailenin bu halinden, senin bu pasifliginden yararlanıp dahada ezecek insanlar çooooook fazla. Evlendiğin yerdede yanarsın. Dikkat et çok.
Şimdiden insanların beni kolay lokma olarak gördüklerinin farkındayım..zaman zaman üniversitedeyken bu durumu aşıp kendine güvenen bi insan gibi davrandım..ama sonra oda geçti..geçmişin ve bugünün etkisi geçmiyor.

Igrendim okurken. Uni bitirmissiniz. Bir ise girin hayatinizi kurun. Babanizin o yun pijamasini cope atin. Giyemesin. Normal olan kimse donsuz alti yirtik pijamayla oturmaz. Oturursada heryerinin meydanda olacaginin bal gibi farkindadir. Babaniz normal gozukmuyor. Bilerek yapiyor. Kusura bakmayin ama resmen sapik

Igrendim okurken. Uni bitirmissiniz. Bir ise girin hayatinizi kurun. Babanizin o yun pijamasini cope atin. Giyemesin. Normal olan kimse donsuz alti yirtik pijamayla oturmaz. Oturursada heryerinin meydanda olacaginin bal gibi farkindadir. Babaniz normal gozukmuyor. Bilerek yapiyor. Kusura bakmayin ama resmen sapik
Neee, önü açık derken ağ kısmı yırtık mıymış, aa ben de çamaşır giymediği için edepsiz bir görüntü oluşuyor sanmıştım. Rezil bu adam rezil, kaç kurtar kendini konu sahibi.

T the other benim ailemde problemliydi aynı konuda olmasalarda. Bende çok sorunlar yasadim psikolojik olarak senden daha kötüydüm. Atandim, en uzak yeri yazdım -15 saat uzaklıktaki tercihim çıktı,gittim.yavaş yavaş özgüvenim geldi eşim hayatımı değiştirdi,simdi cok iyiyim farklı bi insan oldum. kpssyi kazanmaya bak ve uzaklaş o evden.

Hayır..picama yırtık değil erkeklerin kullandığı tiplerden..Sapık değilde göründüğünü akıl etmiyor..! gerçekten akıl etmiyor.sorun bu.annem kaş göz işaretiyle uyardığında kendini toparlıyorda ama ben bunu yaşamaktan bıktım..

Gamsız anne ve babam var..şu yaşımda babamın karşısında tek tük konuşan asla uzun cümleler kuramayan biriyim..evin en küçüğüyüm yaşım 26.Çocukluğum gençliğim ezilerek susturularak hep birilerinin baskısı altında geçti..asi bir çocuk olmadım hiçbizaman.Zira itaat etmem gerekiyordu.evin en küçüğüydüm ve benden büyük herkesin azarlaması dövmesi normal birşeydi.Şimdi ise toplumda yerim yok.İnsanlarla gözgöze uzun süre bakamıyorum konuşamıyorum..üniversiteyi bitirdim kendimi zorladım ama bu durum değişmedi.evlilik görüşmesi için kimseyle konuşamıyorum bile.Ailemden hiçkimseye güvenmiyorum.
Yazımın bundan sonrasını midesi bulanacaklar okumasın lütfen............

babam evde biçok konuda çok dikkatsizdir hani eskilerin giydiği yün picamalar vardır iğreniyorum önü açık ve çamaşır giymiyor..malum yeri çoğu kere görünür şekilde evde geziyor.Gözlerimi kaçırmaktan bıktım annem ayrı kızıyor off tamam diyor..aslında önemsemiyor yadagörünmediğini düşünüyor..geçen abimler gelmiş..onlarda rahatsız oldu utandılar babamın yüzüne bişey demiyorlar tabii..anneme bu hal ne anne doğru dürüst picama ver diyorlar.düşünün benim kız çocuğu olarak nasıl iğrendiğimi...en az 20 kere bu durumu yaşamışımdır.erkeklerden iğreniyorum.midem bulanıyor.evde bağırtılar 2-3 günde bir kavga..hakaretler..ömrüm böyle geçti.babamsa 40 yıl evvel annemle evlendiğine bin pişman annesinin zoruyla evlenmiş diye hergünümüz pişmanlık.Evlilik deyince bile iğreniyorum.bunları yazdığım içinde kendimi suçlu hissediyorum..aslında onları seviyorum.Ama hafızam kötü anılarla dolu.silemiyorum.

Hani bu kabuğu kırıp çıkmak istersin...ama bırakmazlar.bırakmadılar..............26 yaşındayım ama yaşanmamış bir hayatım var.korkularla dolu.En kötüsüde insanların konuşurken sizin zavallılığınızı anlaması.Kendini ifade edemeyen çekingen olduğum o kadar belliki..Beni anlayacak bir kaç insana ihtiyacım var.

Böyle bir adama 6 çocuk veren bir kadının normal olmadığını tekrarlamak isterim...:KK14:
40 yıl önceki evlilikleri düşünün.Annesinin zoruyla evlenmiş bir adam..karşı çıkmış ama çare olmamış.görücü usulü evlenmek istemiyormuş..annem ve babam ikiside babasız büyümüş..boşansa gidecek hiçbir kapısı yok.Bizlerde bu çaresizliğin içine sürüklenmişiz.

T the other benim ailemde problemliydi aynı konuda olmasalarda. Bende çok sorunlar yasadim psikolojik olarak senden daha kötüydüm. Atandim, en uzak yeri yazdım -15 saat uzaklıktaki tercihim çıktı,gittim.yavaş yavaş özgüvenim geldi eşim hayatımı değiştirdi,simdi cok iyiyim farklı bi insan oldum. kpssyi kazanmaya bak ve uzaklaş o evden.
Allah banada bunu nasip eder umarım.

Hayır..picama yırtık değil erkeklerin kullandığı tiplerden..Sapık değilde göründüğünü akıl etmiyor..! gerçekten akıl etmiyor.sorun bu.annem kaş göz işaretiyle uyardığında kendini toparlıyorda ama ben bunu yaşamaktan bıktım..
Hani erkek ic camasirlarinin onu acik oluyor oyle mi? Nasil akil etmiyor arkadasim ya? Dusunme yetisi mi yok??

Back
X