Dayanma gücü ver Allahim

Büyük konuşmak istemiyorum da madden ve manen destekçim varsa dayanamazdım sanırım.
Yoksa da dişimi tırnağıma takardım. Kv sorunu çoğu kimsede var ama,
Bilinçli yalandan ağlayıp oğlunu doldurması inanılmaz farklı bir boyut... Nasıl bir manyaklık bu?
Eşini al canım karşına ciddi ciddi konuş net ol , gerçekten bitersin o evde.

Çok afedersiniz kusursuz hizmet, önüne yemek koymak falan derken tam olarak bunu kabul etmesini mi istiyorsunuz konu sahibinin anlamadım. Kocanızın yemek alma engeli mi var? Bu sınırsız vericiliğinizle doğru akıl verebilir misiniz bilmiyorum. Erkekleri neden bu kadar şımartıyorsunuz? Hamilesiniz bir de. Yapıyorsunuz bari akıl vermeyin. Oğlunuz olacaksa aynı babası gibi mi yetiştireceksiniz? Ya da kızınız olacaksa erkeğe kusursuz hizmet etmeyi mi öğreteceksiniz. Yapmayın artık şunu ya. Kusura bakmayın sizin adınıza aynı düşüncede olan herkese aslında bu mesajım.
yo yo yanlis anladiniz. bir nevi ona ders veriyorum. sonra essek gibi ozur diliyor bu arada wsim bana. hakaret falan tarzi seyler demez inatlasmiyorm. fazla kendi haline birakiyorm .kendi robot. degil akli var fikri var bnun farkindayim ve boyle mutluyum benm ki zaten dert degil. brn konu sahibinede dedim herkesin kisiligi. farkli. herkesin yapisi farkli bagzilari suratsizliktan anlar bagzilari guler yuzden

Sen ne diye bu kadar celallendin ki? Ne yani bu kadın evlilik kararı almış birlikte bir hayat kurmuşlar. Çocukları var ya da olacak,Bir gelecekleri olacak!Her neyse ‘Elsin’ne demek !O el dediğin de başkasının anasının kuzusu canım!Madem el diye bakıyorsunuz erkek kardeşlerinizi ve çocuklarınızı evlendirmeyin, sizlerle yaşasınlar bir ömür!
:super:
Ağzınıza sağlık.
Kendini 'el' gibi görmeyen kadınların artmasını dilerim...
Ben kocama el değilim, eşim, çocuklarının annesiyim.

Asla kabu edemediğim bir zihniyetin cümleleri, bunlar, el nedir?
Ağzınız bal yesin diyorum:KK9:

Çok afedersiniz kusursuz hizmet, önüne yemek koymak falan derken tam olarak bunu kabul etmesini mi istiyorsunuz konu sahibinin anlamadım. Kocanızın yemek alma engeli mi var? Bu sınırsız vericiliğinizle doğru akıl verebilir misiniz bilmiyorum. Erkekleri neden bu kadar şımartıyorsunuz? Hamilesiniz bir de. Yapıyorsunuz bari akıl vermeyin. Oğlunuz olacaksa aynı babası gibi mi yetiştireceksiniz? Ya da kızınız olacaksa erkeğe kusursuz hizmet etmeyi mi öğreteceksiniz. Yapmayın artık şunu ya. Kusura bakmayın sizin adınıza aynı düşüncede olan herkese aslında bu mesajım.
ben kizima kocanla surekli tartis mi diyecem bayanin gorevi varberkegin gorevi var. benim. evlilik anlayisim benim hayat tarzim bu. dik basli olmakla evlililik olmaz sizde kiziniza buni sakin ogretmeyin arti. yedi yillil evliyim gayette kadir kiymetim biliniyor kv suyla buyla tartissam esim benim tarafimdaysa demmekki dogru yoldaymisim. illa insanlarin yorumlarina atlayacaksinz ben sizin yaptiginiz dediginiz seylere bise demiyorm ayrica koni sahibiyle muhatap oluyorum .okumak gormek istemiyorsaniz orda goz art diye bir secenek var basin ona gormeyin iyi gunlerrrrr

eskiden olsa biz ile baslayan cumleler..

Aynen eskiden terminatörlermiş heralde :))
Bence kvler 2ye ayrılıyor zamanında çeken şimdi çekiyomu be bunlar diyip biraz hayatını zorlaştırıyım diyen %85 çoğunluk ve zamanında çektim bırakıyım kendi hallerine gelsinler gitsinler kendileri mutlu olsunlar diyen %15 azınlık.

Aynen eskiden terminatörlermiş heralde :))
Bence kvler 2ye ayrılıyor zamanında çeken şimdi çekiyomu be bunlar diyip biraz hayatını zorlaştırıyım diyen %85 çoğunluk ve zamanında çektim bırakıyım kendi hallerine gelsinler gitsinler kendileri mutlu olsunlar diyen %15 azınlık.
cok haklisiniz
Keşke hayati zehir etmeseler.
Mesela su dusunulmuyor insaniz basimiza ne gelecek bilemeyiz.
Allah korusun yaslandigimizda elden ayakdan dusebilir birine muhtac olabiliriz.
Kalp kirmasak, huzursuz etmesekde yüzümüz olsa demiyorlar ya.
Insan bari bunlari dusunur az.
Benim kaynanami hic bir gelini istemiyor.
Kizlari dahi bakmak istemiyor cunku karisiyor.
Geleninden gidenin tut temizlige kadar herseye lafı vardir.
Memnuniyetsiz.
Ne desek bos cektim cektirecegim diyen %85lik kesimde.

eskiden olsa biz ile baslayan cumleler..
cok haklisiniz
Keşke hayati zehir etmeseler.
Mesela su dusunulmuyor insaniz basimiza ne gelecek bilemeyiz.
Allah korusun yaslandigimizda elden ayakdan dusebilir birine muhtac olabiliriz.
Kalp kirmasak, huzursuz etmesekde yüzümüz olsa demiyorlar ya.
Insan bari bunlari dusunur az.
Benim kaynanami hic bir gelini istemiyor.
Kizlari dahi bakmak istemiyor cunku karisiyor.
Geleninden gidenin tut temizlige kadar herseye lafı vardir.
Memnuniyetsiz.
Ne desek bos cektim cektirecegim diyen %85lik kesimde.

İşte insan yerini kendi belirliyor.
Ne verirsen elinle o gelir seninle demiş atalarımız.
Zamanında kendi kızlarına nasıl davrandı ki tahammül sınırları geçmiş onların da.
Bir sizle anlaşamasa sorun sizde olsun hadi derim ama kimseyle anlaşamıyorsa ağzınla kuş tut yine memnuniyetsiz kalır.
Bizimki de kendi kv hakkında konuşuyor sürekli kadını kötülüyor. Geçen en son dedim demek düzen böyle ilerliyor kimse kv desinden gelininden memnun değil.
Kaç defada ben kv me bakmak zorunda değilim, evlatları bakmalı dinen bir mecburiyetim yok dedi bende eşime döndüm aa bak annen ne dedi duydun mu dedim :)) Hemen lafı çevirdi.
Yaşlanınca elden ayaktan düşünce gençliğinde terör estiren insanların daha yumuşamasının sebebi de kendilerini bilmeleri.

İşte insan yerini kendi belirliyor.
Ne verirsen elinle o gelir seninle demiş atalarımız.
Zamanında kendi kızlarına nasıl davrandı ki tahammül sınırları geçmiş onların da.
Bir sizle anlaşamasa sorun sizde olsun hadi derim ama kimseyle anlaşamıyorsa ağzınla kuş tut yine memnuniyetsiz kalır.
Bizimki de kendi kv hakkında konuşuyor sürekli kadını kötülüyor. Geçen en son dedim demek düzen böyle ilerliyor kimse kv desinden gelininden memnun değil.
Kaç defada ben kv me bakmak zorunda değilim, evlatları bakmalı dinen bir mecburiyetim yok dedi bende eşime döndüm aa bak annen ne dedi duydun mu dedim :)) Hemen lafı çevirdi.
Yaşlanınca elden ayaktan düşünce gençliğinde terör estiren insanların daha yumuşamasının sebebi de kendilerini bilmeleri.
Insan bir de acaba ben mi normal degilim diye bile kendini suclayabiliyor bunlar yuzunden.
Hepsi sikayetci yani surekli kim bakacak kime gelecek tutusuyorlar.
Ben onunla ayni evde kalmayacagimi, gorusmeyecegimi kesin bir dille belirttigim icin benim evime gelemiyor.
Digerleriylede kavga dovus sinir krizleri falan yuvarlaniyorlar.
Ama sorsan hepsi yaka silkiyor biraz mecburiyet ama onlarinki anliyorum.

ben kizima kocanla surekli tartis mi diyecem bayanin gorevi varberkegin gorevi var. benim. evlilik anlayisim benim hayat tarzim bu. dik basli olmakla evlililik olmaz sizde kiziniza buni sakin ogretmeyin arti. yedi yillil evliyim gayette kadir kiymetim biliniyor kv suyla buyla tartissam esim benim tarafimdaysa demmekki dogru yoldaymisim. illa insanlarin yorumlarina atlayacaksinz ben sizin yaptiginiz dediginiz seylere bise demiyorm ayrica koni sahibiyle muhatap oluyorum .okumak gormek istemiyorsaniz orda goz art diye bir secenek var basin ona gormeyin iyi gunlerrrrr
Sanırım durup durup aklınıza geldikçe cevap yazmaya devam edeceksiniz. :) hizmete devam. Ne kadar kul köle o kadar iyi kadın. Hizmeti kendine görev edinmiş, erkeği yüceltmiş bir kişiye söyleyeceğim bir şey yok sanırım. Farklı dünyalardayız.

Sadece akıl verirken kusursuz hizmetinizden yola çıkmayın diye mesaj yazdım. Kızlarımı ise kimsenin hizmetçisi olmayacak şekilde, erkekler için yaratılmadıkları bilinciyle yetiştireceğim. Ataerkil düzen sayenizde hiç yok olmayacak.

Sanırım durup durup aklınıza geldikçe cevap yazmaya devam edeceksiniz. :) hizmete devam. Ne kadar kul köle o kadar iyi kadın. Hizmeti kendine görev edinmiş, erkeği yüceltmiş bir kişiye söyleyeceğim bir şey yok sanırım. Farklı dünyalardayız.

Sadece akıl verirken kusursuz hizmetinizden yola çıkmayın diye mesaj yazdım. Kızlarımı ise kimsenin hizmetçisi olmayacak şekilde, erkekler için yaratılmadıkları bilinciyle yetiştireceğim. Ataerkil düzen sayenizde hiç yok olmayacak size anlayacaginiz dildn konusmak isterdim ama. kendime takistrmiyorm size benden ekmek yok baska yorumlara saldirn iyi aksamlar

Sen ne diye bu kadar celallendin ki? Ne yani bu kadın evlilik kararı almış birlikte bir hayat kurmuşlar. Çocukları var ya da olacak,Bir gelecekleri olacak!Her neyse ‘Elsin’ne demek !O el dediğin de başkasının anasının kuzusu canım!Madem el diye bakıyorsunuz erkek kardeşlerinizi ve çocuklarınızı evlendirmeyin, sizlerle yaşasınlar bir ömür!
Ağzına sağlık

Sende evde kilotla sutyenle gez ayıptır derse napiyim rahat edeceğim yer yok. Özelim yok de utanır belki. Napiym yataktan tuvalete her girdiğimde kıyafetli gitetim de

Allah sabır versin valla çok zor. Hiç alttan almayın evi kv nize dar edin , kaçsın koşa koşa. Eşinize dert yanmayın sinirinizi kv den çıkarın bence. Eşinize ne deseniz sizi haksız görüp annesini savunacak nasıl olsa. O yüzden eşinizle kavga etmeye harcayacağınız enerjiyi annesine evi dar etmeye harcayın. Böyle ortalık karıştıran ister anne ister kv olsun , evden atılması ve uzak tutulması gerektiğini düşünüyorum. Özeliniz kalmamış , onlar yüzünden kocanızla da aranız açılmaya başlamış. Aslında çoğu kişinin dediği gibi sorun kv ve kaynınızda değil, sorun eşinizde. Sizi yakın gördüğü için sizi önemsemeyip annesine ayıp olur mantığıyla annesini el üstünde tutuyor . Ama çok yanlış çünkü onun bu davranışı annesi tarafından ‘ oğlum bana düşkün, beni çok seviyor , karısını arka plana atıyor onu önemsemiyor ‘ şeklinde algılandığı için kv niz size istediği gibi davranabileceğini düşünüyor.

Sizin kv ye sert çıkıp biran önce huzursuz olup gün saymasını sağlamanız lazım.

Back
X