Dayanma gucum kalmadı

Kinglesquen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
24
0
1
30
20 yaşındayım. Ve yeniyim iş hayatında. Yanımızda calısan bir bayan var kendisi benden büyük ve iş olarak daha profesyonel buraya kadar bi sorun yok yaptığı işi takdir ediyorum ama bize gelince suratı bi karış sanki ben sizden üstünüm sizle muhattap olcak seviyede görmüyorum kendimi gibi neyse konuştuğu zaman bile sanki daha önce hiç konuşmayı bilmeyen bi insan gibi hep şakacı alay ederek ve azarlar tavırlarla konusuyo ben ise ona karşı saygımı hiç bozmadım ama bole insanlara imkanı yok dısarda olsam katlanamam gerekli cevabı verirdim. Nerde bi yanlıslık olduysa yada yapıldıysa hemen benim üstüme atıyor X.. yapmıstır bunu o ilgilendi bunla neden yanlıs yaptın bilmem ne geldi ilk gunden beri boyle ben onun kac kere hatasını yakaladım ama soylemedim cunku bi sey soylesem bin laf soyluyo ben kendime bisey dedirtmem hicbiseyin altında kalmam işte diyemezsiniz gbi..bide bağırıyo tam bir azarlama modunda bide bunu baska musterılerın onunde yapıyo halbuki geldiği ilk gun ben emir vermeyi sevmem gibi konusuyodu. Mesela soyle diyo X yanlıs yapmıssın git duzelt yada bırak onları ugrasma kac kere dedim sana cıldırtma beni falan dovcek gibi bakıyo surat desen bi karıs bende tamam diyorum alttan alıyorum bi ay oldu sabrettım ama artık sabredemiyorum benimde artık sabrımın bi sınırı var yuzum hep gulecti onun bu suratsızlıgına karsı sakalasır sekilde konusurdum onla ama suratım dustu artık dediği yaptığı seylerden dolayı ozaman baktım daha cok ustume geldi bende diyemedim moralim bozuk suan konusmayalım istersen diye cunku hicbi sekilde sinirlenince sakin bisekilde konusamadığım icin olayın boyutu değişcek. Psikolojik olarakta cok etkileniyorum boyle olaylardan cunku ben kimseye karsı boyle kotumserlik dusunen bi insan değilim bana ypılınca sinirlerim bozuluyo cevap veremediğimden icime atıp aglıyorum.Beni boyle demolize eden kotu konuma dusuren igneleyen bi insanla bi sure daha calısıcam. Bana ne onerirsiniz lutfen yardımcı olun tecrube sahipleri ablalarım

Sana çömez muamelesi yapıyor olan bu. Hepimiz geçtik bu yollardan inan bana. Biz buna iş hayatında tecrübe diyoruz. Bu tecrübeyi edinebilmen için böyle kendini bilmezler tarafından azıcık ezikleneceksin sonra geçecek üzülme :)

Ama ben çok etkileniyorum ve çok üzülüyorum takmasam sorun yok yani gene neler dicek diye dusunmek canımı sıkıyor bu sureci nasıl atlatabilirim ki en kolay canım yanmadan ?

Kompleksi insan tipi şükret ondan bir süre sonra kurtuacaksin. Bazen bu tip insanlar KV olur görümce olur anne olur en fenasi

Kompleksi insan tipi şükret ondan bir süre sonra kurtuacaksin. Bazen bu tip insanlar KV olur görümce olur anne olur en fenasi
Kendisininde zaten aile içi huzursuzluğu var ondanda heralde bunlar. Bi sure derken yaza kdar surecek ama inşallah dayanıcam pes etmek istemiyorum cunku bi iki laf isitti gitti demesinler

Ama ben çok etkileniyorum ve çok üzülüyorum takmasam sorun yok yani gene neler dicek diye dusunmek canımı sıkıyor bu sureci nasıl atlatabilirim ki en kolay canım yanmadan ?

Zaman sadece birazcık zaman :)) iş hayatı acımasızdır. Bende zamanında çok sıkıntı çektim şimdi meslekte yeni olanlara asla öyle davranmıyorum. Sende böyle böyle alışacaksın. Bir tek sen çekmedin o sıkıntıları rahat ol üzme kendini işi daha iyi öğrendikçe düzelecek

Aynısını neredeyse yaşadım sen ona gülümsedikçe iyi davrandıkça bunu taviz zanedenen zavallılar bak canım arana mesafe koy gülümseme onu sevmek zorunda değilsin ama onla çalışmak zorundasın senin kişilik hakkında bir şey mi söylüyor bağırıyor mu sende ilk uyar onu baktın olmuyor mesela şunu neden böyle yaptın dediğinde hemen kabullenme neyi yanlış yaptım diye bak yanlış yoksa zaten o yerin dibine girer ve çok iyi çalış diğer insanlarla ilişkini güzel tut

Kişiliğim hakkında söyleyemiceğini düşünüyorum. Ama bunlar bana cok bos geliyo gercekten hani guzel bi sekilde anlasmak varken herkes guzelce isini ypsa mutlu bi sekilde calıssa isyerine gelirken mutlu olsa. Diyorum ki sen madem bukadar profesyonelsin isini yapıyosun senin laf sokmaya neden ihtiyacın olsun

Kendini tutamıcam diye korkuyorum sadece belkide daha once kendimi kimseye ezdirmedğim icindir bu tipleri nerde gorsem tanıyorum malesef oda bnm gibi dik olunca yurumuyor isyerinde sadece ben laf sokmayı sevip fesatlanmıyorum ama o dkda on sey soyler

İşte aslında profesyonellik olmalı ama kadında seni eziyor gibi hissettim bunu içine atman kendine zararın inan ki iş performansın düşüyor ne kadar dik olursa olsun senin de bir vasfın var orda tecrübeli diye etmemeli

Bugün zaten baska biriylede kavga etti gorseniz nasıl cevap karsılık veriyo karsısındaki bide kendimden büyük birine dil papuç kadar ama karsısındakide ezdirmedi kendini ben kendimi savunmaya kalksam bile beceremem bizimkinin suratı bi düştü ağlıcaktı nerdeyse ayrılabilir iştende zaten fazla sevmiyo inş ayrılır yoksa daha cok isimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…