20 yaşındayım. Ve yeniyim iş hayatında. Yanımızda calısan bir bayan var kendisi benden büyük ve iş olarak daha profesyonel buraya kadar bi sorun yok yaptığı işi takdir ediyorum ama bize gelince suratı bi karış sanki ben sizden üstünüm sizle muhattap olcak seviyede görmüyorum kendimi gibi neyse konuştuğu zaman bile sanki daha önce hiç konuşmayı bilmeyen bi insan gibi hep şakacı alay ederek ve azarlar tavırlarla konusuyo ben ise ona karşı saygımı hiç bozmadım ama bole insanlara imkanı yok dısarda olsam katlanamam gerekli cevabı verirdim. Nerde bi yanlıslık olduysa yada yapıldıysa hemen benim üstüme atıyor X.. yapmıstır bunu o ilgilendi bunla neden yanlıs yaptın bilmem ne geldi ilk gunden beri boyle ben onun kac kere hatasını yakaladım ama soylemedim cunku bi sey soylesem bin laf soyluyo ben kendime bisey dedirtmem hicbiseyin altında kalmam işte diyemezsiniz gbi..bide bağırıyo tam bir azarlama modunda bide bunu baska musterılerın onunde yapıyo halbuki geldiği ilk gun ben emir vermeyi sevmem gibi konusuyodu. Mesela soyle diyo X yanlıs yapmıssın git duzelt yada bırak onları ugrasma kac kere dedim sana beni cıldırtma falan dovcek gibi bakıyo surat desen bi karıs bende tamam diyorum alttan alıyorum bi ay oldu sabrettım ama artık sabredemiyorum benimde artık sabrımın bi sınırı var yuzum hep gulecti onun bu suratsızlıgına karsı sakalasır sekilde konusurdum onla ama suratım dustu artık dediği yaptığı seylerden dolayı ozaman baktım daha cok ustume geldi bende diyemedim moralim bozuk suan konusmayalım istersen diye cunku hicbi sekilde sinirlenince sakin bisekilde konusamadığım icin olayın boyutu değişcek. Psikolojik olarakta cok etkileniyorum boyle olaylardan cunku ben kimseye karsı boyle kotumserlik dusunen bi insan değilim bana ypılınca sinirlerim bozuluyo cevap veremediğimden icime atıp aglıyorum.Beni boyle demolize eden kotu konuma dusuren igneleyen bi insanla bi sure daha calısıcam. Bana ne onerirsiniz lutfen yardımcı olun tecrube sahipleri ablalarım