tam 27 ay önce babamı kaybettim ben de.. canım çok acıdı hala da acıyıor, geçmeyecek biliyorum. her insanın içinde bir tarafında çocuk kalıyormuş aslında ama baban öldüğünde o çocukluk elinden alınıyormuş gibi.. omuzlarındaki yükün ağırlaşıyor, yalnızlaşıyorsun, eksiliyorsun.. babam için napabilirim diye araştırırken su kuyusu yaptırmak geldi aklıma. afrikada bir ülkeye yaptırdım. demin senin konunu okurken tesadüfen ilgilenen bey kuyunun fotoğraflarını yolladı..babamın ismi yazıyor kuyunun önünde ve3-5afrikalı yalınayak çocuk su çekiyor kuyudan. içime dokundunBabamı çok çok özledim. .. Aklimi neye nye yoneltirsem yönelteyim onu düşünmeden yapamiyorum. Gitti aramzda ayrilali 50 gün oldu dile kolay 50.. BEn onu cok cok özlüyorum ..Elimizden kayip giiit. Hastayken bile onla mutluyduk meger o zor zor gunlere bile hasret kalirmiş insan onu cok ozledim hic mi hic yeri dolmiyacak. Güçlü durayom kimsemiz yok diyorum ama icimde firtinalar kopuyor Allahim nasil bir aciymiş bu kimseye yasatamasin.. Babiskomm ev sensiz tadi yk tadimjz yok. Sen gencligimizi guzel yillarimzda sennle giiti simdi nasil yasayalim yaşamak mi bu sen yokken .Eksigiz sensiz cooookkk..Baba kelimesi ne agir ne yüce bişeymis hala inanamasamda öldügune bogazim dugumlensede seni cok seviyorum babisimm.. (((( Bundan sonraki yaslarimi sensiz görmek ne aci. ; ( Keske sağ olsaydin koca devim . Cok doluymmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?