• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dayanmak, karar vermek çok zor geliyo:(

haklısınız ne diyebilirimki, babamın mesleği iyiydi de noldu? Hiç unutmam küçüktük, bi gece gürültüye uyandık, annemin boğazına çökmüş boğuyordu, annemin gözünü dudağını patlatmıştı:50: sonra evi karda kışta terkettiğimizi hatırlıyorum...Defalarca aynı sahneyi yaşadık, sonra gelir annemden özürler dilerdi, ben ettim sen etme, çocuklarımız var, ben seni seviyorum, sadece sinirlerime hakim olamıyorum derdi...Anacığımda napsın , parası yok pulu yok, anası yok babası yok,kimsesiz, mecbur kuzu kuzu dönerdi
Fikirlerine guvendigin,gormus gecirmis,akli basinda,sana yardimci olabilecek bi aile buyugun veya bi arkadasin var mi ? Allah hakkinda hayirlisini versin

derbeder nikin seni anlatmis karamsar bir kızsin neden bu karamsarlik boşananlar bile senin gibi değil en başta kalbini ferah tut ölüme gitmiyorsunki sen aslında mesleğe değil kendine güvenmiyorsun bir sürü sorular yoksa bugün öğretmenide hakimi doktoruda köyde doğuda ilçede çalıştıkları oluyor mesele asker polis değil.ayrıca onlardaki iletişim hiç bir meslekte yok benim eşimde askeriyede çalışıyor çok memnunuz arkadaşlıklarida çok sağlam bizim ilçede savcı hanim uzman bir çocuk vardı onunla evlendi doktorda aynı şekil uzmanla evlendi. yani biri yorum yazmış anlamaz seni diye ama anlayan anlıyor.
bence sen değil biz sana soralım hazırmısın evlilige kaldırabilcekmisin yoksa evlenince arkanı önünü koklamaktan eşine potansiyel suçlu gibi davranmaktan yapamazsin

Eşime potansiyel suçlu gibi niye bakıyım ki? Benim tek sorunum kendimle, bu denli karamsar olmam benide bitiriyo, ama artık düzeltemiyorum da kendimi, psikolojik destekte aldım, yıllarca ilaçta kullandım ama nafile içimde yaşama isteği yok, mücadele etme, risk alma, mutlu olma azmi yok...İnançsız biride değilim aslında,müslüman kişi bu kadar yeiste olmamalı, ama :14::14:kendimi düzeltemiyorum, her yer kapkaranlık, yaşamaya değmezz

Babamın izni olsun diye çok uğraştım ama olacak gibi değil, gizlice evlenme kararı aldık biz, eylül ortasına kadar hazırlıkları tamamlayıp, ondan sonra ben babama açıklayacam

ben olsam "ee annenin kaderi kıza geçer derler.Senin rahmetliye yaptıklarını o bana yapmazsa iyi" diye laf sokardım
ne demek komalık edene kadar dövmek!!
bizim bi komşu var eşini aldatır,eve 4lerde 5 lerde gelir bazen hiç gelmez,karısına kızına küfretmekten vurmaktan çekinmez..
derken kızı evlendi,daha ilk aylarında eşiyle sorun yaşayıp dayak yedi.Adamı bir görecektiniz "kim benim kızıma vurabilir??" diye ortalığı ayağa kaldırdı,aldı kızını -boşattı adamdan
burada "be gevurun oğlu" diyesim geldi,"senin dövdüğün hor gördüğün de bir babanın kızı değil miydi?..."

Back
X