Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
avukat tutmaya para nerde :-( baro avukat verdi canım ya ama ilgilenmek için oda para istiyor ben bizim çeyiz eve eşya parasını ona yatırdm orda zorda kalmasın diye ama avukat işi para istiyor gidip konuşuldu dosya temiz çıkmaması için bi engel yok diyor ama insan işte aklına hep kötü şeyler geliyor
hele ki son zamanlarda hep kötü olaylar olunca umudunu kaybediyor yanlız yoksul hissedyrm kendm onsuz be arkadaşım yaşadığım her saniye acı veriyor yemekleri bile yiyemiyormuş çoğu aç yatıyoruz diyr bi bardak koyuyor biri şunu al dedğnd almazsn dövüyorlr diyr çok zor şeyler yaşıyor orda :-( nasıl dayanıyor buna bilmiyorum ve beş vakit oda bende namaz kılarız o asla bırakmaz bende öyle o hep şükreder bulundğ duruma canımızı ya da seni almadı ya allah elimden bana gelsin gelen olsun diyor siz olsanız bu laflara üzülmezmisnz :-(
diğerleri de 6bin istiyor ve yardım edicek kimsemiz yok ben çalışıyorum anneme kız kardeşime ve küçük erkek kardeşime kendime ve nişanlıma bakıyorum şuanda 600 milyon maaşla :-( buna da şükür
ettik de oda istiyor güzelim ya hepsi istiyor en düşük isteyen bin lira o avukat ta bugün çıkarayım bin lira ver diyor ama bugün için konuşuyor örneğin mahkeme gününün olmadığı bir tarih bu imkansız mahkeme olmaddan kim kimi nasıl çıkarsın parayı alıp işte sadece duruşmada adı avukat dursun da ne olursa olsun diye durucak öyle şikayet edicektik o kadar dert varken onunlamı uğraşıcaz dedi babası ben de sustum napıyım
durumu yok güzelim ya babası yaşlı zaten adam çalışmaktan bu dertten dersn 5 ayda 30 yıl yaşlandı annesi desen zaten mahfoldu aile mahfolmuş durumda yani dört gözle 15 gün sonra çıkmalarn kavuşmy bekliyorlr
sizinde başınızı ağrıttm sorunlarımla kusura bakmayın ben derdm kimsy anlatamam ilk anlatyrm birine bunları hiç arkadaşımda yok bu bana çok ii geldi bişeylr anlatmk hepinz sağolun canlarım allah hepinizi dertten sıkıntıdn uzak tutsun
allah sabır versin canım.yaşadıklarını kaldırmak kolay değil ama onun ailesini yengesini falan bi kenara bırak sen sadece nişanlını ve aileni düşün.eğer suçsuzsa mutlaka ortaya çıkar allaha sığın güç iste ama sakın intihar falan düşünme sevginiz çok kuvvetliymiş bununda üstesinden gelirsiniz umudu yitirmemeye çalış allah yardımcın olsun
inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer..allahtan hiç birzaman ümidini kesme:Saruboceq:allah içten edilen duaları herzaman kabul eder bol dua et isyan etme...
ona destek olmalısın bence bunun içinde önce kendin güçlü olmalısın
moralini yüksek tut zor bir durumdur eminim ama
madem suçsuzluğuna inanıyosun ve ona çok güveniyosun
çıkma ihtimalide yüksekmiş bu yüzden hep destek ol