Merhabalar bayanlar.Başlıkta da belirttiğim gibi dayıma ygs sonucumu söylemek istemiyorm.Nedeni mi geçen sene ygs de çok kötü bir puan almıştım(hatta konu açmıştım) lysde durumu toparladım 440 gibi bir puanla kaldım 2. seneye .(biraz annemin birazda benim isteğimle) ama dayım tercih sürecinde hergün aradı ''eda yapma muhakkak git,senin kapasiten bu kadar bu puandan ötesini alamazsın,500 lerde puan alanlar ne kadar zeki insanlar sen yapamazsın,başımıza ev kızı eda olarak kalacaksın''dedi b laflar bana o kadar dokundu ki normalde dayımı çok severdim ama artık gram sevgi kalmadı içimde.Fark ettimki ağzımla kuş tutsamda aferiin yiğenim demeyecek.Dayımın dayanağı annem aslında belki annem beni bu kadar ezmese o da ezmeyecekti.Ki yukarıda yazdıklarımı topluluk önünde söyledi.Bu senede az buçuk kaç puan geleceğini biliyorm.Düşük bir puan gelmeyecek ama ben dayıma söylemek istemiyorm ya da söylesemde bana söylediklerini bi şekilde ona söylemek istiyorm .Çünkü her konuşmamızda'' artık bu sene nere olursa gideceksin,mecbrsn gibisinden şeyler söylüyo'' Bayanlar şimdi siz söyleyin ne yapıyım sonçlar açıklanaınca