Dayıma sınav sonucumu söylemek istemiyorum!!

gamzeda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
616
20
118
Ankara
Merhabalar bayanlar.Başlıkta da belirttiğim gibi dayıma ygs sonucumu söylemek istemiyorm.Nedeni mi geçen sene ygs de çok kötü bir puan almıştım(hatta konu açmıştım) lysde durumu toparladım 440 gibi bir puanla kaldım 2. seneye .(biraz annemin birazda benim isteğimle) ama dayım tercih sürecinde hergün aradı ''eda yapma muhakkak git,senin kapasiten bu kadar bu puandan ötesini alamazsın,500 lerde puan alanlar ne kadar zeki insanlar sen yapamazsın,başımıza ev kızı eda olarak kalacaksın''dedi b laflar bana o kadar dokundu ki normalde dayımı çok severdim ama artık gram sevgi kalmadı içimde.Fark ettimki ağzımla kuş tutsamda aferiin yiğenim demeyecek.Dayımın dayanağı annem aslında belki annem beni bu kadar ezmese o da ezmeyecekti.Ki yukarıda yazdıklarımı topluluk önünde söyledi.Bu senede az buçuk kaç puan geleceğini biliyorm.Düşük bir puan gelmeyecek ama ben dayıma söylemek istemiyorm ya da söylesemde bana söylediklerini bi şekilde ona söylemek istiyorm .Çünkü her konuşmamızda'' artık bu sene nere olursa gideceksin,mecbrsn gibisinden şeyler söylüyo'' Bayanlar şimdi siz söyleyin ne yapıyım sonçlar açıklanaınca :43::43:

Puanını fazla söyleme şansın var mı?

Saklama ihtimalin pek yok gibi, en azından kafan rahat olur.

Canım puanım kötü değil diyosun,söyle bence
Söylemezsen kötü zanneder ve ben sana demiştim der

Puanını fazla söyleme şansın var mı?

Saklama ihtimalin pek yok gibi, en azından kafan rahat olur.

Canım zaten yüksek puan bekliyorm ama dayıma söylemek istemiyorm.Sınavdan çıktığımdada çok kötü geçti,konşmak istemiyorm diyip kony kapattım yoksa hergün arar netimi sorar milletin çocğyla kıyaslar geri bana döner ne kadar düşük yapmışsın birde 2. senen der diye düşündüm.

dayının senin iyiğini düşündüğünü düşünüyorum ama sık boğaz etmesi yanlış.hepimiz o sınavlardan geçtik ve yani okadar yorucu ve gergin anlarki onlar şimdi hatırladım .herkes arar kaç puan aldın *nereye tercih yapacaksın ?şunu yap bunu yap herkes bilir kişi kesilir .allah kolaylık versin canım .

[/QUOC
Cnm bnm iyi puanım bile onlara kötü geliyor.ben fen lisesini kazanmıştım benden 2 sene sonra dayımın oğlu anadolu lisesi kazandı dayım başladı söylenmeye''eda'nın girdiği sene sorlar çok kolaydı,sistem çok kolaydı,kendi oğlnda sistem çok zorlaşmış,benim sıralamamla 2 sene sonrasının sıralamasını karşılaştırıyo sırlamaları aynı sistem yüüzünden benim oğlm fen liseli olamadı'''vs vs konşurda konuşur artıkk

dayının senin iyiğini düşündüğünü düşünüyorum ama sık boğaz etmesi yanlış.hepimiz o sınavlardan geçtik ve yani okadar yorucu ve gergin anlarki onlar şimdi hatırladım .herkes arar kaç puan aldın *nereye tercih yapacaksın ?şunu yap bunu yap herkes bilir kişi kesilir .allah kolaylık versin canım .

Tşk ederim inş ben yanılıyorumdrda iyiliğimi düşünüyordur.ama her ortamda küçük düşürmesinden bıktım:36::36:

[/QUOC
Cnm bnm iyi puanım bile onlara kötü geliyor.ben fen lisesini kazanmıştım benden 2 sene sonra dayımın oğlu anadolu lisesi kazandı dayım başladı söylenmeye''eda'nın girdiği sene sorlar çok kolaydı,sistem çok kolaydı,kendi oğlnda sistem çok zorlaşmış,benim sıralamamla 2 sene sonrasının sıralamasını karşılaştırıyo sırlamaları aynı sistem yüüzünden benim oğlm fen liseli olamadı'''vs vs konşurda konuşur artıkk

Canım her sülalede var böyle tipler
Kendilerini dev aynasında görüyolar sanırım
Kendini rahat hissedeceksen söyleme
Bu arada yarın mı açıklanıyo ?

Dayın sana sorarsa Cevabın şu olsun.. "Merak etme Dayı ev kızı olarak başınıza kalmayacağım kesin!" Maalesef bizi önemseyen insanlar çoğu zaman bir yabancıdan daha incitici ve düşüncesiz konuşabiliyorlar. Etrafımızda çok var o kişilerden. Boşver Cahilliğine ver.. Onada zamanında böyle ihtamlarda bulunulmuş ki bu kadar emin konuşabiliyor..

Dayın sana sorarsa Cevabın şu olsun.. "Merak etme Dayı ev kızı olarak başınıza kalmayacağım kesin!" Maalesef bizi önemseyen insanlar çoğu zaman bir yabancıdan daha incitici ve düşüncesiz konuşabiliyorlar. Etrafımızda çok var o kişilerden. Boşver Cahilliğine ver.. Onada zamanında böyle ihtamlarda bulunulmuş ki bu kadar emin konuşabiliyor..

Zaten beni üzende bu kadar emin konuşması old,hazırlandığım süre içerisinde hatta ders çalışırken gerçektten yapamayacağıma ben bile kendimi şartlandırıdım bir ara dayımın sayesinde...

Ne güzel işte Dayın bilmeden motivasyon kaynağın olmuş :1: Bu arada bende girdim sınava inşallah Başarılı sonuçlar alırız.. Yarın mı açıklanıyor??

Canım her sülalede var böyle tipler
Kendilerini dev aynasında görüyolar sanırım
Kendini rahat hissedeceksen söyleme
Bu arada yarın mı açıklanıyo ?

cnm ya söylememem imkansız gibi ama en düşük ygs3 yani sözel puanım gelecek en yükseğide ygs1 yani kendi alanım olan sayısal puanı gelecek ,herkese ygs3 puanını söylemeyi düşünüyorum.Sanırım yarın açıklanacak

Ohoo bu da bir şey mi,
Benim teyzem kazandığım bölümü öğrendiğinde hadi yaa benim komşumun kızı bu bölümü çok küçük farkla kaybetti,sen girdin demek,çok üzüldüm demişti :)
Dış güçlerin moralini bozmasına izin verme,cevabını ösym yerleştirme belgenle ver
Lys'de başarılar dilerim....

Ne güzel işte Dayın bilmeden motivasyon kaynağın olmuş :1: Bu arada bende girdim sınava inşallah Başarılı sonuçlar alırız.. Yarın mı açıklanıyor??

Sanırım yarın açıklanıyor.Sanadabaşarılar cnm inş beklentinden yüksek puan alırsın.

bence dayin kotu niyetle soylememis seni dusundugu icin soylemis...

Ohoo bu da bir şey mi,
Benim teyzem kazandığım bölümü öğrendiğinde hadi yaa benim komşumun kızı bu bölümü çok küçük farkla kaybetti,sen girdin demek,çok üzüldüm demişti :)
Dış güçlerin moralini bozmasına izin verme,cevabını ösym yerleştirme belgenle ver
Lys'de başarılar dilerim....

Ladym çok tşk ederim ama elimde değil ister istemez üzülüyorum

[/QUOC

enn gicik oldugum insan tipi!:47:

Canım benzer olayları yaşayan bi ablan olarak sana şunu söylemek istiyorum; olay annenden kaynaklanıyor
Beni ezmese demişsin zaten dayının sana bu kadar yüklenmesine müsade eden annen.
Sana bırakmadan ağzının payını verse o zaman kimse tek laf edemez..
Çok sinirleniyorum böyle anne babalara :47:
Evlatlarını el üstünde tutmak yerine ezdiriyorlar parçalayasım geliyor:57:
Ayrıca böyle kompleksli ve de etrafındakileri eleştirmeye meraklı insanları asla ve asla kafana takma sen kendi başarının peşinden koştur..
Böyleleri sonradan dibe vuruyor ve sen keyifle sadece izliyorsun:34:

Merhabalar bayanlar.Başlıkta da belirttiğim gibi dayıma ygs sonucumu söylemek istemiyorm.Nedeni mi geçen sene ygs de çok kötü bir puan almıştım(hatta konu açmıştım) lysde durumu toparladım 440 gibi bir puanla kaldım 2. seneye .(biraz annemin birazda benim isteğimle) ama dayım tercih sürecinde hergün aradı ''eda yapma muhakkak git,senin kapasiten bu kadar bu puandan ötesini alamazsın,500 lerde puan alanlar ne kadar zeki insanlar sen yapamazsın,başımıza ev kızı eda olarak kalacaksın''dedi b laflar bana o kadar dokundu ki normalde dayımı çok severdim ama artık gram sevgi kalmadı içimde.Fark ettimki ağzımla kuş tutsamda aferiin yiğenim demeyecek.Dayımın dayanağı annem aslında belki annem beni bu kadar ezmese o da ezmeyecekti.Ki yukarıda yazdıklarımı topluluk önünde söyledi.Bu senede az buçuk kaç puan geleceğini biliyorm.Düşük bir puan gelmeyecek ama ben dayıma söylemek istemiyorm ya da söylesemde bana söylediklerini bi şekilde ona söylemek istiyorm .Çünkü her konuşmamızda'' artık bu sene nere olursa gideceksin,mecbrsn gibisinden şeyler söylüyo'' Bayanlar şimdi siz söyleyin ne yapıyım sonçlar açıklanaınca :43::43:

biraz alınganlık etmişsin bence,
dayının kurduğu cümlenin aynısını babacığım da bana söylemişti.
bende gülmüştüm ve seneyede kazanamazsam istediğim yeri zengin bir koca bulup evlenirim diye dalga geçmiştim hatta.

Back
X