Canım benzer olayları yaşayan bi ablan olarak sana şunu söylemek istiyorum; olay annenden kaynaklanıyor
Beni ezmese demişsin zaten dayının sana bu kadar yüklenmesine müsade eden annen.
Sana bırakmadan ağzının payını verse o zaman kimse tek laf edemez..
Çok sinirleniyorum böyle anne babalara
Evlatlarını el üstünde tutmak yerine ezdiriyorlar parçalayasım geliyor
Ayrıca böyle kompleksli ve de etrafındakileri eleştirmeye meraklı insanları asla ve asla kafana takma sen kendi başarının peşinden koştur..
Böyleleri sonradan dibe vuruyor ve sen keyifle sadece izliyorsun![]()
Ablacım çok tşk ederim kendim bildim bileli o kadar çok çalıştımki sürekli bir yerleregelebilmek için uğraştım.Ki bunları söyleyen dayımın biri benden bir yaş küçük biri 2 yaş küçük iki çocuğu var.En basitinden lise dönemimi örnek vereyim.Her sene çalışırdım takdir belgesi alırdım,bahsettiğim kuzenlerim ya düz geçerdi ya da yazın yapılan sınavlarala sınıf geçerlerdi .Okuldan konu açılcak olsun hemen annem eda'da iş yok hiçbirşey yapamıyor,çalışsada düşük notlar alıyor vsvs ama annemde kendi yiğenlerini övmeyi çok sever onlara beni gösterip eda kaadar çalışsanız siz profesör olursunuz ama sizin kafanız basıyor zekisiniz çalışmıyorsunuz diye onları teselli ederdi kaldıkları için...Allaha havale ediyorum artık ne diyim..