dayımın çocukları ve hakaretleri

marjoram

karanfil
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
37
0
86
Antalya
merhaba kızlar.
benim sorunum dayımın çocuklarıyla.bundan 15 yıl önce annem vefat etti.ondan bana ufak bir tarla kaldı.dayım ekip biçmeye başlamıştı.bana tarla kirası falan vermedi hiç.kirasında falan değilim zaten istemedim de asla.ama dayım bikaç yıl sonra benden uzaklaştı.kzı evlendi beni çağırmadı falan filan..yaklaşık 10 yıldır görüşmüyoruz.geçenlerde küçük oğlu beni face de ekledi görüşmeye başladık.sevindim ben de.hatta sonra dayımla da konuştuk.sevinmiştim ben de.2 gün önce yeğenimin profilinde annanemden kalan antika dikiş makinesinin fotoğrafını gördüm.bir siteye koymuş fotoyu satılık yazmış.ben de msj yazdım bana sat diye.hatıra yabancı almasın istedim.sonra beni aradı ağza alınmayacak küfürler neler neler.ablası mesaj gönderdi.ne evde kalmışlığım kaldı ne terbiyesizliğim.anlayamadım kızlar şok oldum.yok ben dayımı kışkırtıp yengemi dövdürüyomuşum.durduk yerde onların huzurunu kaçırmışım,şimdi gene 1 saattir arıyorlar mesaj atıyorlar.açmıyorum ben de.bütün gün ağladım.beni yıllarca arayıp sormayan kendileri.paramı vermeyen kendileri beni tekrar arayıp bulan kendileri.şimdi beni huzur bozmakla suçluyorlar.ben annanemin makinesini satın almak istedim diye.üstelik onlarda olduğunu bile bilmiyodum.internette görünce üzüldüm ben alayım istedim..dayımla da 10 yıl sonra konuşmamız nasılsın iyi misin özledim görüşelim falan.yani yengemden bahsetmedik bile.beni dinlemiyolar da hiç.yıllardır kin biriktirmişler bana.kendimi anlatamıyorum bir türlü..dayımı arayıp söylesem mi diyorum kızlar o ne düşünüyo onu da bilmiyorum gerçi

kesinlikle dayınla konuş baktın oda onlardan farksız uzaklaşıp haatında onlar yokmuş gibi yapmaktan başka çaren yok:/

bence dayını arama sakın. seni 10 senedir aramamış bir adamdan ne umuyorsun ki.
olay çok saçma. bi gariplik var. seni yıllar sonra bulmaları bile normal değil.
on sene önce dayın senden neden uzaklaştı. ne olmuştu ki. o zaman sormadın mı ne oldu diye.. hiç konuşulmadı mı.

yıllar önce bize tarla kirası vermiyo diye öbür dayım bununla kavga etmişti.ben de kızdım dayıma sen ne karışıyosun diye.istemedim ki ben az bişe zaten bozuştuğuna değmez.dayımı kira için kendisine benim gönderdiğimi sanmış sanırım.çevrede öyle şeyler duydum.sonra kızının evleneceğini duydum.beni çağırmadı falan uzaklaştık.yani belli bişey yok aramızda geçen.ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum

yıllar önce bize tarla kirası vermiyo diye öbür dayım bununla kavga etmişti.ben de kızdım dayıma sen ne karışıyosun diye.istemedim ki ben az bişe zaten bozuştuğuna değmez.dayımı kira için kendisine benim gönderdiğimi sanmış sanırım.çevrede öyle şeyler duydum.sonra kızının evleneceğini duydum.beni çağırmadı falan uzaklaştık.yani belli bişey yok aramızda geçen.ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum

aranızda belli bişey yok mu :)
ayol daha ne olsun aranızda kapı gibi tarla var işte.

sen şu tarlayı araştır.
senden habersiz bi yolunu bulup satmış falan olmasınlar.
bunca sene kullanmaları yeterince büyük suç zaten ama aniden ortaya çıktıklarına göre
yeni bir büyük suç oluşmuş olabilir saçma bahanelerle seni sindirip üste çıkmaya çalışıyorlar.
bu suçluluk psikolojisi
kesin bişey yaptı bunlar. yada yapacaklar.

Ya şu fani dünyada geçici menfaatler için değermi böyle kırıcı olmaya.. Nasıl verecekler bunların hesabını yazık.. 2 kuruş için böyle kırıcılık ne ayıp.. Senin parayla makinayi almanı gururlarına yediremediler.. Ne de olsa onlar sana borçlu.. Yaralarını deştın bi bakıma..

sen şu tarlayı araştır.
senden habersiz bi yolunu bulup satmış falan olmasınlar.
bunca sene kullanmaları yeterince büyük suç zaten ama aniden ortaya çıktıklarına göre
yeni bir büyük suç oluşmuş olabilir saçma bahanelerle seni sindirip üste çıkmaya çalışıyorlar.
bu suçluluk psikolojisi
kesin bişey yaptı bunlar. yada yapacaklar.

ben ilgilenemem ki tarla köyde.ben gidip de kime satıcam onu oralarda.istemiyorum da zaten.görüşmüycem hiçbiriyle.yarın dayımı arayıp konuşcam konuşursa tabi.tarla da onların olsun herşey onların olsun.bıktım artık insanların kadir kıymet bilmemesinden.uğraşacak takatim kalmadı..

ne yüzsüz insanlar var ya. senin başka yakının yok mu

babama anlatsam zaten karışmaz ki.ilgilenmez yani.yakınlarım da var ama nasıl davranacağımı ne yapacağımı şaşırdım ben de.kimseye anlatmadım olaylar daha da büyümesin diye.irtibatımı keseceğim onlarla ve unutmaya çalışacağım.öyle düşünüyorum..

Back
X