- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
aile terbiyesi burda gerekli işte
Bu cevap cuk oturmuskaydirigubbakcemile3 rep borcum olsunkaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aile terbiyesi burda gerekli işte
aynen öyle cnm ben çıkara çıkara bunu çıkardım sana tersse üzgünüm..
çocuğun evli birine de aşık olursa,onunla da evlendirir misin.aşık ya
kişi karsındakını kendı gıbı bılırmıs
tanımadıgınız bı kadının ne ahlakını bıraktınız ne saygısızlıgını
onun ahlakını yargılamak sızemı dustu![]()
Ben de aynen boyle oldum :1shok: aman Allah'im bu ne art niyet, adam kardesim
diyor yahu, kuzen bu yahu kardes bu, vala bu sekil dusunenler kocalarini oz kardesinden de kiskanir:1closedeyes:
kadın bilememiş kahve koyması lazım enseye ki çok ateşliyim demek anlamına gelsin:1ninca:
Valla ben diyecek birşey bulamıyorum bu yorumdan sonra..
Herkes karşısındakini kendisi gibi görür diyebilcem sadece..
Zira ben hiç böyle yorumlar çıkarmadım.. :1ninca::bbo:
eşimin daysının kızı 1 çocugu var eşinden boşanmış.eşime karşı çok lavbali davranıyor.sinir oluyorum ama belii etmiyorum.geçenlede eşimin halasıgile oturmaya gittik.bunlarda gelmişler.eşim tamir yapıyodu buda gelmiş kolayı enssesine degdirdi şişeyle sonrada içermisin felan diye sordu. osıra bende bebeylen ugraşıyordum.içim bituhaf oldu.eşime söledimde obeni kardeşi olarak görüyo dedi.fikirlerinie ihtiyacım var bu kızn yaptıklarına nasıl karşılık veriyim.siz olsanız kızarmıydınız.yoksa benmi abrtıyorum..
a.s.ağzına beynine parmaklarına sağlık vereliniortakecinnili hemen her mesjına katılıyorum ve
din izin veriyor diye bazı şeyleri normal görmek bana garip geliyor
dinimiz de var diye kaç tanemiz kocamızın bizden başka 3 kadınla daha evlenmesine ses çıkarmaz
bana görede kuzen kardeş gibi olmalı
valla siz nasıl bakarsanız bakın ben düz mantıkla bakıyorum bu olaya... bir başka kadın bir diğer kadının nasıl hiseettiğini anlamalı ve öyle davranmalı karşı tarafa... kadının kadına ettiğini kimsenin kimseye etmediğinide görüyoruz hergün tam sayfa... bir kadın herşeyi hisseder bir kadın bu işte bir iş var diyorsa doğrudur çünki iç güdülerimiz yanıltmaz bizi bunuda çok gördük buradaki bazı arkadaşlarda....
ben size saygı duyuyorsam sizde bana öyle saygı duymalısınız hadi kolay gelsin..
Vallahi biz düz mantık değil de, fantezi dünyanızın genişliğine verdik bu olayı..
Kırk yıl düşünsem mantığımla aklıma gelmeyecek yorumlar..
valla siz nasıl bakarsanız bakın ben düz mantıkla bakıyorum bu olaya... bir başka kadın bir diğer kadının nasıl hiseettiğini anlamalı ve öyle davranmalı karşı tarafa... kadının kadına ettiğini kimsenin kimseye etmediğinide görüyoruz hergün tam sayfa... bir kadın herşeyi hisseder bir kadın bu işte bir iş var diyorsa doğrudur çünki iç güdülerimiz yanıltmaz bizi bunuda çok gördük buradaki bazı arkadaşlarda....
ben size saygı duyuyorsam sizde bana öyle saygı duymalısınız hadi kolay gelsin..
badem gözlümün kuzenleri ile güreşir
bir tanesi ile hala şakalaşır evlenemessem benide alsana diye
vayyy demek aslında neler demek istiyomuş
kuzenlerin birbirine şaka yapmasını yanlış görmek bana ters
akraba evliliği daha da ters
akraba arası cinsel ilişkinin ensest olarak görülmemesi de düşündürcü
ülkemizde sıklıkla görülen dayıların amcaların küçük yeğenlerine yaptıkları ensest ve sapıklık olmuyor o zaman arkadaşım bence de abartıyorsun
tut ki o bayanın içi fesat, aklından seninkiler gibi! düşünceler geçiyor
sen kocana güvenmiyor musun
gerisinin vız gelmesi lazım değil mi
akraba evliğini ensestlik olarak görmüyorum.yukarıda yazdığınız sapıklık olarak mı görüyorum o zaman ben.