• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayısının Kızı

bende kuzenimin ensesinden içeriye buz atmıştım geçenlerde.
kola değdirmeyi "gel beni serinleteyim seni anlayan" zihniyet bunu nasıl anlar kimbilir.
karısı da potansiyel yollu gördü beni demek ki..

neyse;
ben adamın paçalı donlu halini bileceğim, aynı yatakta büyümüş olacağız, sonra iki günlük kadın gelip baa sen napıyorsun demeye kalkacak.
benden önce kuzen verir cevabını zaten..

çocuğun evli birine de aşık olursa,onunla da evlendirir misin.aşık ya

çocuğumu bu ikisi arasında ki farkı anlayack şekilde yetiştireceğimden şüphem yok.onun için benim çocuğum ALLAH'ın ,izniyle evli birine aşık olabilecek biri olmayacktır.

bu arada konuyu kuzenden evli birine aşık olmaya getirdiniz ya helal olsun valla..!

Son düzenleyen: Moderatör:
ecinnili hemen her mesjına katılıyorum ve
din izin veriyor diye bazı şeyleri normal görmek bana garip geliyor
dinimiz de var diye kaç tanemiz kocamızın bizden başka 3 kadınla daha evlenmesine ses çıkarmaz
bana görede kuzen kardeş gibi olmalı

Ben de aynen boyle oldum :1shok: aman Allah'im bu ne art niyet, adam kardesim
diyor yahu, kuzen bu yahu kardes bu, vala bu sekil dusunenler kocalarini oz kardesinden de kiskanir:1closedeyes:

kadın bilememiş kahve koyması lazım enseye ki çok ateşliyim demek anlamına gelsin:1ninca:

Valla ben diyecek birşey bulamıyorum bu yorumdan sonra..
Herkes karşısındakini kendisi gibi görür diyebilcem sadece..
Zira ben hiç böyle yorumlar çıkarmadım.. :1ninca::bbo:

valla siz nasıl bakarsanız bakın ben düz mantıkla bakıyorum bu olaya... bir başka kadın bir diğer kadının nasıl hiseettiğini anlamalı ve öyle davranmalı karşı tarafa... kadının kadına ettiğini kimsenin kimseye etmediğinide görüyoruz hergün tam sayfa... bir kadın herşeyi hisseder bir kadın bu işte bir iş var diyorsa doğrudur çünki iç güdülerimiz yanıltmaz bizi bunuda çok gördük buradaki bazı arkadaşlarda....

ben size saygı duyuyorsam sizde bana öyle saygı duymalısınız hadi kolay gelsin..

eşimin daysının kızı 1 çocugu var eşinden boşanmış.eşime karşı çok lavbali davranıyor.sinir oluyorum ama belii etmiyorum.geçenlede eşimin halasıgile oturmaya gittik.bunlarda gelmişler.eşim tamir yapıyodu buda gelmiş kolayı enssesine degdirdi şişeyle sonrada içermisin felan diye sordu. osıra bende bebeylen ugraşıyordum.içim bituhaf oldu.eşime söledimde obeni kardeşi olarak görüyo dedi.fikirlerinie ihtiyacım var bu kızn yaptıklarına nasıl karşılık veriyim.siz olsanız kızarmıydınız.yoksa benmi abrtıyorum..

sadece buna cevap vereyim.
kızılacak birşey yok. sizin kıskanacağınızı düşünmemiştir, öylesine yaptığı bir harekettir.
kızın yaptıklarına karşılık verilecek bir durum yok.

eşim de kız kuzenleriyle samimidir. şakalaşırlar da. hiç sorun edilecek birşey yok.

ben yapar mıydım, yapmam.
çünkü bazı eşlerin bu tür şakaları anlayamadığını öğrendim, artık mesafeli oluyorum ister istemez.
bu kuzenime karşı anormal bir hissim olduğunu göstermez(kardeşlerimden sonra onlar gelir), karısıyla gereksiz tartışma yaşamasını istememem yüzünden yapmam.

kuzenlerin birbirine şaka yapmasını yanlış görmek bana ters
akraba evliliği daha da ters
akraba arası cinsel ilişkinin ensest olarak görülmemesi de düşündürcü
ülkemizde sıklıkla görülen dayıların amcaların küçük yeğenlerine yaptıkları ensest ve sapıklık olmuyor o zaman
arkadaşım bence de abartıyorsun
tut ki o bayanın içi fesat, aklından seninkiler gibi! düşünceler geçiyor
sen kocana güvenmiyor musun
gerisinin vız gelmesi lazım değil mi

ecinnili hemen her mesjına katılıyorum ve
din izin veriyor diye bazı şeyleri normal görmek bana garip geliyor
dinimiz de var diye kaç tanemiz kocamızın bizden başka 3 kadınla daha evlenmesine ses çıkarmaz
bana görede kuzen kardeş gibi olmalı
a.s.ağzına beynine parmaklarına sağlık vereliniortak

valla siz nasıl bakarsanız bakın ben düz mantıkla bakıyorum bu olaya... bir başka kadın bir diğer kadının nasıl hiseettiğini anlamalı ve öyle davranmalı karşı tarafa... kadının kadına ettiğini kimsenin kimseye etmediğinide görüyoruz hergün tam sayfa... bir kadın herşeyi hisseder bir kadın bu işte bir iş var diyorsa doğrudur çünki iç güdülerimiz yanıltmaz bizi bunuda çok gördük buradaki bazı arkadaşlarda....

ben size saygı duyuyorsam sizde bana öyle saygı duymalısınız hadi kolay gelsin..

Vallahi biz düz mantık değil de, fantezi dünyanızın genişliğine verdik bu olayı..
Kırk yıl düşünsem mantığımla aklıma gelmeyecek yorumlar..

badem gözlümün kuzenleri ile güreşir
bir tanesi ile hala şakalaşır evlenemessem benide alsana diye
vayyy demek aslında neler demek istiyomuş

bu cümlenize katılmıyorum. saplantı derecesinde kıskançlık yapanlar var.
kız kuzenim, erkek kardeşini öptü diye karısı dünyanın kavgasını çıkartmıştı.
kocasını, kendisinden başka kimse öpemezmiş!!! -tatlicadiarzu-

öz ablayı bile kıskanan kadınlar varken, kadınlar herşeyi doğru hisseder diyemezsiniz.

kuzenlerin birbirine şaka yapmasını yanlış görmek bana ters
akraba evliliği daha da ters
akraba arası cinsel ilişkinin ensest olarak görülmemesi de düşündürcü
ülkemizde sıklıkla görülen dayıların amcaların küçük yeğenlerine yaptıkları ensest ve sapıklık olmuyor o zaman arkadaşım bence de abartıyorsun
tut ki o bayanın içi fesat, aklından seninkiler gibi! düşünceler geçiyor
sen kocana güvenmiyor musun
gerisinin vız gelmesi lazım değil mi

akraba evliğini ensestlik olarak görmüyorum.diye yukarıda yazdığınız şeyi sapıklık olarak görüyorum o zaman ben.

nasıl haksız ve saçma bir suçlama içindesiniz bilmem farkındamısınız

Son düzenleyen: Moderatör:
abartının da abartsıı bana göre bu konu
bu kadar kasmayın yahu
şakadır şaka mirmirmirmirmirmirmirmir

Yahu konuya son sayfadan başladım, açılan konuyu okumadan.

Sandım ki biri kuzeniyle evleniyor da ondan kıyamet kopmuş.

Meğersem bi kuzen bi kuzene şaka yapmış öbürü kıskanmış vs.

Ama konuya bak nerelere gelmiş. Her konuya müdahale varken bu konu neden 14 sayfa oldu daha çok birbirimizi yiyelim diye mi?

ılk baş sayfada ki mesaja da cevabım şudur;

Kardeşim, sen yokken onlar vardı ufak bebeklikten beraber büyümüşler ne var ki bunda.
Ben de kuzenlerimle abi kardeş gibiyim. Hep sıkıntılı anımda yanımda olup moral destek verdiler. Şimdi eşleri kıskansın mı ? Allahtan eşleriylede kardeş gibi severiz birbirimizide böyle durumlar yaşanmıyor.

akraba evliğini ensestlik olarak görmüyorum.yukarıda yazdığınız sapıklık olarak mı görüyorum o zaman ben.

akraba evliliği normal mi yani ??
yahu her şeyi geçtim normali anormalini
akraba evliliklerinde üçte bir ihtimal sakat çocuk doğma ihtimali var
her şeyi geçtim normal değil yani
ensestlik bana görede ama ensestliği geçtim olmaması gereken bir şey

Back
X