• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayısının Kızı

onaylamamak ayri, ar damari catlamis olmak ayri. hakarete varacak seyler kullanmayalim lütfen.

Pardon ama kıseye özel soyledım toplumdan bahsedıyorm.....
Kendi canın kanınnn oluyo kuzenın yegenın ..Onlara bısı olsa ılk senın canın yanar..
Aşk meşkk baska hısler nasıl hıssedılebılır kı.....

Hadı hıssedıldı savunmayın barii....Allah akıl fıkır versın deyın cekılınn..Savunmakda neyın nesi.........

üçlü tarma testi diye birşey bebek 2 aylıkken sanırım yapılıyor, özür varsa anne baba onayı ile anne karnında öldürülüyor, bu önlem dediğiniz şey, umarım değildir. bakın ben sizi kınamıyorum. sadece doğru değil diyorum, akraba evlılıgı özellıkle zorla yapılıorsa hepten yanlış. sevene bırşey dıyemem ama genelde aile zoru ıle evlendırılıyor gençlerımız, bunun savunulacak bır yanı yok. yapmayın lütfen

tabikide hayir önlem dedigim sey kan testi ve yukaridaki arkadasin dedigi gibi genlerle ilgili olna testler.

zorla evlendirilmek bambaska birsey,evlendirenler var tabikide biliyorm ve o insanlar icin cok üzüylüyorum bu ayri bisey

Yaa gunumuzde neler oluyoo........ Yenqesıne asık olann..Kaynıyla oynaşann neler neler.....
Bunlarda normal olsun ozman aşk dıyelım örtelim üstünü.....

Bunların savunulcak bır tarafı yoksa kuzenle ask yasamanında yok........

Nefret ederim el şakalarından hemen uyarırım yapanı hoşlanmıyorum diye eşimede birileri yapsa eşim için sorun olmasa bile yine ben yapan kişiyi uyarırım hiç hoşlanmaz el şakasından diye eşim anlar zaten tavrımdan oda der hemen de get diye...akraba neyse ne sonuçta istedikleri gibi kardeş gibi görsünler birbirlerini elin kızı yada elin oğluyla evleniyorlar diye insanların tavırlarını biraz toplaması lazım...vallahi her türlü şakaya gelirim ama el şakasına hayır ..eşime bir bayan yapsa yine kızarım ne o hayırdır bakışı atarım eşime oda anlar tavrını koyar ..sende eşine söyle açık açık hoşlanmıyorum sen tavrını koyarsan yapmaz de söylesin açık açık desin ki el şakası yapma hoşlanmıyorum bilmeme ne...boşanmış olduğu içinde ön yargılı davranma tabi sakın bayana gerçekten kötü niyeti olmayabilir sadece eşine anlat tavır koysun başka bişey gelmiyor aklıma şimdi=)

işte budur ağzına sağlık cnm..

tabikide hayir önlem dedigim sey kan testi ve yukaridaki arkadasin dedigi gibi genlerle ilgili olna testler.

zorla evlendirilmek bambaska birsey,evlendirenler var tabikide biliyorm ve o insanlar icin cok üzüylüyorum bu ayri bisey

vereliniortak böyle düşünmenıze sevındım. ben şahsınızı kınamıyorum, aşka son derece önem verıyorum, ama benım ıçın akraba evlılıgın neden olmaması gerektıgını yazdım. buraya yazarken hep 16 17 yaşında kızların da okudugunu duşunerek yazıyorum. bır kıvılıcım yeter eger duygusal boşluga duşerlerse. bu nedenle uzerıne basarak yazmak anlatmak ıstedım konuyu görunce. sevgıler

Yaa gunumuzde neler oluyoo........ Yenqesıne asık olann..Kaynıyla oynaşann neler neler.....

ikisi aynı şey mi allah aşkına sapla samanı karıştırmayın lütfen ya. yenge ve kayın dediğiniz insanlar evli olan insanlar. ayrıca evli insan bırak kaynını yengesini elin elli kat yabancısıylada yapsa aynı şeyi ,yaptığı şeyin adı bellidir.

Allah Allah ne alaka yahu. Siz evli olup aldatanları anlatıyorsunuz. Bu akrabada olsa yabancı da olsa ahlaksızlıktır ve konumuzla alakası yoktur.
Bende kuzenlerle evliliğe hayır diyorum onlarıda savunmuyorum ama sizin anlattığınızla hiçbir alakası yok bunun. Akraba evliliği yapanları da ağır sözlerle eleştirmek eleştiri sınırını aşmak oluyor.
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Yorumlara dikkat edelim.

Pardon ama kıseye özel soyledım toplumdan bahsedıyorm.....
Kendi canın kanınnn oluyo kuzenın yegenın ..Onlara bısı olsa ılk senın canın yanar..
Aşk meşkk baska hısler nasıl hıssedılebılır kı.....

Hadı hıssedıldı savunmayın barii....Allah akıl fıkır versın deyın cekılınn..Savunmakda neyın nesi.........

gönülün kime konacagi belli olmaz canim. hissettigi seye karisamazsin. sen yapmiyorsan yapma, ama baskasina hakaret etme. sevmedigimiz seyi yapan herkese hakaret mi edelim simdi. ne alaka yani

bekar olduktan sonra, baskasiyla evli olmadiktan sonra, aranda bir engel olmadigi sürece herkes herkesle evlenebilir.
ikisini ayni kefeye koyamazsin. birisi yengesi, evli, yuvasi olan insan. evli olan evliligini bilsin.
bekar iki kuzen neden evlenmesin ki. asiklarsa evlenirler. kimsenin gönlüne kota koyamazsin. dayatmalarla hakaretlerle kimseye bisey ögretemezsin

ikisi aynı şey mi allah aşkına sapla samanı karıştırmayın lütfen ya. yenge ve kayın dediğiniz insanlar evli olan insanlar. ayrıca evli insan bırak kaynını yengesini elin elli kat yabancısıylada yapsa aynı şeyi ,yaptığı şeyin adı bellidir.

vereliniortak

Allah Allah ne alaka yahu. Siz evli olup aldatanları anlatıyorsunuz. Bu akrabada olsa yabancı da olsa ahlaksızlıktır ve konumuzla alakası yoktur.
Bende kuzenlerle evliliğe hayır diyorum onlarıda savunmuyorum ama sizin anlattığınızla hiçbir alakası yok bunun. Akraba evliliği yapanları da ağır sözlerle eleştirmek eleştiri sınırını aşmak oluyor.
Kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Yorumlara dikkat edelim.

vereliniortak

vah vah
Allahın ve kanunlarmızın yasak koymadığı bi olaya
insan
"ensest ...ahlaksız... ar damarı çatlamış " demiş...
varmı başka hakaret edicek olan?
ahkam kesmek kolay
büyük konuşmamak lazım
herkesin başına gelebilir...

benim aile yaşantıma ve bi çok kişinin yaşantısına göre
amca.dayı,hala,teyze,kardeş ve kardeş çocukları dışındaki kişilere nikah düştüğü için msafe koyulur
bu "akraba evliliğini illa yapın" demek değildir.ama ensest te değildir.

siz mesafe koymazsınız sırtına atlarsınız yada öper koklarsınız ne yaparsanız yaparsınız
ama hakaret edemezsiniz.

benimde var tanıdığım dayı oğluyla evlenmiş ...zina değil haram değil yada yasal olmayan bişi değil kimene?...bu çirkin yakıştırmalar çok talihsizce olmuş

Son düzenleme:
herkez yorumunu yazmakta serbest ve özgürdür fakat hiç kimse sınırsız özgür olma lüksüne sahip değil.
özgürlüğümüz başkasının maddi ve manevi varlığına zarar veriyorsa orada durmak lazım.
evet akraba evliliği çok yanlış
evet çocukların sakat doğma ihtimali var vs. vs.
bunları dile getirmek güzelde
akraba yada kuzenlerin evliliğine ensesttir ahlaksızlıktır sapıklıktır sapkınlıktır denmesi ne kadar doğru
kuzeniyle evlenip çoluk çocuğa karışmış kimse yıllardır sapık bir ilişki mi yaşıyor.

diğer taraftan hakaret içeren yorumlara karşı çıkanlarda hemen akraba evliliğini savunur duruma düşürülüyor. neden bu çaba
ben kendi görüşünü benimsetmeye benim gibi düşünmeyen şudur budur anlayışına veee akraba evliliğine kuzenlerin evliliğine vs. karşıyım. fakat evlenene saygı duyarım.

vah vah
Allahın ve kanunlarmızın yasak koymadığı bi olaya
insan
"ensest ...ahlaksız... ar damarı çatlamış " demiş...
varmı başka hakaret edicek olan?
ahkam kesmek kolay
büyük konuşmamak lazım
herkesin başına gelebilir...

benim aile yaşantıma ve bi çok kişinin yaşantısına göre
amca.dayı,hala,teyze,kardeş ve kardeş çocukları dışındaki kişilere nikah düştüğü için mesefe koyulur
siz koymazsınız sırtına atlarsınız yada öper koklarsınız ne yaparsanız yaparsınız
ama hakaret edemezsiniz.
bu "akraba evliliğini illa yapın" demek değildir.ama ensest te değildir.

benimde var tanıdığım dayı oğluyla evlenmiş ...zina değil haram değil yada yasal olmayan bişi değil kimene?...bu çirkin yakıştırmalar çok talihsizce olmuş

agzina saglik canim

Bende teyzemin ve amcamın çocuklarıyla kardeş gibi büyüdüm,bizim anlayışımıza göre akraba evliliği ters ve yanlış bir davranıştır..
Ama bu durumu ağır ithamlarla yargılamak bence de çok yanlış...Sırf bizim doğrumuza uymuyor diye onların düşüncelerini taşlayamayız..Her şey saygıda başlar ve biter..

tabi dul ya dul olmasa bu hareketi yapsa bu kadar sinir olmazdiniz sanirim bence sacma bir paronaya bu kuzen farzedin kocaniza simarikca davrandi esinizde kuzenine kotu gozle bakip uzerine mi atliycak hemen cok sacma senin halanin oglu falan yok mu

Son düzenleme:
Ben ilk mesaja göre yorum yapayım.
Konunun amacına uygun olsun.
Her şeyin bir sınırı olmalı, buna yakınlık da dahil.
Akraba bile olsa samimiyet cıvıklığa dönüşmemeli bence.
Tarafların hangi niyette olduğunu kimse bilemez çünkü.
Benim de çok yakın olduğum kuzenlerim var, ama samimiyetimiz de bir yere kadardır.
Hele de belli bir yaştan sonra insan ister istemez davranışlarına daha da dikkat ediyor.
Evli olunca daha da dikkat edilir sanırım.
Resmi olunmaz, ama samimiyetin sınırı çizilir diye düşünüyorum.
Kötü niyetli kişi zaten bir şekilde niyetini belli eder.
Allah kötü niyetlilerden korusun hepimizi :Saruboceq:[/B

Arkadaşlarr benım kuzen anlayısım teyzemın dayımın oglu kızı..Amcayı halayı hıc katmıyorum onlarla kan bagıda oluyoo ....... Sızınkı farklımı ?????

Nasıl bıze göre anormal sıze göre normal olabılır....Kuzen kuzendırrr ve aşk meşk anormaldır....

Hiç mi insan kalmdı ?? Komsuna asık ol....ış arkadasına ol....Okul arkadasına ol......Arkadasnın arkadasına ol..

Arkadaşlarr benım kuzen anlayısım teyzemın dayımın oglu kızı..Amcayı halayı hıc katmıyorum onlarla kan bagıda oluyoo ....... Sızınkı farklımı ?????

Nasıl bıze göre anormal sıze göre normal olabılır....Kuzen kuzendırrr ve aşk meşk anormaldır....

Hiç mi insan kalmdı ?? Komsuna asık ol....İş arkadasına ol....Okul arkadasına ol......Arkadasnın arkadasına ol..

Size göre bize göre doğru şöyle oluyor canım,insanlar çeşit çeşittir aynı şekilde düşünceleri de farklı olabilir...Hepimiz aynı düşünsek aynı kaderi yaşardık değil mi ? Sana göre anormalse aşık olmazsın,bu kadar basit aslında..

Back
X