dayısıyla birlikte gelecekmiş fikirlerinizi istiyorum

Ayy canım yeni gördüm konunu, çok sevindim senin adına. :) Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah bi daha hiç ayrılık olmaz, canım bencede sende yanında bi arkadaşını, bi akrabanı falan götür, ne olur, ne olmaz yani, ama illa ki istemiyorum, baş başa kalmak istiyorum diyorsan uygun bi dille söylemen gerekir.

Ayy canım yeni gördüm konunu, çok sevindim senin adına. :) Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah bi daha hiç ayrılık olmaz, canım bencede sende yanında bi arkadaşını, bi akrabanı falan götür, ne olur, ne olmaz yani, ama illa ki istemiyorum, baş başa kalmak istiyorum diyorsan uygun bi dille söylemen gerekir.

çok çok teşekkür ederim tatlım:9: açıkcası bu buluşmada baş başa olmak istiyorum ben ve bunu seninde dediğin gibi uygun bi dille söyledim şimdilik kapattık konuyu ama anladı beni umarım gelmez dayısı:1:

aaa hayırlı olsun..İnan sevindim bende.. Tabi başbaşa olmanızın tadı bi başka ama başbaşa kalacağınızın garantisini verdiyse eğer yalnız gelmesi konusunda ısrar etme bence..Şimdi sen desende gelmesin, dayısı söyleyemez erkek milleti..sırf tadınız bu yüzden kaçmasın..hem ailesinide tanımaya başlıyosun bide burdan bak..

anladım cnm bizide haberdar et çatlarız valla :1: gerçkten herkes çok sevinmiş yaa barışmanıza :1: bakıyorumda topiğe herkes çok sevindim diyerek başlıyor söze :16: :1:

evet canım gerçekten çok ama çokk teşekkür ederim çünkü herkes biliyor çok üzüntülü zamanlar geçirdim:50: iyi ki varsınız gerçekten sizlerle üzüntüyüde sevincide paylaşmak çok güzel :9::9:

aaa hayırlı olsun..İnan sevindim bende.. Tabi başbaşa olmanızın tadı bi başka ama başbaşa kalacağınızın garantisini verdiyse eğer yalnız gelmesi konusunda ısrar etme bence..Şimdi sen desende gelmesin, dayısı söyleyemez erkek milleti..sırf tadınız bu yüzden kaçmasın..hem ailesinide tanımaya başlıyosun bide burdan bak..

çok teşekkür ederim canım benim evet sırf böyle bir mesele yüzünden aramızda tatsızlık çıkmasın bide eğer getirmeyi isterse üstelemeyeceğim bende :54:

kızlar ya sanırım yarın geliyor ama bana söylemeden süpriz yapacak sanırım ya off hazırlıksızım ben ne yapıcam şimdii:18::18::18::18::16::16::16:

:1: cnm süpriz yapacağını nasıl anladın kii , bence yarın erkenden uyan süslen püslen hazır bekle :1:

tatlım dün gece yarın ne yapacaksın sordu sordu durdu bide erkenden uyudu sabah erken kalkmam gerek dedi ve gün boyu boşken akşam gitti arabasını bakıma verdi ve biliyorum ki uzun yolculuklar yapacağı zaman arabayı bakıma götürür genelde :18::18: bilmiyorum belki de ben öyle anlıyorum ama içimde öyle bir his var zaten 2 buçuk saat mesafe oladabilir yani off çok heyecanlıyım :18:/COLOR]

tatlım dün gece yarın ne yapacaksın sordu sordu durdu bide erkenden uyudu sabah erken kalkmam gerek dedi ve gün boyu boşken akşam gitti arabasını bakıma verdi ve biliyorum ki uzun yolculuklar yapacağı zaman arabayı bakıma götürür genelde :18::18: bilmiyorum belki de ben öyle anlıyorum ama içimde öyle bir his var zaten 2 buçuk saat mesafe oladabilir yani off çok heyecanlıyım :18:/COLOR]

Tamam cnm bizide durumdan haberdar et merak ediyoruzzz :1:

Back
X