Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni çıkmış bir gebelik testi.İlişkiden 3-5 gün sonra idrarla bakınca sonuç veriyor ve % 100'e yakın diyorlar.Bilgisi olan varmı.
Adı:days comfort bilgisi olan yada kullanan paylaşırsa sevinirim
Iliskiden 3-5 gun sonra embriyo rahme yerlesmemis olur bence. Embriyo yerlesmeden beta hcg salgilanmaz. Salgilanmayinca da gebelik bilinemez. Ben bu sekilde biliyorum belki yanlistir benim bildigim.
Iliskiden 3-5 gun sonra embriyo rahme yerlesmemis olur bence. Embriyo yerlesmeden beta hcg salgilanmaz. Salgilanmayinca da gebelik bilinemez. Ben bu sekilde biliyorum belki yanlistir benim bildigim.
Teşekkür ederim.Sanırım buradaki 3-5 gün hcg salgılamasından dolayı gün olarak belirtiliyor.Kanda da çıkıyor ancak kan vermek biraz zor oluyor.
Tekrar teşekkür ederim
Bhcg bile dollenmeden 7-12 gun sonra kanda yukselmeye basliyor. Bu degerin idrara gecmesi zaten 25 gunu buluyor. Bhcg enson idrara geciyor cunku. Bunlar kesinlikle satis hileleri. Hicbir sekilde bilimsel bi taraflari yok.