• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Arkadaşlar merhaba, yarın regl günüm, bugün predictor ile test yaptım çok silik bir çizgi var gibi sanki, birkaç gün önce nimo marka ile yapmıştım negatif çıkmıştı. Silik çizgi var mı sizcede? Umutlanmalımıyım🥹

Eklentiler

• IMG_6969.webp
    IMG_6969.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_6968.webp
    IMG_6968.webp
    127 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_6972.webp
    IMG_6972.webp
    122,3 KB · Görüntüleme: 72
Benimde adet olmam gereken gün bugünde aslında 2 gün gecikmem var diğer aylara göre ama düzenli 28 günde bir olduğum zamanı hesaplarsam bugün adet günüm kaset testler negatif çıkıyor eşime erken gebelik testi aldırcam bu akşam yapmayı düşünüyorum tutabilirsem bi 2 saat idrarımı eğer yapcam tutamazsm sabaha denicem normalde bu saate kadar olmam lazımdı ama yok ağrım var ama tık yok bende çok heyecanlıyım kendimi aynı zamanda dinliyorum bi garip yani umarım güzel haberleri alırız

Arkadaşlar merhaba, yarın regl günüm, bugün predictor ile test yaptım çok silik bir çizgi var gibi sanki, birkaç gün önce nimo marka ile yapmıştım negatif çıkmıştı. Silik çizgi var mı sizcede? Umutlanmalımıyım🥹
Hayırlı olsun cnm benimde ilk testimde böyle çıkmıştı ilk başta sonra net oldu bı süre sonra sılık olursada hamılesın sabah yapman gereken ama

Benimkinde var mı acaba bi bakar misiniz
bazı testler yalancı pozitif çıkarabiliyor kızların da dediği gibi ama güvenli bi test markasıysa bence de var çizgi görünüyor umarım bebişin seninledir diyelim kan testi yaptır kesin sonucu öyle öğrenirsin :)

Benimkinde var mı acaba bi bakar misiniz
bazı testler yalancı pozitif çıkarabiliyor kızların da dediği gibi ama güvenli bi test markasıysa bence de var çizgi görünüyor umarım bebişin seninledir diyelim kan testi yaptır kesin sonucu öyle öğrenirsin p
Allahım kucağımızı boş bırakmasın 🥺 kaç aydır düşünüyorsunuz çocuk
daha çok yeni bu ay ilkti ama regl gecikince olduğunu düşündüm kısmet ya önümüzdeki aya bakalım. peki siz ne zamandır düşünüyorsunuz inşallah güzel haber alırım senden de 🧡

Back
X