Days doctor erken gebelik testi, hamile miyiimmm???

ankakusumamoste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
9
2
1
28
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 6 7 aydır bebek istiyoruz ama malesef ki her ay aldığım testlerde yalancı pozitifi bile göremedim 😂 adetlerim düzenlidir en fazla birkaç gün gecikme yaşarım. Bugun 31.günüm ve en geç yarın adet olmam gerekiyor. Az önce days doctor erken gebelik testi yaptım ve sadece benim gördüğüm bi hafif çizgi var. Sizlere sormak istiyorum sizde görüyor musunuz lütfen cevaplayın 🥹🥹

Eklentiler

• IMG_9115.webp
    IMG_9115.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 283
  • IMG_9116.webp
    IMG_9116.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 278
  • IMG_9117.webp
    IMG_9117.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 277
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 6 7 aydır bebek istiyoruz ama malesef ki her ay aldığım testlerde yalancı pozitifi bile göremedim 😂 adetlerim düzenlidir en fazla birkaç gün gecikme yaşarım. Bugun 31.günüm ve en geç yarın adet olmam gerekiyor. Az önce days doctor erken gebelik testi yaptım ve sadece benim gördüğüm bi hafif çizgi var. Sizlere sormak istiyorum sizde görüyor musunuz lütfen cevaplayın 🥹🥹
Evet bende gördüm çizgiyi, regliniz bikaç gün geçsin kan verin garanti olsun

Evet bende gördüm çizgiyi, regliniz bikaç gün geçsin kan verin garanti olsun
Gerçekten gördünüz müü?? Aslında bu ay tam vazgeçtiğim bir aydı, öyle düzenli bir ilişkide yaşamadım. Eskiden gün aşırı bütün aya dikkat ederdim. Herkes tam vazgeçtiğinde olur der ya kendimi kandırmayıda istemiyorum 🥹

Gerçekten gördünüz müü?? Aslında bu ay tam vazgeçtiğim bir aydı, öyle düzenli bir ilişkide yaşamadım. Eskiden gün aşırı bütün aya dikkat ederdim. Herkes tam vazgeçtiğinde olur der ya kendimi kandırmayıda istemiyorum 🥹
Bende gebeliğimde vazgeçtiğim ay hamile kalmıştım. Sıkı sıkı takip edip 3-4 ay kalamayınca artık psikolojik olarak kaldıramıyordum yeter korunucam olmazsa da olmasın dedim hiç dikkat etmedim hamilelik oldu. O düşükle sonuçlandı, ancak ikincisi de yine aklımda hiç gebelik olmayan bi dönemde sürpriz olarak geldi nerdeyse de doğurucam artık

Bende gebeliğimde vazgeçtiğim ay hamile kalmıştım. Sıkı sıkı takip edip 3-4 ay kalamayınca artık psikolojik olarak kaldıramıyordum yeter korunucam olmazsa da olmasın dedim hiç dikkat etmedim hamilelik oldu. O düşükle sonuçlandı, ancak ikincisi de yine aklımda hiç gebelik olmayan bi dönemde sürpriz olarak geldi nerdeyse de doğurucam artık
Ah ne güzel bir haber, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah 🙏🏻 bizlerede nasip olsun bakalım artık biraz heyecanlandırdı beni ama bu testlere pek güven olmuyor okuyorum sitedeki yorumları ..

Merhaba sonucunuz nedir hamile misiniz?

days doctor yalancı pozitif cıkarıyor. benimde aynı böyleydi kanda cıkmadı

Benim bu ay bundan daha koyu direk belli olan çizgi vardı normalde hiç çizgi göremedim bu testte bu ay belli şekilde çizgi çıktı ama kan negatif geldi bence başka testte deneyin

Back
X