Amin cnm da çok okudum burda kımyasala dönen çok olmuş umarım bnm öyle olmaz belim çok ağrıyor …Hamilesinnn hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahsen hangi testlerle öğrendin belirtilerin nelerdi regl geciktimi canım
yok yok kötüyü düşünme öyle birşey olmaz inşallah şuan arkadaşımda hamile yeni onunda beli ağrıyor normal demiş doktor.. bu arada ben kan vermeye gitmedim daha emin olamadığım için test yapıp duruyorum habireAmin cnm da çok okudum burda kımyasala dönen çok olmuş umarım bnm öyle olmaz belim çok ağrıyor …
Benim düzensiz bazen 30 bazen 35 26 değişiyor ben Novacheck yaptım silik çıktı bugunde artımed kaset deılde çubuk gibi olan vardı ondada silik hayali çıktı işte sen kan vermedin mi
İnşallah cnm koyulaşma oldu mu bir tıkta olsayok yok kötüyü düşünme öyle birşey olmaz inşallah şuan arkadaşımda hamile yeni onunda beli ağrıyor normal demiş doktor.. bu arada ben kan vermeye gitmedim daha emin olamadığım için test yapıp duruyorum habire
İlk gördüğüm günden bu Güne sanki daha koyu gibi bilemedim ki belkide ben öyle görmek istediğim için öyle görünüyorİnşallah cnm koyulaşma oldu mu bir tıkta olsa
Bir onuda dene olmazsa kan ver için rahat eder hiç olmazsaYarın sabah son testimi yapacağım days doctor kaldı bi tane sadece bakalım ne çıkacak
Doğru söylüyorsun öyle yapcam olmadıBir onuda dene olmazsa kan ver için rahat eder hiç olmazsa
Maalesef canım. Stresten gecikmiş. Erken gebelik testleri yorumlarını okuyunca hepsini kullanmaktan vazgeçtim. Reglim 3-4 gün geciktiğinde kan testi vermeyi düşünüyorum.Siz n’aptınız gebe misiniz
Doğruluk payı nedir sizce markası days doctor acill cevaplarmısınız!!!Maalesef canım. Stresten gecikmiş. Erken gebelik testleri yorumlarını okuyunca hepsini kullanmaktan vazgeçtim. Reglim 3-4 gün geciktiğinde kan testi vermeyi düşünüyorum.
Merhaba sonuç nedir başka bir test yaptınız mıDoğruluk payı nedir sizce markası days doctor acill cevaplarmısınız!!!
Valla bende silik çizgi çıktı ama kan sonucum negatifDoğruluk payı nedir sizce markası days doctor acill cevaplarmısınız!!!
Hayır testi yenilemedim kan verdim 2.5 çıktı baksanıza negatif test yalancı pozitif göstereblyomuş demekkiMerhaba sonuç nedir başka bir test yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?