• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Days doctor erken gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rabiamuallime

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
16
Hanımlar merhaba Days doctor erken gebelik testi sonucu bu şekilde adetime iki gün var sizce gebelik var mı ?

Eklentiler

• IMG_2516.webp
    IMG_2516.webp
    61,4 KB · Görüntüleme: 383
Days doctor yalancı pozitif çıkartabiliyormus. Benim de böyle çıktı ama emin olmak için adet günümü bekleyecegim

benımde aonucum boyle bı gun kaldı adetime siz daha yaptınız mı ?

Üzüldüm gerçekten ben de yaptım benim de böyle çıktı hem de dört tanesinde de çıktı sonra başka bir test aldım onda çıkmadı

benim de yarın adet günüm ufacık pembe beyaz şeklinde bir akıntım oldu bugün de minicik bir kahverengi akıntım oldu pirinç kadar öyle söyliyim ama testim silik çizgi bile yok hatta atayım sana bak ben mi göremedim bilmiyorum ya da diğer yaptığım doktor gebelik testi kuyucuk için bana yok gibi geliyor

Eklentiler

• IMG_0277.webp
    IMG_0277.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 257
  • IMG_0248.webp
    IMG_0248.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 353
Kızlar yaptınız mı sonuç ne? Benimkine de 5 gün var belirtileri var birçok kişi yapmış ve çıkmış silik de olsa kararsızım test yapmak konusunda

benim de yarın adet günüm ufacık pembe beyaz şeklinde bir akıntım oldu bugün de minicik bir kahverengi akıntım oldu pirinç kadar öyle söyliyim ama testim silik çizgi bile yok hatta atayım sana bak ben mi göremedim bilmiyorum ya da diğer yaptığım doktor gebelik testi kuyucuk için bana yok gibi geliyor
Merhaba test yaptınız mı

vallahı adet oldum diye yapmadım . 2 gun leke oldu sonra aşırı derecede kanamam oldu 2 gun sonra 2 gun yine leke bitti

Back
X