• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Days doctor erken test doğru mu

a1313

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
merhaba bugün regl tarihimin 1. Günü henüz olmadım elimde days doctor erken gebelik testi vardı sizce güvenilir bir marka mı gebelik kayıplarım oldu iğne başlamam gerekiyor varsa emin değilim şimdi yaptım ilk idrarla değil bide öncesinde kaset test yaptım onda negatif ti sizce var mı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 389
merhaba bugün regl tarihimin 1. Günü henüz olmadım elimde days doctor erken gebelik testi vardı sizce güvenilir bir marka mı gebelik kayıplarım oldu iğne başlamam gerekiyor varsa emin değilim şimdi yaptım ilk idrarla değil bide öncesinde kaset test yaptım onda negatif ti sizce var mı
Kaset test düşük değeri göstermez yarın sabah testi tekrarla bence farklı markayla ya da kan ver test güvenilir değil diyorlar ama var gibi duruyor

Hemen çıktı saniyesine ama of bilmiyorum hiç sabrım yok

Hemen çıktı saniyesine ama of bilmiyorum hiç sabrım yok
Canım bende de aynısı oldu regl oldum yalancı pozitif çok veriyor bu marka diyorlar sen bence başka test yap

Merhaba hamile misiniz ? Ben de bugün akşamdan yaptım aynı marka test sizinki gibi çıktı benim de güvenemedim

Eklentiler

• IMG_67C17FEF-2941-4DEC-8DDD-E229ECDB810D.webp
    IMG_67C17FEF-2941-4DEC-8DDD-E229ECDB810D.webp
    7 KB · Görüntüleme: 282
Selam sizde durum nedir bende dün yaptım bu marka ile aynısı çıktı başka markada çıkmadı
Mesajı görmemiştim arkadaşın durumu nedir bilmem ama benim negatif yani markaya asla güven olmaz

Selam sizde durum nedir bende dün yaptım bu marka ile aynısı çıktı başka markada çıkmadı
Merhaba geçen ay yapmıştım ve hamilelik yoktu alınmaması gereken testlerden maalesef

Evet başka test ile yaptım negatif yorumlarada baktım hep yaşancı pozitif vermiş yazık insanların duyguları ile oynuyorlar
Ben bu sefer dijital test sipariş verdim bakalım o nasıl sonuç verecek buraya yazarım

Hangi marka aldınız benimde bugün bat bakalım ne olcak beklemedeyim
Meicomed qrtest diye geçiyor 3 dk da sonuç verdi no dedi tabii benim bata 4 gün fiyatı da bayağı uygun 3 tane dijital test çıkıyor içinden bakalım bat geçince bir tane daha yaparım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 102
Meicomed qrtest diye geçiyor 3 dk da sonuç verdi no dedi tabii benim bata 4 gün fiyatı da bayağı uygun 3 tane dijital test çıkıyor içinden bakalım bat geçince bir tane daha yaparım
İyiiymiş doğruluk payı ne acaba en azından çizgi aratmaz net

İyiiymiş doğruluk payı ne acaba en azından çizgi aratmaz net
Bat geçince tekrar yapacağım hem bu dijital testten hem de normal kaset testten bakalım nasıl olacak sonuç yine yazarım buraya

Back
X