Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sızın de böyle mi göründü ikinci çizdi bir dakika içinde bekleyince oluşmadı ama yine de hatalı mı eczane hemen bunu verdi ne bileyimMerhaba days doctor yalancı pozitif verebiliyor baska marka varsa dene yada yarında regl olmazsan kan ver
Bana hamilesiniz gibi geldi bilemiyorum prodoctor ile yapınHamile miyim bugün adet olmam gereken gün 30 günde bir oluyorum erken gebelik testi yaptım testin üzerinde ilişkiden 10 gün sonra bile net sonuç diyor ama benim ikinci çizgi neden bu kadar silik sizce nedir
Eki Görüntüle 3606560 Eki Görüntüle 3606561
Aaa bu marka böyle hatalı mıkesinlikle yalancı pozitif.
evet bende de aynı sekilde cıktı ama gebelik yoktu canım. Predector ile deneAaa bu marka böyle hatalı mı
Sizin bekleyince mi çıktı ikinci cizgi ilk anda çıktı mı belki kuruma çizgisi olduğu için hatalı olmuşturevet bende de aynı sekilde cıktı ama gebelik yoktu canım. Predector ile dene
Günün geçti mikızlar merhaba , ben kaç günden beri hamile olabilirmisin sen lafına inanarak kasset test yaptım bu sabah test negatif adet günüm pazartesi normalde ama şöyle bişi var son 3 gündür iştahım açık ve sürekli olarak aç uyanıyorum ve asla doydugumun farkında değilim ve inanılmaz şişlik yapıyo yemeklerden sonra ve sürekli olarak uykum var ve az önce wc ye gittiğimde durduk yere miğdem bulandı ve kustum cumartesi günü emar var ona girmem gerek yarın devlette test veersem sizce cıkar mı varsa bile
Bence bekle canımtakvime göre pazartesi adet olmam gerek 3 günüm var yani daha
Girme amara röntgene bile girmemelisin ertele bencecumartesi emara giricem ama bide böle bişi var ondan korkuyorum
varsa bile bişi olur mu diye
anında ikinci cizgi cıktı sizin fotodaki gibi. Ama geblelik yoktu.Sizin bekleyince mi çıktı ikinci cizgi ilk anda çıktı mı belki kuruma çizgisi olduğu için hatalı olmuştur
Görünüyor adet günüm bugün yanıltır mı test çok da, sevinmiştim
Benimde boyleydi bende ilk 5 dakkada cikti ama tabi bu durum sizde hamile degilsiniz anlamini tasimaz baska marka ile mutlaka tekrarlaSızın de böyle mi göründü ikinci çizdi bir dakika içinde bekleyince oluşmadı ama yine de hatalı mı eczane hemen bunu verdi ne bileyim
Peki olduğum zaman diliminde sonuç çıkar mıBenimde boyleydi bende ilk 5 dakkada cikti ama tabi bu durum sizde hamile degilsiniz anlamini tasimaz baska marka ile mutlaka tekrarla.