Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 6 gün kala gün test yaptım ama çok hafif ikinci çizgiyi gördüm hamile olma olasılığım gerçekten varmıdır yada hamilelik olsa erken gebelik testinde varla yok arasımı görünür
Kız Allah seni o nasıl isim çok güldüm ve evet senin gayet net var hayırlı olsun kuzum git kan ver daha bekleme artışı takip edersin dua et benimde pozitif çıksın banada nasip olsun
Buda benım testim adetime 3 gün var doctor days test ama ben nedense oladar yorum okudum herkes yalancı pozitif demiş ondan pek ümitlenmedim 10 dk içinde belirginleşti stresten mi agrıyo karnım adetmi olcak bilmiyorum ama bende iyice gerıldım
Eki Görüntüle 3589155
Buda benım testim adetime 3 gün var doctor days test ama ben nedense oladar yorum okudum herkes yalancı pozitif demiş ondan pek ümitlenmedim 10 dk içinde belirginleşti stresten mi agrıyo karnım adetmi olcak bilmiyorum ama bende iyice gerıldım