Days doctor gebelik testi

kzm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2025
44
8
1
28
Arkadaşlar bu testi yapıp yanlış sonuç veren oldumu

Bende yalancı çok çıkardı.. kaset testler biraz daha güvenli

Bende yalancı çok çıkardı.. kaset testler biraz daha güvenli
Kaset testte yaptım artı Med mi ne oda silik çıktı inada hep yanlış diyorlar anlamadım çok dikkat ediyoruz korunuyoruz böyle bir şey olması çok zor diye düşünüyorum ama 10 gün geçti .. majezik içmiştim o mu geciktiriyor bilmiyorum

Kaset testte yaptım artı Med mi ne oda silik çıktı inada hep yanlış diyorlar anlamadım çok dikkat ediyoruz korunuyoruz böyle bir şey olması çok zor diye düşünüyorum ama 10 gün geçti .. majezik içmiştim o mu geciktiriyor bilmiyorum
Artı med çeşme suyuyla bile pozitif çıkan bi test . İki testte de marka seçiminiz talihsiz olmuş .

Days comfort alın %98 kesin sonuç

Artı med çeşme suyuyla bile pozitif çıkan bi test . İki testte de marka seçiminiz talihsiz olmuş .

Days comfort alın %98 kesin

Days comfort alın %98 kesin sonuç
Oda beni buldu 🤣 inşallah bişey yoktur da hamile değilimdir. Yarinda adet olmazsam pazartesi sağlık ocağında kan vercem

Ee sende hep yanlış pozitif çıkartan testleri almışsın bacım 😂

Back
X