Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar Days Doctor gebelik testi yaptim bu sekilde cikti acaba her defasinda mi yanlis gosterir bu testler kafam karisti fotografi ceviremedim belli oluyor mu bilemiyorum
Merhabalar Days Doctor gebelik testi yaptim bu sekilde cikti acaba her defasinda mi yanlis gosterir bu testler kafam karisti fotografi ceviremedim belli oluyor mu bilemiyorum
Hamile misiniz iki gündür bu marka ile test yapıyorum ilkind silik çıktı yorumları okudum düştüm direk sonra sabah ilk idrarla yaştım hemen çıktı ve baya barizdi çizgi sizde durumlar nedir başka testte negatif çıktı kafayı yiyeceğim her defasında yanlış sonuç mu veriyor yani