Days doctor test gebelik olabilir mi?

lousalome1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2025
33
3
1
36
Merhaba kızlar geçen ay maalesef çok erken bir düşük yaşadım. Bu ay korunmasız bir kaç sefer ilişki oldu. Belirtilerden şüphelenip bir kaç gündür test yapıyorum. Bat 21 Ağustos
Birinci test bugün days doctor 1 dk içinde çıkıp belirginleşti. İkincisi de awox dün yatım saat falan sonra çıktı. Kuruma çizgisi mi bilmiyorum 🤷‍♀️

Eklentiler

• IMG_9120.webp
    IMG_9120.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9123.webp
    IMG_9123.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba kızlar geçen ay maalesef çok erken bir düşük yaşadım. Bu ay korunmasız bir kaç sefer ilişki oldu. Belirtilerden şüphelenip bir kaç gündür test yapıyorum. Bat 21 Ağustos
Birinci test bugün days doctor 1 dk içinde çıkıp belirginleşti. İkincisi de awox dün yatım saat falan sonra çıktı. Kuruma çizgisi mi bilmiyorum 🤷‍♀️
Awox kuruma çizgisi yapmıyor diye biliyorum inşallah gebesindir canım

Days doktorla iki kez hayal kırıklığı yaşadım asla güvenilir değil yalancı çizgi çıkarıyor canım başka test al veya kan ver ,idrarda çıkıyorsa kanda kesin çıkar

Days doktorla iki kez hayal kırıklığı yaşadım asla güvenilir değil yalancı çizgi çıkarıyor canım başka test al veya kan ver ,idrarda çıkıyorsa kanda kesin çıkar
Evet o yüzden hiç sevinemiyorum bile.
Etrafım freely ve days doctor dolu tüm eczaneler🤦‍♀️
Şimdi bir tane daha yaptım bitsin diye biraz koyuşlaşmış gibi bu kadar yalancı olur mu acaba

Eklentiler

• IMG_9149.webp
    IMG_9149.webp
    32 KB · Görüntüleme: 8
Back
X