- 28 Nisan 2022
- 160
- 97
- 48
- 25
- Konu Sahibi Kadermelisa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamadan kaçıncı gün bu test yada adet geçti mi yada ne kadar varSabah gideceğim kan vermeye ama uyuyamıyorum ki düşünmekten bu kadar koyu pozitif görüp kanda negatif gören var mı aranızda bacılar
İlişki üzerinden 10 gün geçti yumurtlama günün ilişki oldu,adetim 3 gün gecikti 25 haziranda olmuştumÇatlamadan kaçıncı gün bu test yada adet geçti mi yada ne kadar var
Adet geçmiş doğruluk oranı fazla inşallah hamişsinizdir kan verirseniz haber verin yanlış da anlamadıysam yumurtlama günü tek ilişki oldu onunda üzerinden 10 gün geçti yani öyle miİlişki üzerinden 10 gün geçti yumurtlama günün ilişki oldu,adetim 3 gün gecikti 25 haziranda olmuştum
Evet doğru anladınızAdet geçmiş doğruluk oranı fazla inşallah hamişsinizdir kan verirseniz haber verin yanlış da anlamadıysam yumurtlama günü tek ilişki oldu onunda üzerinden 10 gün geçti yani öyle mi
Yani yalancı pozitif mıdır?Bu test yanlış pozitif çıkarma olasılığı çok yüksek .
İyi düşünelim iyi olsun inşallah yarın bi kan verin inşallah güzel hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız benim de çatlama üzerinden geçen 10 gün ama henüz yapmıyorum test falan bakalım daha adetime de var çünkü nasip diyelim artık inşallah hamileyizdir haber olursa güzel şekilde yazın burayaEvet doğru anladınızumarım hamisimdir,testin yorumlarına baktım yalancı pozitif çıkanlar çok fazla ama hiç biri bu kadar koyu değildi aklıma takıldı uyuyamıyorum da off ne zor şey beklemek de sabretmek de 5,5 senedir bekliyorum
bu teste sakın guvenmeyin derimSabah gideceğim kan vermeye ama uyuyamıyorum ki düşünmekten bu kadar koyu pozitif görüp kanda negatif gören var mı aranızda bacılar
Haber ederim yarın inşallah varsa da yoksa da nasip ama inşallah ikimizde de vardırİyi düşünelim iyi olsun inşallah yarın bi kan verin inşallah güzel hayırlı sağlıklı sonuçlar alırsınız benim de çatlama üzerinden geçen 10 gün ama henüz yapmıyorum test falan bakalım daha adetime de var çünkü nasip diyelim artık inşallah hamileyizdir haber olursa güzel şekilde yazın buraya
Benim de böyle çıktı hamileydimm inşallah sizin de öyledirSabah gideceğim kan vermeye ama uyuyamıyorum ki düşünmekten bu kadar koyu pozitif görüp kanda negatif gören var mı aranızda bacılar
Bende çok umutlanmistim ama sanırım benim dw yalancı pozitifbu teste sakın guvenmeyin derim
aynısı bana çıktı aynen böyleydi sonunda reglim geldi
Aynı marka miydi acaba,marka ile ilgili çok fazla olumsuz yorum görünce umudum kalmadı gibi biseyBenim de böyle çıktı hamileydimm inşallah sizin de öyledir![]()
%50 ihtimalYani yalancı pozitif mıdır?
Evet aynı markaydı. Hatta ben de sizin gibi düşündüğüm için yalancı pozitif çıkardığını bildiğim için sevinmedim hiç yine öyledir diye gittim başka test aldım ve onu yapcam diye hızlı hızlı su içtim hiç beklemeden yaptım o negatif çıktıAynı marka miydi acaba,marka ile ilgili çok fazla olumsuz yorum görünce umudum kalmadı gibi bisey
Açıkçası testin olumsuz yorumlarini gördükten sonra umudum kaldı benimde negatif çıkacak muhtemelen%50 ihtimal
Umutlanmayın fazla kan vermeden
Allah razı olsunAçıkçası testin olumsuz yorumlarini gördükten sonra umudum kaldı benimde negatif çıkacak muhtemelenHakkımızda hayırlısı
Rabbım seninde bebisini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah,hayırlı evlat olsun
![]()
Oyyy maşallahEvet aynı markaydı. Hatta ben de sizin gibi düşündüğüm için yalancı pozitif çıkardığını bildiğim için sevinmedim hiç yine öyledir diye gittim başka test aldım ve onu yapcam diye hızlı hızlı su içtim hiç beklemeden yaptım o negatif çıktıyıkıldım tabi days doctora saydım sövdüm hep yalancı çıkarıyor diye. Meğer diğer testi idrarımı hiç bekletmeden yaptığım için negatif çıkmış doğru olan ilkiymiş yani hamileymişim
Aminnn Allah razı olsunAllah razı olsun
Rabbim nasibinize yazsın
Sizi şu an çok iyi anlıyorum ben de sabahı zor etmiştimOyyy maşallahRabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah bende yarın kan vereceğim inşallah hayallerim yıkılmaz inşallah güzel sonuçlar alırım aminnn
Acik renkli olan testi yürüyüşten geldikten sonra yaptım 1,5 litre su içmiştim 2 saatte ve o idrarla beklemeden yaptım silik çıkınca eşimden test istedim onu da 1 saat sonra falan yaptım daha koyuydu resimde görünüyor ama kanı görene kadar umutsuz gibiyim de uyuyamıyorum da![]()