Days doctor testinde bu kadar kotu cizgi cikipta kanda negat9f goren var mi?

Sizi şu an çok iyi anlıyorum ben de sabahı zor etmiştim 😂😂 öğretmenim, boş dersimde hemen kan vermeye gitmiştim🥲 cidden çok tuhaf duygular. İnşallah siz de güzel haberler ile gelirsiniz. Allah isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda 🩷
İnşallah bacım,yarın sonuca göre yazarım💞❤️🌸

Amiiin allahım her ısteyene nasip etsin hayırlısını sağlıklısını

Haber ver bana da duruma göre mutlaka sabah başka marka ile dene senın kaç gün gecıkme var

Çatlama üzerinden geçen 11 gün idi an itibari ile test yaptım kocaman bi negatif 🥲 inşallah sizin kesin vardır
Umudunu kaybetme,5,5 senedir bekliyorum ama birgun umudumu kaybetmedim,negatif gördüğüm ay aman ölmedik ya bi daha ki ay olur dedim hep,bir boş gebelik geçirdim sadece onun mutluluğu ile avittum kendimi resmen☺️ 19 temmuz 2021 de kürtaj oldum ve 19 temmuz 2025 de yumurtlama gördüm😅😁 varsa benim için çok güzel olacak ama yoksa fa nasip diyip bi daha ki aya birakicaz❤️🌸

Umudunu kaybetme,5,5 senedir bekliyorum ama birgun umudumu kaybetmedim,negatif gördüğüm ay aman ölmedik ya bi daha ki ay olur dedim hep,bir boş gebelik geçirdim sadece onun mutluluğu ile avittum kendimi resmen☺️ 19 temmuz 2021 de kürtaj oldum ve 19 temmuz 2025 de yumurtlama gördüm😅😁 varsa benim için çok güzel olacak ama yoksa fa nasip diyip bi daha ki aya birakicaz❤️🌸
Ya ayıptır sorması ama nasıl bu kadar ümitvar oluyorsunuz yani ne bilim ben hayret ediyorum böyle umutlu böyle pozitif düşünen insan görünce 🤭

Sabah gideceğim kan vermeye ama uyuyamıyorum ki düşünmekten bu kadar koyu pozitif görüp kanda negatif gören var mı aranızda bacılar
Konuyu görünce direk yazdım umutsuzluk ettrimek istemem ama daha geçen haft aynısını yaşadım heyecandan özele gidip o kadar para verip beta baktırdım bir de ama maalesef negatif ti

Back
X